Lord Stark
کاربر سایت
اون سریش ماله اسفند بود که امده !!همش تاخیر تاخیر
اصلا معلوم نیست کی این مجله چاپ میشه
یک ماه قبل از عید عکس مجله جدید تو سایت بازی رایانه بود والان تقریبا 1 ماه از عید گذشته ولی هنوز خبری از مجله نیست
اون نمايندگي خودش اونقدر خواسته.تو نمایندگی ها هم که من رفتم نبود من چند روز قبل وست گیم بودم فروشندش گفت یک تعداد کمی به مادادن همونم تموم شده.من که قیدشو زدم دکه هم بیاد نمیگیرم .دیگه مسخره بازی شده مجله های دیگه هر چقدرم ضعیف باشن به موقع میان نه مثل این که مال اسفندش هنوز نیومده حتما هم بازیهای 5 4 ماه قبل رو نقد کرده!!!!
مگه نشه نياد!! قطعا به زودي مجله رو روي كيوسك خواهيد ديد. در بعضي مناطق كامل پخش شده ولي اكثر روزنامهفروشيها ندارن دليلش هم پخش هست كه تو تعطيلات كار نميكرد.میشه یه تاریخی اعلام کنید؟اصلا میادش یا نه؟

و ضمنا این چه طرز پخش مجله هست که بعد از سه هفته از چاپ فقط توی دو سه تا فروشگاه هست البته اگه باشه
این موضوع فقط به خود مجله ربط داره ونه به کس دیگه ای
:laughing:من که هنوز پیدا نکردم.هر جا میم میگن نیومده نیومده.جای دوریم نیستم اراک.نمیدونم والا.مگه نشه نياد!! قطعا به زودي مجله رو روي كيوسك خواهيد ديد. در بعضي مناطق كامل پخش شده ولي اكثر روزنامهفروشيها ندارن دليلش هم پخش هست كه تو تعطيلات كار نميكرد.
براي شهرستانها هم فرستاده شده.
بنده که خرمشهر هستم هنوز پیدا نکردم
وقتی که توی اراک پیدا نشه این جا که گوشه چه عرض کنم پشت نقشه ایران قرار داره اصلا دیگه نمیاد
هر روز چک میکنم، فروشنده کیوسک رو کچل کردم