بحث پیرامون مجله بازیرایانه

wow

خوب خبر هایی هم که در بازی سنتر هست از دیگر سایت های معتبر نوشته میشه
این خبر هارو بازی سنتر تولید نمیکنه که
مثل این میمونه که بگی بایو شاک رو از 'وست گیم' گرفتم, ولی عین همونی بود که از 'پردیس گیم' گرفتم

این چه ربطی داره موضوع اینه که مطالب مجله بازیرایانه قدیمیه و یه vcd اشغال هم داره و حالا شما دوست دارید میتونید برید یه مجله که مطالبش ماله 2 ... 3 ماهه پیش هست رو بخرید و 3000 تومن پول عزیز رو بریزید توی جوب اب.این مجله بدرد کسایی میخوره که امکانات ندارند.

آخرین ویرایش:
این چه ربطی داره موضوع اینه که مطالب مجله بازیرایانه قدیمیه و یه vcd اشغال هم داره و حالا شما دوست دارید میتونید برید یه مجله که مطالبش ماله 2 ... 3 ماهه پیش هست رو بخرید و 3000 تومن پول عزیز رو بریزید توی جوب اب.این مجله بدرد کسایی میخوره که امکانات ندارند.
حرفی که من زدم به پست 2447 ربط داشت
اینی که شما میگی یه موضوع دیگست

CD همراه مجله این سری با این که بی کیفیت تر بود ولی خیلی جالب بود...
یه دمو واقعی از GTA بود که فک کنم تبلیغ TOYOTA بود یه گزارش هم از توکیو بود که اون هم خیلی خیلی جالب بود....
ولی پوستر مجله خیلی چرت و پرت بود!

در ضمن تعداد صفحه‌هاي اونا كم‌تر هست و در هر صفحه متن كمتري قرار مي‌گيره نتيجتا ميشه روزدتر جمع‌بندي كرد.
این موضوع رو می شه قبول کرد ولی همچنان می گم که تیراژ مجله ها فرق نمی کنن و اگرم بکنن اونقدر نیست که زمان تاخیر مجله ها اینقدر با هم فرق بکنه ....... در هر صورت بازم می گم امیدوارم این مشکلات تاخیر و....... هر چه زودتر حل بشه .....

اصل بازيرايانه نقد هاي فوق العاده زيباش هست كه هيچ جا پيدا نميشه...

وگرنه هركسي كه مدام كانكت باشه و خبر ها رو دنبال كنه ، اخبار همه مجله ها براش سوخته هست... مگه اينكه مجلش مثل فاميتسو باشه كه خودش يك منبع خبري هست...

بعضیها واقعا بی انصافند. یه مجله درست و حسابی هم که توی ایران پیدا میشه را به باد انتقاد میگیرند:mad:
اگه میخواهید مجله پیشرفت کنه ضعفها را بگویید نه اینکه مجله را بکوبید.

به نظر من مقاله ی Star Wars و the Last Remenant خیلی جالب شده.:love: ولی در مورد Legendary the Box باید بگم اونم خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا اینو مثل Star Wars بزرگش نکردید.:confused: داستانش و نوآوریهاش خیلی جالبه ولی مثل یه بازیه اول شخص معمولی (مثل Blacksite ) دربارش نوشتید. البته این ایراد نبودا یه انتقاد خیلی کوچیک بود.:cheesygriتو قسمت Review هم Mass Effect و Uncharted فوقالعاده بود. اما در کل تمام مقاله هاتون عالین. راستی مقاله ی بازی درمانیه خانم رضوی هم عالی بود.

به نظر من مقاله ی Star Wars و the Last Remenant خیلی جالب شده.:love: ولی در مورد Legendary the Box باید بگم اونم خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا اینو مثل Star Wars بزرگش نکردید.:confused: داستانش و نوآوریهاش خیلی جالبه ولی مثل یه بازیه اول شخص معمولی (مثل Blacksite ) دربارش نوشتید. البته این ایراد نبودا یه انتقاد خیلی کوچیک بود.:cheesygriتو قسمت Review هم Mass Effect و Uncharted فوقالعاده بود. اما در کل تمام مقاله هاتون عالین. راستی مقاله ی بازی درمانیه خانم رضوی هم عالی بود.

از لطف شما بسیار سپاس گذارم. در مورد Legendary the Box به نظر من حتی زیادی بزرگش کردیم! Spark Unlimited یعنی خالق فاجعه ای چون Turning Point: Fall of Liberty رو در کارنامه داره و عموم عوامل همان بازی هم رویش کار کرده اند.
البته هیچ چیز کامل از قبل مشخص نبوده و قضاوت بازی پیش از عرضه اش هم کار درستی نیست اما میزان توجه به یک بازی در سطح جهان و سابقه هر تیم در میزان توجه به بازی در مجله تا اندازه ای دخیلند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or