بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

سلام
میشه به من یه چند تا بازی معرفی کنین که تکراری نباشن منظورم اینه که مثله vegas 2 و assisins فقط از این اتاق به اون اتاق بره و چند نفر رو بکشه بعد همه مراحل این جورزی باشن ( البته بازم assisins یه کم قابل تحمله ولی vegas نه ) من بازی مثل dmc یا prince of persia می خوام که هر چقدر میری جلو جذابتر باشه و مهارت هات زیاد بشه و باس های جدید ببینم ممنون
مگه تو assassin,s قابلیت شما اضافه نمی شه:confused::biggrin1:

مگه تو assassin,s قابلیت شما اضافه نمی شه:confused::biggrin1:
گفتم که بازم assasin یه کم قابل تحمله
الان شما بگی یه بازی خسته کننده و تکراری بگید بیشتر بچه ها می گن assasin:cheesygri ولی dmc این جوری نیست با این که 3 بار باید با اون 3 تا باس ها بجنگی ولی فکر نکنم کسی بازی رو شروع کرده باشه و تموم نکرده باشه
حالا یکی یه چند تا بازی مثل dmc بگه بریم بگریم این تعطیلات رو بازی کنیم ( در ضمن بیشتر بازی های توپ قدیمی از قبیل gow2 رو بازی نکردم ) ممنون

الان شما بگی یه بازی خسته کننده و تکراری بگید بیشتر بچه ها می گن assasin:cheesygri ولی dmc این جوری نیست با این که 3 بار باید با اون 3 تا باس ها بجنگی ولی فکر نکنم کسی بازی رو شروع کرده باشه و تموم نکرده باشه
حالا یکی یه چند تا بازی مثل dmc بگه بریم بگریم این تعطیلات رو بازی کنیم ( در ضمن بیشتر بازی های توپ قدیمی از قبیل gow2 رو بازی نکردم ) ممنون
Ninja GaidenII

Ninja GaidenII
سلام
بچه ها 360 بازیهایی مثل Wii نداره ؟
مثلا این المپیک ماریو و سونیک و ماریو پارتیو از این جور چیزا ؟
Viva Pinata:Party Animals

مرسي
واسه من كه Live نميرم، اين بازي ارزش خريد داره؟
لازم به ذكره كه هنوز Q3A رو تنهايي بازي ميكنم.

بازى جالبيه اگه هنوز Q3A رو تنهايي بازي ميكني :-":-"
ولي من اول بهت Ninja Gaiden 2 , Grid , The Bourne Conspiracy رو بهت پيشناهاد مي کنم /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or