Hamed Vincent
Loyal Member
کورش جان شما اچیومنتشو میخوای یا فقط میخوای ببری ؟سلام
من این سوال رو قبلا جای دیگه هم پرسیده بودم ولی هیچ کودوم از دوستان با معرفت جواب ندادن
من الان تو بازی virtua tennis ه یه مشکل اعصاب خورد کن خوردم بعد از این که نفر اول دنیا میشم یه بازی میاد با کینگ و دوک که اگه انو ببری یه مسابقه میاد با کینگ که به هیچ وجه منل وجوه نمیشه بردش
من تنها حدسی که میزبنم اینه که کارکترمو باید قوی کنم که اونم نمیشه چون همه چیم الان قرمزه و زیاد هم نمیشه
قدرت همام هم همه 35 یا 29 هست
دوستان اگه مسی تونسته کینگ (level 1 ) رو ببره بگه چجوری اگرم قدرت زرباتش از این بیشتره بگه چجوری تونسته بیشترش کنه
مخصوصا vincent_valentine عزیز که فکر کنم تو این بازی حرفه ای باشه
من به غیر اون اچیویمنتش که میگه هزار تا بازی بکن تمام اچیویمنتاشو که یه نفره میشه گرفت گرفتمکورش جان شما اچیومنتشو میخوای یا فقط میخوای ببری ؟
اخه مشکل اصلی منم همینه الان کارکترم قدرتش تا ته پره و اصلا زیاد نمیشه همون 35 و 29 و .......البته لول شخصیتت هم در هر مهارتی به انتهایش برسون
این بازی تا حداکثر 35 داره ولی نه اینطوری که مثلا تمام قدرت های آدمتو بکنی 35. حداکثر یکیشونو می تونی بکنی. وقتی وارد World Tour می شی هر نوع تمرینی رو بیشتر انجام بدی شخصیتت به اون سمت متمایل می شه. یا سرویس زن خیلی قوی می شه، یا right-handش خیلی قوی می شه یا ...خواهش میکنم
اخه مشکل اصلی منم همینه الان کارکترم قدرتش تا ته پره و اصلا زیاد نمیشه همون 35 و 29 و .......
ولی تو ریویو هایی که از بازی خونده بودم اکثرا گفته بودن هر قابلیتیتو تا 50 میتونی ببری بالا ولی من هر کاری میکنم نمیشه
ولی در کل هم از امید جان هم از vincent_valentine (اسمتو شرمنده نمیدونم) ممنونم
:cheesygri:blushing:hard hitter بد نیست ولی فکر نمی کنم برای مقابله با اینا مناسب باشه.اشکان جان الان من دو تا از قدرت هام 35 هست وولی و سترایکم
کارکترم هم هارد هیتره خوبه یا نه
شما خودت کینگ رو بردی الان ؟ اگه اره بعدش هم مسابقه ای هست یا نه
برای طرفداراش خوبه ! خیلی هم خوبه !درباره بازی لاست یه سوال دارم.این به همین بدی هست که بازیرایانه تعریف کرده؟ نبودن چیزی برای بازی کردن؟ و ...؟
درباره بازی لاست یه سوال دارم.این به همین بدی هست که بازیرایانه تعریف کرده؟ نبودن چیزی برای بازی کردن؟ و ...؟