Hossein-Gamer
کاربر سایت
شما مطئني اولين جا همين Iranxbox مياره ؟!! چون تا اونجايي كه من خبردارم WEST از همه زودتر مياره !
نه خیز این iranxbox از همه جا زود تر میارهشما مطئني اولين جا همين Iranxbox مياره ؟!! چون تا اونجايي كه من خبردارم WEST از همه زودتر مياره !
ارسال به شهرستانشون چطوره؟ منظم هستند؟ بسته ها رو بموقع ميفرستن؟نه خیز این iranxbox از همه جا زود تر میاره
آره !ارسال به شهرستانشون چطوره؟ منظم هستند؟ بسته ها رو بموقع ميفرستن؟
ببخشید من رجیون دستگاهم NTSC/j هست! توی تمام سایتها هم دوتا فوتبال PES دیدم که یکی پاله و یکی دیگش UC ؟ بابام داره کچلم می کنه می گه فوتبال می خوام! چی کار کنم؟
بي انصافي نكن. شما از آقا طاهر در مورد it max نپرسيديد (تاپيك nextgen). شما در مورد ديسكهايي كه دارن پرسيدين ايشون هم گفتن اول ورباتيم بعد هم richo . دوستان teamxbox هم هيچ جا نگفتن it max از ورباتيم با كيفيت تره بلكه گفتن در سطح هم هستن ولي it max كه دارن ارزونتره.اقا سلام خداوکیلی به دون طرف داری iranxbox به من میگه it max(richo) بخر بهتره ولی آقا طاهر میگه وربایتم کدومش خدایی بهتره اگر میشه زود بهم بگین میخوام امروز سفارش بدم
اتفاقا به من گفتن It MAx بهتره در ضمن همه نوع دیسک ها رو دارن Verbatim هم دارنبي انصافي نكن. شما از آقا طاهر در مورد it max نپرسيديد (تاپيك nextgen). شما در مورد ديسكهايي كه دارن پرسيدين ايشون هم گفتن اول ورباتيم بعد هم richo . دوستان teamxbox هم هيچ جا نگفتن it max از ورباتيم با كيفيت تره بلكه گفتن در سطح هم هستن ولي it max كه دارن ارزونتره.
می شه دلیل انتخابتونو اینجا بنویسین؟ اصلا شرکت سازنده itmax کجا هست اسمشو می دونی شما؟ ساخت کجاس؟من هر دوشو دارم 100 % It Max انتخاب می کنم آقا طاهرم که It max ندارن برای همین می گن Verbatim
www.iranxbox.comقیمت بازی های iranxbox چه قدره؟
میشه یکی بگه رو چه دیسکی چه قیمتی؟