بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

ببخشید من رجیون دستگاهم NTSC/j هست! توی تمام سایتها هم دوتا فوتبال PES دیدم که یکی پاله و یکی دیگش UC ؟ بابام داره کچلم می کنه می گه فوتبال می خوام! چی کار کنم؟

اقا سلام خداوکیلی به دون طرف داری iranxbox به من میگه it max(richo) بخر بهتره ولی آقا طاهر میگه وربایتم کدومش خدایی بهتره اگر میشه زود بهم بگین میخوام امروز سفارش بدم

اقا سلام خداوکیلی به دون طرف داری iranxbox به من میگه it max(richo) بخر بهتره ولی آقا طاهر میگه وربایتم کدومش خدایی بهتره اگر میشه زود بهم بگین میخوام امروز سفارش بدم
بي انصافي نكن. شما از آقا طاهر در مورد it max نپرسيديد (تاپيك nextgen). شما در مورد ديسكهايي كه دارن پرسيدين ايشون هم گفتن اول ورباتيم بعد هم richo . دوستان teamxbox هم هيچ جا نگفتن it max از ورباتيم با كيفيت تره بلكه گفتن در سطح هم هستن ولي it max كه دارن ارزونتره.

بي انصافي نكن. شما از آقا طاهر در مورد it max نپرسيديد (تاپيك nextgen). شما در مورد ديسكهايي كه دارن پرسيدين ايشون هم گفتن اول ورباتيم بعد هم richo . دوستان teamxbox هم هيچ جا نگفتن it max از ورباتيم با كيفيت تره بلكه گفتن در سطح هم هستن ولي it max كه دارن ارزونتره.
اتفاقا به من گفتن It MAx بهتره در ضمن همه نوع دیسک ها رو دارن Verbatim هم دارن

ممنون بچه های نیازی نیست که اسم جایه دیگه را بیارید من یک سوال پرسیدم و از اونجایی که میدونم آقا طاهر در این زمینه تجربه دارن خواستم جوابی داشته باشن

من هر دوشو دارم 100 % It Max انتخاب می کنم آقا طاهرم که It max ندارن برای همین می گن Verbatim
می شه دلیل انتخابتونو اینجا بنویسین؟ اصلا شرکت سازنده itmax کجا هست اسمشو می دونی شما؟ ساخت کجاس؟
قیمت بازی های iranxbox چه قدره؟
میشه یکی بگه رو چه دیسکی چه قیمتی؟
www.iranxbox.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or