بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

ببخشید بچه ها که پا برهنه می پرم وسط.
من دیروز آخرین روزی بود که در تابستون به بازی در لایو مشغول بودم.
برای همین گفتم یکی از زیبا ترین Glitch هایی که رو به کمک محمد ( Metal Gear ) یاد گرفتم رو براتون بذارم. البته یک گشتی هم بیرون مپ Gridlock بازی زدم که بتونید اونور قضایا رو هم ببینید.
البته بصورت Split-Screen ضبطش کردم که از نمای بیرون هم وضعیت شخص در حال Glitch رو ببینید.
پ.ن: با موبایل ضبط شده ، بابت کیفیت معذرت می خوام.
پ.ن.2 : 2 تا Glitch بیشتر بلد نیستم. :biggrin1:
پ.ن.3 : خداحافظ تابستان.:(

لینک ویدئو:
www.YouTube.com

اینجا جاش نیست برید یک تاپیک دیگه
آقایون یک سوال دارم
کسی بازیه اسکیت رو خریده؟
میخواستم بپرسم سبک بازیش مثل تونی هاوک هست یا مسابقه ی سرعتی هم داره

Conan گیم پلی مشابه God of War دارد ولی با این تفاوت که خون بیشتر در بازی جلوه گر است و البته هر چیزی رو میشه بعنوان سلاح استفاده کرد.داستانش هم در مورد کُنان بربر است که دنبال یه گنجینه باستانی در یک شهر فراموش بوده و بطور اتفاقی طلسمی رو می شکند و باعث میشه جادوگری از نفرین خلاصی یابد.گرافیکش در تصاویر منتشر شده خیلی خوب بوده است.مایه های رومانس داستان هم نسبت به GoW بیشتر است.

بقیه توضیحات رو موکول می کنم به راه افتادن تاپیک بازی با اطلاعات نسبتا" کامل در حدود یک ساعت و نیم دیگر.

با سلام
من تو بازي God of War قسمتي كه تو قطار هستش آخرش يه غول هست و پرندها دورش هستن گير كردم نمي دونم چطوري بايد اين غول گشت من كه چند شبه تو اين قسمت گير كردم اگه اينجا آخر بازي كه بي خيال ديگه بازي نكنم . اگه بازي ادامه داره يكي راهنمايي كنه چطوري از اين قسمت در برم .
مرسي:mad:

با سلام
من تو بازي God of War قسمتي كه تو قطار هستش آخرش يه غول هست و پرندها دورش هستن گير كردم نمي دونم چطوري بايد اين غول گشت من كه چند شبه تو اين قسمت گير كردم اگه اينجا آخر بازي كه بي خيال ديگه بازي نكنم . اگه بازي ادامه داره يكي راهنمايي كنه چطوري از اين قسمت در برم .
مرسي:mad:
شما احیانا حالت خوبه ؟
فکر نمی کنی اشتباهی اومدی ؟
اینجا تالار و تاپیک x360 هست نه PS2

شما احیانا حالت خوبه ؟
فکر نمی کنی اشتباهی اومدی ؟
اینجا تالار و تاپیک x360 هست نه PS2

نقل قول :
نه حالم خوب نيست چون اين قسمت بازي حسابي حالمو گرفته جونم !!
اشتباهم نيومدم عزيز جون
منظور بازي Gears of War رو ديگه مال 360 هستش بابا:-"

آخرین ویرایش:
نقل قول :
نه حالم خوب نيست چون اين قسمت بازي حسابي حالمو گرفته جونم !!
اشتباهم نيومدم عزيز جونو
منظور بازي Gears of War رو ديگه مال 360 هستش بابا:-"

منظور ایشون بازی Gears of War هست و طریق کشتن Ramm رو می خواد

باید نارنجک بندایی تا پرنده ها بیان طرفت بعد سنگر بگیر تا نخورنت! و وقتی دارند پرنده ها برمیگردند با اسنایپر بزنش که فکر کنم با 11 یا 8 تا تیر اسنایپ کارش تمومه;)

مشکلی داشتی:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1911&page=40&highlight=gears

از هر دو صفحه یه صفحه توضیح داده شده :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or