بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

Capture.PNG

دوستان اینو همین الان گرفتم، با توجه به این مقدار ها، من الان زنگ بزنم به ISP میتونم بگم سرعت رو بذارند طوری که من حداقل 1.8 مگ بر ثانیه دانلود بگیرم ؟

View attachment 388889

دوستان اینو همین الان گرفتم، با توجه به این مقدار ها، من الان زنگ بزنم به ISP میتونم بگم سرعت رو بذارند طوری که من حداقل 1.8 مگ بر ثانیه دانلود بگیرم ؟
احتمالا ریت دان استریمت روی ۱۲ هست ولی مودم بخاطر نویز آوردتش پایین

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
یه مقدار توضیحات بیشتر لطفا :-? :D
Capture.PNG

اینی زیرش خط کشیدم ریت دانلودته و احتمال زیاد خط روی ۱۲ مگ گذاشته شده ولی چون نویز زیاد بوده مودم اورده پایین با این مشخصات بعیده بتونی بیشتر از ۱۳ مگ از این خط بکشی فک کنم اگر مثلا خطتت روی ۸ مگ باشه یه مگ سرعت دانلود بهت میده .حالا باز برو بچ که با pc بیشتر کار میکنن نظر بدن برای این سرعت دانلودی میخوای ریت خط باید چند باشه

View attachment 388893

اینی زیرش خط کشیدم ریت دانلودته و احتمال زیاد خط روی ۱۲ مگ گذاشته شده ولی چون نویز زیاد بوده مودم اورده پایین با این مشخصات بعیده بتونی بیشتر از ۱۳ مگ از این خط بکشی فک کنم اگر مثلا خطتت روی ۸ مگ باشه یه مگ سرعت دانلود بهت میده .حالا باز برو بچ که با pc بیشتر کار میکنن نظر بدن برای این سرعت دانلودی میخوای ریت خط باید چند باشه
دوستان
یه سوال دیگه، ممکنه خود مودم ببینه خط کشش نداره، بعد قطع کنه، این مقدار رو بیاره پایین تر؟
الان یهو اینترنت قطع شد در حد 30 ثانیه، دوباره اومد بالا، سرعت از 1.3 شد 1 و عدد هم شده 10 هزار :/

-------------------
جالبه، یبار دیگه مودم رو خاموش روشن کردم، الان شد سرعت دانلود 1.7-1.8 :)) ایران زیباست 3>
چک کردم عدد SNR هم اومد زیر 10 باز...

آخرین ویرایش:
دوستان
یه سوال دیگه، ممکنه خود مودم ببینه خط کشش نداره، بعد قطع کنه، این مقدار رو بیاره پایین تر؟
الان یهو اینترنت قطع شد در حد 30 ثانیه، دوباره اومد بالا، سرعت از 1.3 شد 1 و عدد هم شده 10 هزار :/

-------------------
جالبه، یبار دیگه مودم رو خاموش روشن کردم، الان شد سرعت دانلود 1.7-1.8 :)) ایران زیباست 3>
خط نویز زیادی داره. احتمال داره کابل زمینی مخابرات برق روش باشه یا کابل هوایی از پست مخابراتی تا سر خط مشکلی داشته باشه. من خودم این مشکل رو که داری دارم و کاری هم نمیشه کرد چون مخابرات پیگیری نمیکنه جز همون بررسی کردن پُست مخابراتی و کافو

• Sad
دوستان

-------------------
درود
اره معمولا اگه بیاد زیر 6 خط رست میشه و پایینتر میبنده که حداقل SNR رو 10 باشه!
تو تنظیمات ADSL مودم معمولا یه گزینه هست به اسم SRA Enable اگه اون فعال باشه معمولا خط رست نمیشه! مگه این اینکه نویز خیلی شدیدی یهو بیوفته! اگه این گزینه فعال باشه مثلا SNR بره رو 15 اتومات ریت خط رو میاره بالا تا جایی که SNR برسه به 10 و بلعکسش اگه SNR بیاد زیر 10 ریت خطو میاره پایین تا دوباره به 10 برسه! اینطوری لااقل نیاز به رست نیست!
Bitswap Enable رو هم فعال کنید

• Like
دوستان

-------------------
مهدی خونه تون آپارتمان هست یا غیر آپارتمان؟ کابل های تلفن چجوری اومدن توی ساختمان ؟ برو از سر خط چک کن ببین چجوریه .نه تو نمیتونی کنترل پنل پشتیبانی دسترسی داشته باشی

مهدی خونه تون آپارتمان هست یا غیر آپارتمان؟ کابل های تلفن چجوری اومدن توی ساختمان ؟ برو از سر خط چک کن ببین چجوریه .نه تو نمیتونی کنترل پنل پشتیبانی دسترسی داشته باشی
بله آپارتمانه.
همون سالی که اومده بودیم هم این مشکلات تقریبا بود، کلا انگار سیمکشی ها یه مشکلاتی داشت. بعد برای اینکه بهتر بشه، ما رفتیم همون سال (97) از باکس تلفن داخل حیاطمون، امتحان کردیم دیدیم سرعت انگار بهتر شده و استیبل تره.
بعد از اون سیم کشیدیم از باکس به اتاق من که به حیاط اشراف داره. 6-7 سالی هست این کابله از بیرون اومده مستقیم تو یکی از پریز های اتاق من و اونم وصل هست به مودم.

• Like
Reactions: ultimate team 2
بله آپارتمانه.
همون سالی که اومده بودیم هم این مشکلات تقریبا بود، کلا انگار سیمکشی ها یه مشکلاتی داشت. بعد برای اینکه بهتر بشه، ما رفتیم همون سال (97) از باکس تلفن داخل حیاطمون، امتحان کردیم دیدیم سرعت انگار بهتر شده و استیبل تره.
بعد از اون سیم کشیدیم از باکس به اتاق من که به حیاط اشراف داره. 6-7 سالی هست این کابله از بیرون اومده مستقیم تو یکی از پریز های اتاق من و اونم وصل هست به مودم.
ببین من حقیقتا مهندسی ict دارم دوره کارآموزی توی مخابرات رفتیم بازدید همین چیزی گفتم دیدیم از فاصله مخابرات تا کافو نزدیک به شما کابل از توی تیوپ پرباد رد میشه که استهلاک داره و این دست تو نیست این کابلی هم برات کشیدن اگر آفتاب بهش نخورده و یا روکش خوبی داره ضد آفتاب و بارون هست مشکلی ایجاد نمیکنه

• Like
ببین من حقیقتا مهندسی ict دارم دوره کارآموزی توی مخابرات رفتیم بازدید همین چیزی گفتم دیدیم از فاصله مخابرات تا کافو نزدیک به شما کابل از توی تیوپ پرباد رد میشه که استهلاک داره و این دست تو نیست این کابلی هم برات کشیدن اگر آفتاب بهش نخورده و یا روکش خوبی داره ضد آفتاب و بارون هست مشکلی ایجاد نمیکنه
دمت گرم، پدر منم رشته اش برق بوده، بهش گفتم حمید جی پی تی میگه کابل ممکنه طی این سالها خراب شده باشه، گفت آپدیت جدید بریز، حمید جی پی تی 5 اومده :D @hamid_barca
بی شوخی گفت اون کابله یکی از بهترین کابل ها بود که گرفته دقیقا بخاطر همین که تو معرض آسیب دیدگی هست هیچیش نشه. میگفت احتمالش خیلی کمه از کابل باشه.

به قول دوستان، احتمالا همون مسیر مخابرات تا خونه هست.

عجیب بودنش اینجاست که با هر بار ریست کردن مودم، رفتار متفاوتی داره نشون میده، یعنی آقا خب اگر خط ما مثلا 12 مگ کشش داره، ولی تو دوران 12 روز، من حداقل 10 روزش، سرعت دانلودم ثابت ثابت 1.7-1.8 بود، اصلا سر همین ماجرا اشتراک سایت فیلم و سریال گرفتم :)) گلی هم گیم دانلود کردم خیر سرم :D
که بشینم حداقل فیلم ببینم تو اون تایم

الان اینطوری شده که، یهو میشه 1.7 بعد میشه 1، بعد میشه 1.2، بعد میشه 1.5 :/

عصری برق رفت اومد، تست کردم سرعت شده 1.2 :))

یه توضیح درست برای این مساله میخوام واقعا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or