بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چیز پی انی که سرور ایرانه؟ آخه میگفتن انگار یه سری سرور رو دیگه داخلی حساب نمیکنن و حجم معمولی میبره
والا پیر شدیم و دیگه مثل اون بنده خدا که چند وقت پیش بیسکویت و اینا میخواست ذخیره کنه، منم یه مقدار احتمال دسترسی نداشتن به نت رو میدم در آینده با این اوضاع. ریسک پذیری م کم شده😃
نه یه سری سایت هستن که لینک رو میدی و تبدیلش میکنن به لینک داخلی. یه سایتی هم چند وقت پیش دیدم که بهت dns میده و دیگه دانلودت داخلی میشد که البته برای کنسول بود و نمیدونم همه جا کار کنه.

ولی فرض کن نت هم قطع کردن یعنی فقط تنها مشکل فیلم و سریاله؟
سریالی که فردای قطع شدن منتشر بشه چی؟بازی آنلاین؟هوش مصنوعی؟شبکه های اجتماعی و کلی دسترسی دیگه که نداریم چی؟

به نظرم کار بیخودی هست، کلی هم خرج رو دستت میذاره و در سریعترین حالت هم چندین ماه طول میکشه که چی؟ در آخر یه مشت فیلم و سریال قدیمی داشته باشی؟مطمئن باش نت قطع بشه افسردگی میگیری و حوصله دیدن همین چیزایی هم که دانلود کردی نداری :D

• Like
Reactions: amir72
نه یه سری سایت هستن که لینک رو میدی و تبدیلش میکنن به لینک داخلی. یه سایتی هم چند وقت پیش دیدم که بهت dns میده و دیگه دانلودت داخلی میشد که البته برای کنسول بود و نمیدونم همه جا کار کنه.

ولی فرض کن نت هم قطع کردن یعنی فقط تنها مشکل فیلم و سریاله؟
سریالی که فردای قطع شدن منتشر بشه چی؟بازی آنلاین؟هوش مصنوعی؟شبکه های اجتماعی و کلی دسترسی دیگه که نداریم چی؟

به نظرم کار بیخودی هست، کلی هم خرج رو دستت میذاره و در سریعترین حالت هم چندین ماه طول میکشه که چی؟ در آخر یه مشت فیلم و سریال قدیمی داشته باشی؟مطمئن باش نت قطع بشه افسردگی میگیری و حوصله دیدن همین چیزایی هم که دانلود کردی نداری :D
آره خیلی معقولانه نیست. انگار آدم یه حرکتی میخواد بزنه آرامش بده به خودش از جهت اینکه پیشاپیش فکر اون مشکل احتمالی رو کرده. ولی در عمل خیلی فایده نداره
هععععی! :D

آره خیلی معقولانه نیست. انگار آدم یه حرکتی میخواد بزنه آرامش بده به خودش از جهت اینکه پیشاپیش فکر اون مشکل احتمالی رو کرده. ولی در عمل خیلی فایده نداره
هععععی! :D
یکی دو ترابایت هم دانلود کنی کافیه...25 ترابایت رو 24 ساعته هم بخوای نگاه کنی پیر شدی :D

• Like
Reactions: mohsen_mzh
سلام. کسی پیشنهادی داره برای دانلود بالای 20 ترابایت؟
حدود 25 ترابایت فیلم و سریال روی فضای ابری هست، خواستم همرو دانلود کنم. راه ارزونی به ذهنم نمیرسه. (هارد آماده هست)
قدیما توی پرشین تولز افرادی بودن که کارشون دانلود بود و یادمه با هزینه نه چندان زیادی سفارش دانلود میگرفتن و سرعتای تخیلی هم داشتن و مثلا همین 25 ترا رو شاید توی 1 هفته برات دانلود میکردن
یکسری هم بودن کلا آرشیو فیلم و سریال داشتن خود دیتا رو میفروختن مثلا هر ترابایت یادمه 50 100 تومن، الان احتمالا خیلی بیشتر
بعد از تعطیلی پرشین تولز اون فعالای بازارچه رفتن یه فروم دیگه زدن الان اونجا هستن بعضیاشون

مثلا ایشون:
فروش - 🟢 کپی انواع دیتا فیلم و سریال روی هارد [ بیش از 300 ترابایت آرشیو ] 🟢

من خودمم الان بالای 25 ترا فیلم و سریال آرشیو دارم، با کیفیت و حجم بالا از انکودرهای خوب که از 14 سال پیش تا الان تدریجی جمع کردم (حدود 1400 تا فیلم و بالای 100 تا سریال و مستند)، همشون رو هم حداقل یکی دو بار دیدم و خیلی خیلی هم راضیم از آرشیوشون
مثلا یه شب حسش میاد بشینی گادفادرو ببینی هر فیلمش با کیفیت 4K حداقل 50 گیگه! راحت هاردو میزنی به سیستمو نگاه می کنی
حالا شما اگه میخوای یه دفعه تهیه کنی کار سختیه و هزینه دانلودش شاید بالا بره، به نظرم لیست فیلمای اون کاربری که لینکشو فرستادم رو چک کن احتمالا تمام مواردو داشته باشه و با هزینه کمتری احتمالا می تونی فیلم و سریالارو تهیه کنی

• Like
Reactions: mohsen_mzh
قدیما توی پرشین تولز افرادی بودن که کارشون دانلود بود و یادمه با هزینه نه چندان زیادی سفارش دانلود میگرفتن و سرعتای تخیلی هم داشتن و مثلا همین 25 ترا رو شاید توی 1 هفته برات دانلود میکردن
یکسری هم بودن کلا آرشیو فیلم و سریال داشتن خود دیتا رو میفروختن مثلا هر ترابایت یادمه 50 100 تومن، الان احتمالا خیلی بیشتر
بعد از تعطیلی پرشین تولز اون فعالای بازارچه رفتن یه فروم دیگه زدن الان اونجا هستن بعضیاشون

مثلا ایشون:
فروش - 🟢 کپی انواع دیتا فیلم و سریال روی هارد [ بیش از 300 ترابایت آرشیو ] 🟢

من خودمم الان بالای 25 ترا فیلم و سریال آرشیو دارم، با کیفیت و حجم بالا از انکودرهای خوب که از 14 سال پیش تا الان تدریجی جمع کردم (حدود 1400 تا فیلم و بالای 100 تا سریال و مستند)، همشون رو هم حداقل یکی دو بار دیدم و خیلی خیلی هم راضیم از آرشیوشون
مثلا یه شب حسش میاد بشینی گادفادرو ببینی هر فیلمش با کیفیت 4K حداقل 50 گیگه! راحت هاردو میزنی به سیستمو نگاه می کنی
حالا شما اگه میخوای یه دفعه تهیه کنی کار سختیه و هزینه دانلودش شاید بالا بره، به نظرم لیست فیلمای اون کاربری که لینکشو فرستادم رو چک کن احتمالا تمام مواردو داشته باشه و با هزینه کمتری احتمالا می تونی فیلم و سریالارو تهیه کنی
مرسی لطف کردی

• Like
Reactions: Sir Daniel
دوستان من واقعا کلافه شدم از دست این اینترنت ADSL ام.

تو دوران 12 روز، اینترنت من از لحاظ سرعت دانلود تو این 6-7 سالی که سرویس میگیرم همچین سرعت و کیفیتی نداشت.
بعد از اون، دوباره افتضاح شد. بعد من اخیرا سرویس 16 مگ گرفتم بجای 8 مگ، که بهم سرعت دانلود 1.8 میده.

هر بار که برق قطع و وصل میشه یا مودم خاموش روشن میشه انگار سرعتش فرق میکنه. بعضی وقتها 1.2 میده، بعضی اوقات 1.5
الان دوباره دیدم از دانل*دها داره سرعت 1.8 میده.

داستان این چیه؟ کسی میدونه؟

دوستان من واقعا کلافه شدم از دست این اینترنت ADSL ام.

تو دوران 12 روز، اینترنت من از لحاظ سرعت دانلود تو این 6-7 سالی که سرویس میگیرم همچین سرعت و کیفیتی نداشت.
بعد از اون، دوباره افتضاح شد. بعد من اخیرا سرویس 16 مگ گرفتم بجای 8 مگ، که بهم سرعت دانلود 1.8 میده.

هر بار که برق قطع و وصل میشه یا مودم خاموش روشن میشه انگار سرعتش فرق میکنه. بعضی وقتها 1.2 میده، بعضی اوقات 1.5
الان دوباره دیدم از دانل*دها داره سرعت 1.8 میده.

داستان این چیه؟ کسی میدونه؟
برو توی 192.168.1.1 یوزر پس ادمین ببین ریت خط و snr ت چنده

View attachment 388580

اینه درسته؟
خب نویز خطتت واسه سرعت ۱۶ مگ بالا هست‌. گاهی مودم سرعتت رو میاره پایین که نت قطع نشه. اون snr دانلود که زده ۶ ترجیحا باید همیشه ۱۰ یا بالاتر باشه. هر چی snr بره به سمت ۱۰ از سرعت دانلودت کم میشه

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
خب نویز خطتت واسه سرعت ۱۶ مگ بالا هست‌. گاهی مودم سرعتت رو میاره پایین که نت قطع نشه. اون snr دانلود که زده ۶ ترجیحا باید همیشه ۱۰ یا بالاتر باشه. هر چی snr بره به سمت ۱۰ از سرعت دانلودت کم میشه
راهی داره درستش کرد؟

راهی داره درستش کرد؟
اگر بتونی از سر خط [ همونجایی که سیم مخابرات هست ] سیم بکشی بیاری وصل کنی به مودم احتمال زیاد نویز کمتر میشه چون پریز و سیمکشی زیرکار بخاطر مستهلک بودنشون نویز رو بیشتر میکنه

• Like
راهی داره درستش کرد؟
سرویس پایینتر بگیر ، اگه پروفایل گیم اینا داری بگو برشدارن وقتی میره رو حالت FAST PATH خب نویزتم بیشتر میشه
سر همچین چیزا رفتم رو نت سیمکارتی که اونم نقره داغمون کرد 8-> اینترنت تو ایران معظلیه واقعا ، وقتی فقط 8 میلیون از 52 میلیون کاربر اینترنت فیبر دارن خودش گویای ماجراس ، آسیاتک تعهد داشت تا پایان1403 به ما فیبر بده که الان وسط سال1404 هستیم ، تازه ADSL هم نمیدن بهم میگن از مخابرات ایراد داره بررسی نمیکنن
-------------
ویرایش الان نگاه کردم دیدم آسیاتک تعهدشو تا 1407 تمدید کرده :blink: این چه تعهدی هست که تمدید میشه ؟!؟!
Screenshot 2025-08-09 200241.png

آخرین ویرایش:
راهی داره درستش کرد؟
از سر خط خونه باید کابل بکشی پشت مودم . اگر انجام دادی یا کلا خونه سیم کشیش اینجوریه که نیاز نیست البته این کابل ها از مرکز مخابراتی تا کافو زیر زمین هستن اونجا هم داخل پمپ باد هستن تا در شر بارون و موش در امان باشن خواه ناخواه بعد چند سال کیفیتشون میاد پایین.

• Like
دوستان هر بار که مودم رو خاموش روشن میکنم، داره یه سرعت متفاوت بهم میده!
بنظرتون این مشکل از مودم میتونه باشه؟

* در ضمن خیلی سال هست که سیم مستقیم از باکس حیاط مستقیم به پریز تلفن و بعد به مودم وصل شده و با سیم کشی خود واحد جدا است.

دوستان هر بار که مودم رو خاموش روشن میکنم، داره یه سرعت متفاوت بهم میده!
بنظرتون این مشکل از مودم میتونه باشه؟

* در ضمن خیلی سال هست که سیم مستقیم از باکس حیاط مستقیم به پریز تلفن و بعد به مودم وصل شده و با سیم کشی خود واحد جدا است.
نه مشکل از مودم نیست.اکثر مودمها خودشون یه قابلیت دارن که وقتی نویز زیاده هی قطع و وصل میشه و سرعت رو کم میکنه تا پایدار بشه ولی وقتی خودت خاموش و روشن کنی دوباره همه چی برمیگرده به حالت اول و سعی میکنه بیشترین سرعت رو بگیره که تو ساعات مختلف ممکنه نویز فرق کنه و در نتیجه سرعت متفاوتی بده.من خودم کابل مستقیم کشیدم ولی صبحها حدود 15 مگ سرعت میده ولی شب حدود 12 مگ

به احتمال زیاد سیمت اون وسطهاش دچار پوسیدگی چیزی شده باشه بعد از چند سال

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or