بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان سلام :x:x:x ؛
یه راهنمایی و مشورت میخواستم ازتون :
خط تلفن منطقه ما چند روزی قطع کردن و متوجه شدم برای کابل برگردون به فیبر نوری قطع شده
حالا که قراره فیبر نوری بشه قاعدتا از ISP خودم که ADSL میگرفتم و راضی بودم نمیتونم دیگه ADSLFiber بگیرم پس چند سوال : ؟
صبر کنم فیبر نوری ـشو بزنن و از خود مخابرات ADSL Fiber بگیرم ؟
برم اینترنت P2P بگیرم ؟
نیاز های من هم برای نت اول Stable و پایدار بودن هست ، پینگ پایین و نبود Packet Lost ، حجم بالا (ماهی 300 تا 400 گیگ) :-bd:-bd:-bd
اینترنت فیبر مخابرات رو نمیدونم چند هستش قیمتش و حجمش ؟ اما برای اینترنت P2P حدودا میشه با حجم نامحدود 1 تومن ماهی یا 330 گیگ 600 تومن (برای راه اندازی هم 10-15 تومن) ؛ کدومش میصرفه ؟
سپاس پیشاپیش ~o)~o)~o)

دوستان سلام :x:x:x ؛
یه راهنمایی و مشورت میخواستم ازتون :
خط تلفن منطقه ما چند روزی قطع کردن و متوجه شدم برای کابل برگردون به فیبر نوری قطع شده
حالا که قراره فیبر نوری بشه قاعدتا از ISP خودم که ADSL میگرفتم و راضی بودم نمیتونم دیگه ADSLFiber بگیرم پس چند سوال : ؟
صبر کنم فیبر نوری ـشو بزنن و از خود مخابرات ADSL Fiber بگیرم ؟
برم اینترنت P2P بگیرم ؟
نیاز های من هم برای نت اول Stable و پایدار بودن هست ، پینگ پایین و نبود Packet Lost ، حجم بالا (ماهی 300 تا 400 گیگ) :-bd:-bd:-bd
اینترنت فیبر مخابرات رو نمیدونم چند هستش قیمتش و حجمش ؟ اما برای اینترنت P2P حدودا میشه با حجم نامحدود 1 تومن ماهی یا 330 گیگ 600 تومن (برای راه اندازی هم 10-15 تومن) ؛ کدومش میصرفه ؟
سپاس پیشاپیش ~o)~o)~o)
فیبر مخابرات بهتره
راه اندازیش هزینه کمتری داره و بسته هاش هم ارزون تره ولی حجم بی نهایت نداره اما بسته شبانه داره
من تازگی ها سرویس نگرفتم بچه ها گفتن سرعت ۱۰۰۰ حجم ۵۰۰ بین المللی شده ۶۵۰ این حدودا
هزینه راه اندازی هم کمتر از ۱۰ تومنه

فیبر مخابرات بهتره
راه اندازیش هزینه کمتری داره و بسته هاش هم ارزون تره ولی حجم بی نهایت نداره اما بسته شبانه داره
من تازگی ها سرویس نگرفتم بچه ها گفتن سرعت ۱۰۰۰ حجم ۵۰۰ بین المللی شده ۶۵۰ این حدودا
هزینه راه اندازی هم کمتر از ۱۰ تومنه
الان که بحث سرعت شد خوب من بگم با اینکه توی اولویت هام نیست اما خوب کی بدش میاد از سرعت بیشتر ؛ واقعا فیبر همونطور که میگن تا 1 گیگابیت سرعت دانلود داره ؟! این یعنی دانلود 100 گیگ کمتر از یک ربع و خوب اگه اینطور باشه فیبر واقعا گزینه بهتریه!

الان که بحث سرعت شد خوب من بگم با اینکه توی اولویت هام نیست اما خوب کی بدش میاد از سرعت بیشتر ؛ واقعا فیبر همونطور که میگن تا 1 گیگابیت سرعت دانلود داره ؟! این یعنی دانلود 100 گیگ کمتر از یک ربع و خوب اگه اینطور باشه فیبر واقعا گزینه بهتریه!
نه هزار رو که احتمالش کمه بده ولی من تا ۸۰۰ سرعت گرفتم البته بدون vpn
معمولا هم رو ۷۰۰ هست بچه ها تا ۹۰۰ هم سرعت گرفتن
ولی تو گیم کار عجیبی برات نمیکنه بهتر از adsl هست اما نه به طور خیلی عجیب و غریب

• Like
Reactions: A-L-I
نه هزار رو که احتمالش کمه بده ولی من تا ۸۰۰ سرعت گرفتم البته بدون vpn
معمولا هم رو ۷۰۰ هست بچه ها تا ۹۰۰ هم سرعت گرفتن
ولی تو گیم کار عجیبی برات نمیکنه بهتر از adsl هست اما نه به طور خیلی عجیب و غریب
خوب همینم خیلی عالی ـه به نظرم ، البته توی گیم شاید تغییری نداشته باشیم اما برای دانلود گیم و آپدیت های هر هفته به نظرم خیلی آرامش بخش تره :D:D:D
از نظر پینگ و پکت لاست چطوره ؟

• Like
Reactions: Sarvior
خوب همینم خیلی عالی ـه به نظرم ، البته توی گیم شاید تغییری نداشته باشیم اما برای دانلود گیم و آپدیت های هر هفته به نظرم خیلی آرامش بخش تره :D:D:D
از نظر پینگ و پکت لاست چطوره ؟
پینگ تو بازی dead by daylight من فرق زیادی با adsl ندیدم ولی همسایه کالاف موبایل میزد خیلی راضی بود از پینگش
پکت لاست هم بعد داستان های اخیر زیاد شد الان بهتره عدد الان ندارم بهت بگم
ولی درکل خیلی متفاوت از adsl نیست

برای سرعت بازم تایید میکنم از سرور های داخلی با سرعت ۸۰۰ دان می‌کنی از سرور خارج پایین تره ولی بازم زیر ۲۰۰ ۳۰۰ نیست ، تو استیم فکرکنم با ۴۰۰ من دان داشتم

• Like
Reactions: A-L-I
پینگ تو بازی dead by daylight من فرق زیادی با adsl ندیدم ولی همسایه کالاف موبایل میزد خیلی راضی بود از پینگش
پکت لاست هم بعد داستان های اخیر زیاد شد الان بهتره عدد الان ندارم بهت بگم
ولی درکل خیلی متفاوت از adsl نیست

برای سرعت بازم تایید میکنم از سرور های داخلی با سرعت ۸۰۰ دان می‌کنی از سرور خارج پایین تره ولی بازم زیر ۲۰۰ ۳۰۰ نیست ، تو استیم فکرکنم با ۴۰۰ من دان داشتم
خوب برای دانلود بازی بیشتر هم من استیم هستم و گه گداری شاید اپیک فقط برای فورتنایت (البته میشه بکاپ هم از سایت ها دانلود کرد چون اینجوری که سرعت بالاتر باشه و هم نیم بها باشه به صرفه تره)

• Like
Reactions: Sarvior
سلام دوستان سمت اسلامشهر شهرک واوان بهترین نتی که برای دانلود از ADSL میشه گرفت با قیمت مناسب از کدوم شرکت هستش ؟
برای مغازه میخواهیم ADSL بگیریم پاین ترین قیمت ممکن رو میخواهیم با حجم بالا
من پیشگامان رو دیدم ولی قبلا ازش داشتیم راضی نبودم از سرعتش

دیجیاتو ، گزارش پنجم کیفیت اینترنت منتشر شد:
تداوم فیلترینگ، تداوم اختلالپنجمین گزارش کیفیت اینترنت نشان می‌دهد به‌رغم وعده‌های دولت، وضعیت کنونی اینترنت در ایران تفاوت چندانی با زمان انتشار گزارش قبلی، یعنی دی‌ماه سال ١۴٠٣ ندارد.
اینترنت ایران همچنان کند، پر اختلال و محدود است و به این ترتیب بدترین وضعیت کیفیت اینترنت در میان ١٠٠ کشور اول از نظر GDP به ایران تعلق دارد.
GxaRNgqW8AAmZ_i.jpg
این گزارش اشاره می‌کند که ایجاد محدودیت‌های گسترده نه تنها هیچ انتفاعی برای کشور ایجاد نکرده که برعکس، باعث ترویج استفاده از فیلترشکن‌های خطرناک شده است.
سوق دادن کاربران به این تصمیم علاوه‌بر تحمیل هزینه‌های اضافه به سبد خانوار، باعث آلودگی شبکه و رخ‌داد‌های ضدامنیتی شده‌ است.
بررسی‌ها روی HTTP/3 نشان می‌دهد یک ماه پس از پایان حمله‌ اسراییل، اختلال‌های متنوعی در شبکه اینترنت کشور مشاهده می‌کنیم که پیش از جنگ هم ثبت شده‌ و هم‌چنان باقی مانده‌اند!
نرخ Adoption پروتکل‌های HTTP/3 و Ipv6 نیز به قبل از جنگ برنگشته و HTTP/3 در بیشتر اپراتورها مسدود است.
در این گزارش به شاخص RTT یا Round Trip Time نیز اشاره شده است.
بنا به ادعای گزارش کیفیت اینترنت، بررسی شاخص RTT میان ۳۰۰هزار Origin پرتکرار میان کشورهای مختلف نشان می‌دهد که ایران فقط از کشورهای کوبا، ترکمنستان، کامرون، آنگولا، سودان و کنگو و اتیوپی، وضعیت بهتری دارد.

هشدار مدیرعامل نشان: ادامه اختلال GPS موجب بحران ملی می‌شود !
«جواد عامل» ، مدیرعامل نقشه و مسیریاب نشان در گفتگو با دیجیاتو هشدار می‌دهد اختلال‌های مداوم GPS نه تنها بحران اقتصادی برای هزاران راننده تاکسی و فعالان حمل‌ونقل ایجاد کرده، بلکه در صورت تداوم می‌تواند به یک بحران امنیتی جدی تبدیل شود.
به باور وی زمانی که زندگی روزمره حجم عظیمی از مردم به سیستم‌های مسیریابی گره خورده باشد، اختلال در این سرویس‌ها می‌تواند پیامدهای اقتصادی و اجتماعی گسترده‌ای داشته باشد.

یک کارشناس حوزه فناوری درباره این اختلال و ارتباط آن به جی‌پی‌اس می‌گوید: «هماهنگی زمانی (Time Synchronization) بین دکل‌های TD-LTE برخلاف FD-LTE، ارسال و دریافت داده را در زمان‌های جداگانه ولی روی یک فرکانس انجام می‌دهد. برای اینکه تداخل سیگنال بین دکل‌ها (BTS) و کاربران مختلف ایجاد نشود، همه‌ی دکل‌ها باید زمان بسیار دقیقی با هم هماهنگ باشند. این هماهنگی دقیق زمانی، معمولاً با سیگنال GPS به دست می‌آید، چون GPS ساعت اتمی دقیق دارد. اگر این زمان‌بندی به هم بخورد، ارتباط TD-LTE دچار مشکل می‌شود یا کاملاً قطع می‌شود.»

این موضوع یک دلیل دیگر هم دارد. به گفته یک منبع آگاه «اپراتورها (مثل ایرانسل یا همراه اول) برای کنترل پهنای باند، تخصیص منابع رادیویی، مدیریت دسترسی همزمان، نیاز به سینک بودن هزاران دکل LTE در سراسر کشور دارند. GPS یک روش ساده و مؤثر برای انجام این کار است، به‌خصوص در مناطق دورافتاده یا بدون زیرساخت فیبر.»

آیا جایگزینی برای GPS وجود دارد؟​

این منبع آگاه در پاسخ به پرسش زومیت که چه راه جایگزینی وجود دارد می‌گوید: «راه‌های جایگزین مثل IEEE 1588 Precision Time Protocol (PTP) یا شبکه فیبر برای انتقال زمان وجود دارند. ولی این روش‌ها پیچیده‌تر، پرهزینه‌تر و به‌سختی در همه‌جا قابل پیاده‌سازی هستند.»
--------------------------
شخصا دایورت کردم رو مبین نت فعلا دارم باهاش سر میکنم از هیچی بهتر ولی چندتا از گیم ها رو پاک کردم مثل DAYz ، این همه زحمت بکشی سر نت به فاک بری که نمیشه 😓 😭
Screenshot 2025-07-31 233605.png

سلام. کسی پیشنهادی داره برای دانلود بالای 20 ترابایت؟
حدود 25 ترابایت فیلم و سریال روی فضای ابری هست، خواستم همرو دانلود کنم. راه ارزونی به ذهنم نمیرسه. (هارد آماده هست)

• Wow
Reactions: IMANOKA
سلام. کسی پیشنهادی داره برای دانلود بالای 20 ترابایت؟
حدود 25 ترابایت فیلم و سریال روی فضای ابری هست، خواستم همرو دانلود کنم. راه ارزونی به ذهنم نمیرسه. (هارد آماده هست)
25 ترابایت رو فقط باید با فیبر دانلود کنی وگرنه با adsl شروعش با خودته ولی پایانش با نوه هات :D

راه ارزونم اینکه لینکها رو داخلی کنی که حجم کمتری بخری.

ولی در کل تو قرن 21 کی دیگه آخه آرشیو فیلم جمع میکنه؟هرچی بخوای همیشه رو نت هست خب 😐

25 ترابایت رو فقط باید با فیبر دانلود کنی وگرنه با adsl شروعش با خودته ولی پایانش با نوه هات :D

راه ارزونم اینکه لینکها رو داخلی کنی که حجم کمتری بخری.

ولی در کل تو قرن 21 کی دیگه آخه آرشیو فیلم جمع میکنه؟هرچی بخوای همیشه رو نت هست خب 😐
چیز پی انی که سرور ایرانه؟ آخه میگفتن انگار یه سری سرور رو دیگه داخلی حساب نمیکنن و حجم معمولی میبره
والا پیر شدیم و دیگه مثل اون بنده خدا که چند وقت پیش بیسکویت و اینا میخواست ذخیره کنه، منم یه مقدار احتمال دسترسی نداشتن به نت رو میدم در آینده با این اوضاع. ریسک پذیری م کم شده😃

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or