بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان هر بار که مودم رو خاموش روشن میکنم، داره یه سرعت متفاوت بهم میده!
بنظرتون این مشکل از مودم میتونه باشه؟

* در ضمن خیلی سال هست که سیم مستقیم از باکس حیاط مستقیم به پریز تلفن و بعد به مودم وصل شده و با سیم کشی خود واحد جدا است.
درود
با توجه به عکسی که از مودم گذاشتید و SNR که 6 نشون میده بنظر مشکل از خط میاد! البته میتونید مودم قویتری بخرید که SNR بهتری بده (خودم مودم تی پی لینک داشتم سرعت 2 مگ مثلا میداد ، یه بار اتفاقی مودم یکی از دوستان که زیکسل بود رو اوردم برای تنظیم که دیدم اون مودم تا 3 مگ سرعت میده!) ولی اینکه مودم خراب شده باشه خیر! باید خط رو پایینتر براتون ببندن که انقدر نوسان نداشته باشه! قدیم یادمه رو 12 هم ست میکردن حالا نمیدونم میکنن یا نه میارن رو 8 !

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
درود
با توجه به عکسی که از مودم گذاشتید و SNR که 6 نشون میده بنظر مشکل از خط میاد! البته میتونید مودم قویتری بخرید که SNR بهتری بده (خودم مودم تی پی لینک داشتم سرعت 2 مگ مثلا میداد ، یه بار اتفاقی مودم یکی از دوستان که زیکسل بود رو اوردم برای تنظیم که دیدم اون مودم تا 3 مگ سرعت میده!) ولی اینکه مودم خراب شده باشه خیر! باید خط رو پایینتر براتون ببندن که انقدر نوسان نداشته باشه! قدیم یادمه رو 12 هم ست میکردن حالا نمیدونم میکنن یا نه میارن رو 8 !
الان یه ساعت پیش که ریست شد، دیگه سرعت شده 1 و اون SNR شده 15، الام چند بار ریست کردم بین 12-15 شده.
و سرعت دانلودمم 1-1.2

این اتفاق اولین بار نیست میافته، تو این یه ماه حداقل 2 - 3 بار دیگه این اتفاق افتاده.

حالا به قول حمید جان @hamid_barca باید برم سیم رو چک کنم، حالا فردا مودم رو میبرم دم باکس حیاط، از اونجا تست میکنم.

مرسی بچه ها.

سلام اساتید میشه به من کمک کنن من یه اینترنت adsl مخابرات دارم تو خونه با سرعت 8 مگ و یه ps3 و یه xbox one دارم نت adsl خونم کلا داغونه حالا نمیدونم کلا سرعتش پایینه یا به خاطر نوع مودم و یا فاصلست چون فاصله pc تا اتاق تلویزیون نسبتا زیاده موقع دانلود فیلم با idm هم سرعت دانلودش بیشتر از 1 مگ و کمتر از 2 مگ بر ثانیه هست دنبال نتی هستم که بتونه کارای زیر رو در شرایط فعلی داغون نت انجام بده
برای ps3
بتونه به خوبی به psn برای سینک کردن تروفیا وصل شه و دانلود اپدیت (اگر بشه باهاش ادمیزادی انلاین بازی کرد که چه بهتر ولی این مورد اخر خیلی ضروری نیست)
برای xbox one
بشه باهاش اچیومنت ها رو گرفت و باهاش اپدیت ها و بازی ها رو با سرعت معقولی دانلود کرد (اگر انلاین هم بشه باهاش بازی کرد که چه بهتر ولی بازم این یکی ضروری نیست)
با توجه به نتای مختلف موجود در بازار مثل فیبر نوری و adsl و سیم کارت به من چه اینترنتی رو برای این کارا پیشنهاد میکنید؟

سلام اساتید میشه به من کمک کنن من یه اینترنت adsl مخابرات دارم تو خونه با سرعت 8 مگ و یه ps3 و یه xbox one دارم نت adsl خونم کلا داغونه حالا نمیدونم کلا سرعتش پایینه یا به خاطر نوع مودم و یا فاصلست چون فاصله pc تا اتاق تلویزیون نسبتا زیاده موقع دانلود فیلم با idm هم سرعت دانلودش بیشتر از 1 مگ و کمتر از 2 مگ بر ثانیه هست دنبال نتی هستم که بتونه کارای زیر رو در شرایط فعلی داغون نت انجام بده
برای ps3
بتونه به خوبی به psn برای سینک کردن تروفیا وصل شه و دانلود اپدیت (اگر بشه باهاش ادمیزادی انلاین بازی کرد که چه بهتر ولی این مورد اخر خیلی ضروری نیست)
برای xbox one
بشه باهاش اچیومنت ها رو گرفت و باهاش اپدیت ها و بازی ها رو با سرعت معقولی دانلود کرد (اگر انلاین هم بشه باهاش بازی کرد که چه بهتر ولی بازم این یکی ضروری نیست)
با توجه به نتای مختلف موجود در بازار مثل فیبر نوری و adsl و سیم کارت به من چه اینترنتی رو برای این کارا پیشنهاد میکنید؟
سلام
قطعا فیبر بهترین هست و بعدش هم vdsl (اگر نزدیک مرکز مخابراتی باشی )

این دست مرکز منطقه ست ، اگر ژنراتورشون مشکل داشته باشه و برقشون قطع بشه اینطور میشه
من تا حالا این مشکل رو با مخابرات نداشتم

تو ۱۹۵ شکایت کن
شکایت کردم بعد از 4 روز زنگ زدن که باتری خریدن می‌خوان نصب کنن ولی من چشمم آب نمی‌خوره

دوستان من واقعا کلافه شدم از دست این اینترنت ADSL ام.

تو دوران 12 روز، اینترنت من از لحاظ سرعت دانلود تو این 6-7 سالی که سرویس میگیرم همچین سرعت و کیفیتی نداشت.
بعد از اون، دوباره افتضاح شد. بعد من اخیرا سرویس 16 مگ گرفتم بجای 8 مگ، که بهم سرعت دانلود 1.8 میده.

هر بار که برق قطع و وصل میشه یا مودم خاموش روشن میشه انگار سرعتش فرق میکنه. بعضی وقتها 1.2 میده، بعضی اوقات 1.5
الان دوباره دیدم از دانل*دها داره سرعت 1.8 میده.

داستان این چیه؟ کسی میدونه؟

وضعیت منم همینه اینترنت 16 مگابیت سرعت دانلود 1.5 مگابایت:|
خط نه نویز داره نه افت سیگنال تا 24 مگابیت هم کشش داره

آخرین ویرایش:
سلام
قطعا فیبر بهترین هست و بعدش هم vdsl (اگر نزدیک مرکز مخابراتی باشی )
ممنون بزرگوار فقط چند تا سوال دیگه
1 فیبر الان قیمتش چنده؟ ماهی چقدر باید پرداخت؟
2 هزینه جانبی مثل مودم و نصاب این جور چیزا داره؟
3 من گفتم فاصله pc و مودم از جایی که کنسولا رو گذاشتم زیاده حدود 12 قدم ممکنه بخاطر این فاصله سرعتش خیلی پایین باشه؟
4 یکی از دلایلی که زیاد سراغ فیبر نرفتم این بود که میگفتن مثلا نمیشه باهاش انلاین زد رو xbox نه بخاطر سرعتش بلکه به این خاطر که میگفتن کلا وصل نمیشه شما الان میتونید تضمین کنید که کارایی که گفتم مثل دانلود و انلاین بازی روی ps3 و xbox one با فیبر قابل انجامن؟ یا ممکنه وصل نشه

شکایت کردم بعد از 4 روز زنگ زدن که باتری خریدن می‌خوان نصب کنن ولی من چشمم آب نمی‌خوره
اینم تو سایت 195 فرستادن

View attachment 388772

وضعیت منم همینه اینترنت 16 مگابیت سرعت دانلود 1.5 مگابایت:|
خط نه نویز داره نه افت سیگنال تا 24 مگابیت هم کشش داره

View attachment 388774

خب چرا نمیگی سرعت روی ۱۶ ببندن برات. الان روی ۱۴ بستن. اگر بالاتر از ۱۶ میبستن که عالی میشد

اینترنت شما یه جوری نیست؟
پینگ در ظاهر خوبه ولی موقع بازی قشنگ دیلی حس میشه یا فیلم که آنلاین میخوام نگاه کنم انگار باید چند دقیقه صبر کنم تا موتورش روشن بشن ولی مثلا پینگ 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 میگیرم همه چی عالیه 😐

از اون چیزاست که میدونی یه مشکلی هست ولی نمیتونی ثابتش کنی :D

خب کلا یک روز و نیم اینترنت نداشتیم. گفتند زیرساخت مشکل داره ...
سرعت دوروبر 1.3 میچرخه :/ از ماه بعد همون 8 مگ رو میگیرم دوباره گور با*باشون
فقط لحظه شماری میکنم فیبر بیاد تو کوچمون

• Like
Reactions: hamid_barca
ممنون بزرگوار فقط چند تا سوال دیگه
1 فیبر الان قیمتش چنده؟ ماهی چقدر باید پرداخت؟
2 هزینه جانبی مثل مودم و نصاب این جور چیزا داره؟
3 من گفتم فاصله pc و مودم از جایی که کنسولا رو گذاشتم زیاده حدود 12 قدم ممکنه بخاطر این فاصله سرعتش خیلی پایین باشه؟
4 یکی از دلایلی که زیاد سراغ فیبر نرفتم این بود که میگفتن مثلا نمیشه باهاش انلاین زد رو xbox نه بخاطر سرعتش بلکه به این خاطر که میگفتن کلا وصل نمیشه شما الان میتونید تضمین کنید که کارایی که گفتم مثل دانلود و انلاین بازی روی ps3 و xbox one با فیبر قابل انجامن؟ یا ممکنه وصل نشه
خواهش میکنم
۱. بسته به حجم و سرعت قیمت ها متفاوت هست ، بسته به اینکه با جشنواره فیبر در خانه بگیرید یا نه مودم و کابل کشی داخلی میتونن رایگان باشه یا هزینه بدید من قیمت الان رو ندارم چون پارسال گرفتم و قیمتها فرق کرده ، بدی جشنواره اینه بسته دانلود شبانه نداره اگر از مخابرات بگیرید
قیمتی که من بدون جشنواره برای مودم ۲ بانده پارسال دادم ۲۸۰۰ و برای فیبر کشی داخلی ساختمون ۱۲۰۰ و برای بسته یکساله پیش خرید ۵۰۰ گیگ ماهی ۴۰۰ تومن بود حدودا الان قیمتها رو نمیدونم
۲.دوباره بستگی داره با جشنواره بگیرید یا بدون جشنواره هزینه فیبر کشی داخلی و مودم با خودتونه اگر جشنواره نگیرید

۳.اگر با کابل وصل کنید خیر

۴.من ایکس باکس و ps رو تست نکردم ولی با PC مشکلی نداشتم و محدودیتی بیشتر از adsl نداشتم برای بازی آنلاین و دانلود ، خیر من نمیتونم تضمین کنم! خود وزیر ارتباطات هم بعید می‌دونم بتونه تضمین کنه ! از کسایی که فیبر دارن در مورد سرویس آنلاین Xbox و ps بپرسید

پینگ در ظاهر خوبه ولی موقع بازی قشنگ دیلی حس میشه یا فیلم که آنلاین میخوام نگاه کنم انگار باید چند دقیقه صبر کنم تا موتورش روشن بشن ولی مثلا پینگ 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 میگیرم همه چی عالیه 😐

جای این تو کامنتت خالی بود :D

وقتی می‌دونی نت رو دستکاری کردن ولی نمیتونی ثابت کنی :
1000042683.jpg

آخرین ویرایش:

بعضی بازی ها روی PC یه Network info دارن ، اطلاعات دقیق و لحظه ای از وضعیت اینترنت بهت میده مثل کانتر و insurgency sandstorm ، پینگ خوبه ،تایم اوتی نیست ولی رجیستر نمیشه ، بهش میگن packet loss روی کنسول مشخص نمیکنه خب ، اصلا بعید میدونیم هیچ آپشنی داشته باشه اگر داره که فعال کن وضعیتت رو ببین ، بعضی گیم ها با console command میتونستی این گزینه رو فعال کنی
مثلا این عکس 88% پکت لاس داره وقتی از 2 درصد بیشتر بشه دیگه فاتحش خوندس ، مبین نت همیشه تا 7% پکت لاست داره حالا پینگ مثلا 90 بدون تایم اوت
t63gudyc4cl71.jpg
ایرانسل TD LTE حالا پکت لاست نداره معمولا ، ولی پرش پینگ تا 2000 داره اونم بخاطر GPS هست الان 10 روزه که کلا بلااستفاده شده ، مبین نتم از ساعت 8 شب دیگه sinrش از 12 میاد روی 0 بزور 4مگابیت سرعت میده

بعضی بازی ها روی PC یه Network info دارن ، اطلاعات دقیق و لحظه ای از وضعیت اینترنت بهت میده مثل کانتر و insurgency sandstorm ، پینگ خوبه ،تایم اوتی نیست ولی رجیستر نمیشه ، بهش میگن packet loss روی کنسول مشخص نمیکنه خب ، اصلا بعید میدونیم هیچ آپشنی داشته باشه اگر داره که فعال کن وضعیتت رو ببین ، بعضی گیم ها با console command میتونستی این گزینه رو فعال کنی
مثلا این عکس 88% پکت لاس داره وقتی از 2 درصد بیشتر بشه دیگه فاتحش خوندس ، مبین نت همیشه تا 7% پکت لاست داره حالا پینگ مثلا 90 بدون تایم اوت
View attachment 388794
ایرانسل TD LTE حالا پکت لاست نداره معمولا ، ولی پرش پینگ تا 2000 داره اونم بخاطر GPS هست الان 10 روزه که کلا بلااستفاده شده ، مبین نتم از ساعت 8 شب دیگه sinrش از 12 میاد روی 0 بزور 4مگابیت سرعت میده
fc 25 روی کامپیوتر بازی میکنم ولی همچین چیزی نداره.فقط پینگ رو نشون میده که اکثر اوقات ثابته و نهایتا چند لحظه نوسان داره ولی مثلا توپ رو پاس میدم بعد بازیکنم جای اینکه فرار کنه همینطوری گیج میزنه و تکون نمیخوره یا وقتی میخوام پاس بدم اول یه لحظه مکث میکنه بعد پاس میده که خب همین کارو خراب میکنه 😩

یه چند بار مودم رو خاموش روشن کن. شاید درست شد.
ولی کلا ۱۶ مگابیت در حد همون ۱.۸ نهایت سرعت می‌شه. یه خرده مال تو کمتره.
قبلاً راحت تا 2 مگابایت می‌رفت. ۲ ماه‌ـه اینجوری شده مخصوصا یک دو هفته گذشته که افتضاح بود.
خب چرا نمیگی سرعت روی ۱۶ ببندن برات. الان روی ۱۴ بستن. اگر بالاتر از ۱۶ میبستن که عالی میشد
به پشتیبانی پیام دادم، گفت بررسی شد و مشکل حل شد. الان تا 1.8 میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or