بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اما مشکل سرورهای بعضی کشورها و سایتهای معروف هنوز سرجاشه.
فیبر مخابرات تهران الان باهاش میشه call of duty bo6 بازی کرد ! ولی پینگی که قبلا ۳۰ بود الان شده ۷۵ ! به سرورهای اروپا هم وصل میشه و دیگه سرورهای خاورمیانه نمیبینه! هر چند وقت یکبار هم error can't join to party میده!

• Like
Reactions: |PREDATOR|
اما مشکل سرورهای بعضی کشورها و سایتهای معروف هنوز سرجاشه.

الان همینجا برام با همراه اول قطعه و با وی پی ان اومدم اما با فیبر مشکلی نداره.

از اونور مثلا با فیبر نمیشه وارد یه سایت مثل ویکیپدیا شد اما با همراه اول مشکل نداره.

کلا یجور سلیقه ای شده هر ISP یجاش قطعه و کارش میلنگه...

الکترو هم انگار داغون شد....
مشکل از الکترو نیست من بیست تا دی ان اس مختلف امتحان میکنم . کلا اینترنت بین الملل مختل هست و بسیار محدود نمیخوام منفی بافی کنم ولی دیگه اینترنت مثل قبل مثلا دو ماه قبل نمیشه
کلا اینترنت بین الملل بعد از سال 98 دیگه عادی نشده هر بار سر هر چیزی هم که قطع میکنن بعدش که وصل میشه مثل قبل نمیشه

حالا این تجربه ی من هست اگه دوستان الان بدون مشکل هستن و عین قبل استفاده میکنن بگن شاید اشکال از ISP من باشه

• Sad
Reactions: mohsen2019
رو شاتل تقریبا همه dns ها میشه به ایکس باکس وصل شد و ولی هیچکدوم تو التیمیت فیفا کار نمیکنه
آلتیمیت فیفا رو شاتل فقط با گیر آپ بالا میاد اونم در حدو دو تا دست بازی کردن بعدش دیگه حریف پیدا نمیکنه
فک کنم دیگه باید بی خیال شد با این وضع نت و قیمت دلار باید قید اف سی 26 رو بزنم و شاید کنسول رو کلا بفروشم اصن! حالا از شانس من الان بهترین فیفای چند سال اخیر میشه حالا ببینید :))

رو شاتل تقریبا همه dns ها میشه به ایکس باکس وصل شد و ولی هیچکدوم تو التیمیت فیفا کار نمیکنه
آلتیمیت فیفا رو شاتل فقط با گیر آپ بالا میاد اونم در حدو دو تا دست بازی کردن بعدش دیگه حریف پیدا نمیکنه
فک کنم دیگه باید بی خیال شد با این وضع نت و قیمت دلار باید قید اف سی 26 رو بزنم و شاید کنسول رو کلا بفروشم اصن! حالا از شانس من الان بهترین فیفای چند سال اخیر میشه حالا ببینید :))
الیت پینگ کار میکنه ولی 2 مشکل هست.اول اینکه فکر کنم فروش نداره دوم هم اینکه باید از طریق کامپیوتر شیر کنی روی کنسول

• Like
Reactions: omiid72
تا دیروز وضعیت بازی آنلاین یکم بهتر شده بود امروز برگشت به تنظیمات کارخونه . الحمدلله که نه به گناه میفتیم نه دژمن از طریق آنلاین بازی کردن ما کشورو دچار مشکل میکنه.

فیبر نوری مخابرات. (بازیسنتر و خیلی سایت های دیگه هم که قبلا بدون چیز اضافه بالا میومدن همچنان فقط با داستان باز میشن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or