به نظر من استارلینک بی سیم خیلی دردسر داره ٬ اگه راهی پیدا کنیم که مستقیم از خود ماهواره استارلینک کابل بکشیم بزنیم به کنسول دیگه مشکل قطعی هم نخواهیم داشت.
فیبر مخابرات تهران الان باهاش میشه call of duty bo6 بازی کرد ! ولی پینگی که قبلا ۳۰ بود الان شده ۷۵ ! به سرورهای اروپا هم وصل میشه و دیگه سرورهای خاورمیانه نمیبینه! هر چند وقت یکبار هم error can't join to party میده!اما مشکل سرورهای بعضی کشورها و سایتهای معروف هنوز سرجاشه.
اما مشکل سرورهای بعضی کشورها و سایتهای معروف هنوز سرجاشه.
مشکل از الکترو نیست من بیست تا دی ان اس مختلف امتحان میکنم . کلا اینترنت بین الملل مختل هست و بسیار محدود نمیخوام منفی بافی کنم ولی دیگه اینترنت مثل قبل مثلا دو ماه قبل نمیشهالکترو هم انگار داغون شد....
الان چند روزی هست برده بالا گویا ،انگار ۷۰٪پس از قطعی اینترنت TD LTE ایرانسل ، شرکت ایرانسل در یک حرکت آتش به اختیار قیمت همه ی بسته ها رو افزایش داد![]()

الیت پینگ کار میکنه ولی 2 مشکل هست.اول اینکه فکر کنم فروش نداره دوم هم اینکه باید از طریق کامپیوتر شیر کنی روی کنسولرو شاتل تقریبا همه dns ها میشه به ایکس باکس وصل شد و ولی هیچکدوم تو التیمیت فیفا کار نمیکنه
آلتیمیت فیفا رو شاتل فقط با گیر آپ بالا میاد اونم در حدو دو تا دست بازی کردن بعدش دیگه حریف پیدا نمیکنه
فک کنم دیگه باید بی خیال شد با این وضع نت و قیمت دلار باید قید اف سی 26 رو بزنم و شاید کنسول رو کلا بفروشم اصن! حالا از شانس من الان بهترین فیفای چند سال اخیر میشه حالا ببینید![]()
افتضاح ! فیبر مخابرات کاملا نابوده ! پینگ بالا ، لگ فراوان از اون بدتر که تو بازی مثل call of duty bo6 باید ۱۰ بار تلاش کنی تا ۱ بار join to match بشه!دوستان امروز وضعیت نت ها چطور بود؟؟