بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مگه هنوز کسیم هست که از نت خونگی استفاده کنه؟💀

نت خونگی فقط به درد پدر مادر ها که استفاده معمولی میکنن میخوره به نظرم
چه نتی بگیریم پس؟ فقط زیتل خوبه نامحدوده که اونمتو شهرستان نیست هیچ نتی به اندازه نت خونگی حجم نمیده حتی فیبر
من تجهیزات فیبر کامل تو خونمه ولی adsl استغاده میکنم چون سالی ۷ ترا حجم میگیرم و دغدغه حجم تموم کردن ندارم تو استفاده عادی هم حداقل ۵-۶ ترا در سال استفاده میکنم هر سرویسی بخوام غیر این بگیرم چندین برابر درمیاد اینو دو ساله ۱ تومن دارم میگیرم امسال تو سایت کردن ۱۳۰۰ که هنوز تایم تمدیدم نشده همچنان برای پرمصرفا بهتربن گزینت نت خونگیه ضمن اینکه سرعت ۸ مگ هم تو استریم ۷۲۰p اذیت نمیکنه اصلا اکثر کندی که دارید برای استیبل نبودن نتتون و وی پی ان هست سرعت بالاتر فقط تو استریم ۱۰۸۰ به بالا و دانلود سریعتر کاربرد داره

• Like
Reactions: hooman28
امروز بعد از مدت ها با پینگ هینت تونستم ۳ مچ اورواچ بزنم، پینگم ۱۱۰ بود پکت لاس هم نداشت^:)^خدایا صد هزار مرتبه شکر.
الانم خاموش کردم منتظرم برق بره انشالله دو ساعت دیگه میرم برای ادامه برنامه.
مبین نت استفاده میکنم.

تو این کشور بیشعور تر و کثافت تر از مخابرات و کارمنداش وجود نداره سالها حتی حاضر نبودم از مخابرات سرویس بگیرم از بس قدیم اشغال بود فکر کنم حدود سه چهار ساله از شرش راحت شده بودم الان برای محل کارم مجبور شدم باز برم سراغ مخابرات جشنواره گذاشتن با مودم رایگان روز اول ۳ بار زنگ زدم ۲۰۲۰ نفر اول شماره نمایندگی داد زنگ زدم طرف اصلا نمیدونست همچین جشنواره ای هست بعدش که چک کرد گفت نمیدونم چیه بعدا زنگ بزن اپراتور دوم گفت باید بری خود مخابرات رفتم مخابرات کارمند اول گغت من اصلا سایتو چک نمیکنم نمیدونم کارمند دوم گفت تموم شده قدیمیه کارمند سوم گفت تازه اومده بخشنامش نمیدونیم چیه اپراتور سوم ۲۰۲۰ گفت میتونم برات ثبت نام بزنم و هست ولی اگه vdsl میخوای برو پیش فلانی ازش بپرس
روز بعد رفتم پیش اون اقا گفت پورت vdsl نداری. اونجا فقط adsl هست که مودمش نیومده شماره ثابت اتاقشو داد زنگ بزنم حدود چهار روز بالغ بر ۳۰ بار زنگ زدم و برنداشت دوباره رفتم اونجا جلوی خودش زنگ زدم به شماره دیدم همینجور زنگ میخوره و برنمیداره!! بعد از اینکه بیست دقیقه گپ زدنش با همکاراش تموم شد گفت مودم هنوز نیومده شنبه یکشنبه زنگ بزن
دیروز ۲۰ بار زنگ زدم برنداشت امروز حدود دوساعت یکسره زنگ زدم برداشت گفت اومده مودم شماره و کد ملی گرفت گفت ثبت نامشو میزنم الان میگم واریز کنی و بازم انجام نداد!!! این حجم از بیشهوری اصلا از یک ادم عادی برنمیاد نمیدونم این موجوداتو مخابرات از کجا پیدا میکنه
اینو یه اپدیت بدم امروز رفتم گفتن مودم برا adsl نمیدن فقط vdsl درحالی که تو سایت برا جفتش زدن با تشکر از مخابرات اشغال مجبور شدم ۱۲۵۰ برا سرویس عادی بدم بکساله با ۱.۴ ترا حجم درحالی که پیشگامان همین سرویسو با ۱۳۰۰ قیمت و۶ ترا حجم میده مودم هم مجبور شدم جدا بخرم دستشون درد نکنه
تازه اگه لطف کنن پورت وصل کنن این ماتحت گشادایی که من دیدم یه هفته هم باید برم بیام برا وصل کردن پورت

• Poker Face
Reactions: hooman28
دوستان این کمپین برای رفع فیلتر سرورهای گیمینگ راه افتاده لطفا حمایت کنید : https://www.karzar.net/234198
بارها برای بیماری دیابت توی این کارزار شرکت کردیم با بسیاری از دوستان دیابتی تنها چیزی که گیرمون اومد دسته خر بود
اینجور تصمیمات با نظر مستقیم مردم در ارتباط نیست بنظرم خودتونو خسته نکنید

بارها برای بیماری دیابت توی این کارزار شرکت کردیم با بسیاری از دوستان دیابتی تنها چیزی که گیرمون اومد دسته خر بود
اینجور تصمیمات با نظر مستقیم مردم در ارتباط نیست بنظرم خودتونو خسته نکنید
حالا چون در مورد بیماری دیابت شما به نتیجه نرسیدین دلیل نمیشه کل کمپینهاش به نتیجه نرسه ! خلاصه از هیچی بهتره ! نه هزینه ای داره ، نه زمان بر هستش !

سر دانلود یک آپدیت چهل و پنج مگابایتی به مشکل میخورم چون سرعت از 20-30 کیلوبایت شروع میشه و به صفر میرسه، واقعا معلوم نیست قضیه چیه
منم همین مشکل رو دارم، با شکن تست کن، سرعت کم و زیاد میشه ولی به تهش میرسه.

• Like
Reactions: Big Band

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or