بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شاتل فقط بدرد بازی آنلاین میخورد که دیگه این مزیت هم نداره.قیمتشم که از اکثر اینترنتها گرونتره.

اگه درست نشه من دیگه تمدید نمیکنم
حمید من بین پیشگامان و ماهان نت موندم کدوم رو بگیرم
اگه خواستی شاتل رو تخلیه کنی و سرویس دیگه ای بگیری بگو چی انتخاب کردی

حمید من بین پیشگامان و ماهان نت موندم کدوم رو بگیرم
اگه خواستی شاتل رو تخلیه کنی و سرویس دیگه ای بگیری بگو چی انتخاب کردی
چیزی به جاش نمیگیرم و صرفا پول الکی برای تمدید نمیدم.ولش میکنم تا بعد ببینم چی میشه چون به جز شاتل، آسیاتک و tdlt ایرانسل و مبین نت هم دارم.این مدت هم آسیاتک از بقیه بهتر بوده

• Like
Reactions: BatmanGame
چیزی به جاش نمیگیرم و صرفا پول الکی برای تمدید نمیدم.ولش میکنم تا بعد ببینم چی میشه چون به جز شاتل، آسیاتک و tdlt ایرانسل و مبین نت هم دارم.این مدت هم آسیاتک از بقیه بهتر بوده
الان با آسیاتک بازیسنتر بدون فی.لتر میاد بالا ؟
شکن ها راحت روش وصل میشه ؟

الان با آسیاتک بازیسنتر بدون فی.لتر میاد بالا ؟
شکن ها راحت روش وصل میشه ؟
آره بدون قندشکن باز میکنه.حتی موقع ملی شدن نت هم اکثر برنامه ها که برای کارمون استفاده میکنیم کار نمیکردن ولی روی آسیاتک داشت کار میکرد

قند شکنها هم راستش من با شاتل مشکلی هنوز ندارم ولی آسیاتک کلا تو این مورد همیشه بهتر بوده و الانم یکم باز بهتره مثلا وارپ اکثرا روی شاتل قطعه ولی آسیاتک نه...بزرگترین ایراد آسیاتک پشتیبانیش هست که خیلی غیرحرفه ای و گاها بی ادب هستن.شاتل ولی واقعا مودب و با حوصله تر هستن، هرچند که در نهایت هیچکدوم کار آدمو راه نمیندازن ;))

آره بدون قندشکن باز میکنه.حتی موقع ملی شدن نت هم اکثر برنامه ها که برای کارمون استفاده میکنیم کار نمیکردن ولی روی آسیاتک داشت کار میکرد

قند شکنها هم راستش من با شاتل مشکلی هنوز ندارم ولی آسیاتک کلا تو این مورد همیشه بهتر بوده و الانم یکم باز بهتره مثلا وارپ اکثرا روی شاتل قطعه ولی آسیاتک نه...بزرگترین ایراد آسیاتک پشتیبانیش هست که خیلی غیرحرفه ای و گاها بی ادب هستن.شاتل ولی واقعا مودب و با حوصله تر هستن، هرچند که در نهایت هیچکدوم کار آدمو راه نمیندازن ;))
من خودم رو وارپم ، ولی یهو قطع میشه پروتکلشو از وارپ عوض کردم به HTTPS ، هنوز TLS امتحان نکردم فعلا متصل تا ببینم چی میشه ، هزار برابر از آشغال های پولی مثل پینگ هینگ و اگزیت لگ بهتره

من خودم رو وارپم ، ولی یهو قطع میشه پروتکلشو از وارپ عوض کردم به HTTPS ، هنوز TLS امتحان نکردم فعلا متصل تا ببینم چی میشه ، هزار برابر از آشغال های پولی مثل پینگ هینگ و اگزیت لگ بهتره
وارپ در شرایط عادی که از همه بهتره ولی روی شاتل معمولا درست کار نمیکنه.یه مدت وصله بعد یه مدت قطع میشه.الانم که ساعتی شده، مثلا دیروز از عصر تا نصف شب کار نمیکرد بعد درست شد

البته روی ویندوز دارم میگم وگرنه برای من روی گوشی که چندین ماهه وصل نمیشه حتی زیرو تراستش.

خط خونه چند سال فیبر نوریه ولی نمیان نصب کنن آسیاتک تا پارسال تعهد داشت پیش ثتنامم انجام دادم ، دو سال گذشت ثبت نام ADSL کردم که وصل نشد گفت از مخابرات مشکل داره و مخابرات درستش نمیکنه صبر کنید درست میشه بعد 4 ماه شکایت ثبت کردم پولمو پس دادن و گفتن نمیشه خیلی راحت

• Like
Reactions: Sarvior
Dbd با قندشکن رفتم انقدر پینگ بد بود و پکت لاست داشتم که وسط بازی انداختم بیرون ، به عنوان دیسکانکت تعمدی ، پنالتی هم برام گذاشت ;))
@hamid_barca قراره از fc26 التیمیت هم پنالتی داشته باشه دی سی بشی چند دقیقه یا یک روز نتونی بازی کنی :))

حالا چون در مورد بیماری دیابت شما به نتیجه نرسیدین دلیل نمیشه کل کمپینهاش به نتیجه نرسه ! خلاصه از هیچی بهتره ! نه هزینه ای داره ، نه زمان بر هستش !
برادر من شما فکر کردی در بلژیک زندگی میکنی که اتخاذ همچین تصمیماتی با نظرات مردم باشه؟
دیابت که هیچی یکبار دیدم برای بیماری پروانه ای کارزار گذاشته بودن و امضاء هم به حد نصاب رسیده بود ولی بازم تصمیمی گرفته نشد
اینکه یه بیماری بود که نه تنها از دیابت بشدت کمتره بلکه جامعه هدف خیلی محدودی هم داره
منم امضاء میکنم ولی کی اینجور مواقع حرف مردم بهش احترام گذاشته شده که ایندفعه بشه!

پارسال کارزار لغو خدمت سربازی گذاشتن که عاملش رو کردن تو گونی و بعد کارزار خدمت اجباری برای دختران رو گذاشتن که اونم به همین سرنوشت دچار شد
حالا هم کارزار اینترنت ، برادر خبر ندارد که وزیر میگویید وضعیت عادیست و معاونش گفته مشکل دارید بهم پیام بدید🤡

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or