hamid_barca
Loyal Member
حالا بذار اول ببینیم تا اون موقع اصلا چیزی به اسم اینترنت داریم یا نه@hamid_barca قراره از fc26 التیمیت هم پنالتی داشته باشه دی سی بشی چند دقیقه یا یک روز نتونی بازی کنی![]()

حالا بذار اول ببینیم تا اون موقع اصلا چیزی به اسم اینترنت داریم یا نه@hamid_barca قراره از fc26 التیمیت هم پنالتی داشته باشه دی سی بشی چند دقیقه یا یک روز نتونی بازی کنی![]()

این پستو ترجمه کنیم پناهندگی نمیدن بمون؟امروز بعد از مدت ها با پینگ هینت تونستم ۳ مچ اورواچ بزنم، پینگم ۱۱۰ بود پکت لاس هم نداشتخدایا صد هزار مرتبه شکر.
الانم خاموش کردم منتظرم برق بره انشالله دو ساعت دیگه میرم برای ادامه برنامه.
مبین نت استفاده میکنم.
منطقه با منطقه فرق میکنه...برای من با الکترو قشنگ وصل میشه.بدون پکت لاستهمراه اولم الان تست کردم ، با اینکه مبین نت از دکل همراه اول استفاده میکنه به مراتب هزار برابر از همراه اول استیبل تر است حداقل بالا پایین شدن پینگ نداره همراه اول عمق فاجعه است ، اینم تستش
View attachment 385387
حتی TD LTE ایرانسل که دیتا سنترش از دسترسی خارج شده بازم از همراه اول بهتره ، در کل همشون مشکل مسیریابی دارن معلوم نیست چه اتفاقی داره میوفته
من خودم میدونم که احتمال موفقیت همچین کمپینهایی در ایران شاید ۱% هم نباشه ، ولی منظورم اینه که آدم از هر راه و ابزاری که میتونه باید استفاده کنه ، شاید همون ۱% فرجی شد ! هزینه ای که نداره ، به قول معروف تیری هستش تو تاریکی ! نمیشه همین تنها تفریحی که داریم هم بیخیال بشیم !برادر من شما فکر کردی در بلژیک زندگی میکنی که اتخاذ همچین تصمیماتی با نظرات مردم باشه؟
دیابت که هیچی یکبار دیدم برای بیماری پروانه ای کارزار گذاشته بودن و امضاء هم به حد نصاب رسیده بود ولی بازم تصمیمی گرفته نشد
اینکه یه بیماری بود که نه تنها از دیابت بشدت کمتره بلکه جامعه هدف خیلی محدودی هم داره
منم امضاء میکنم ولی کی اینجور مواقع حرف مردم بهش احترام گذاشته شده که ایندفعه بشه!
من راستش مخالف این حرف شما هستم ! اولا اگر گیم و بازی آنلاین برای کسی اهمیت داشته باشه همه راه ها حتی با احتمال شانس پایین امتحان میکنه! ثانیا میشه چند راه در رو و کارهای بهتری که گفتید میشه انجام داد نام ببرید تا ما هم یاد بگیریم ؟ چون قضیه vpn و استارلینک و اینجور حرفها به درد بازی آنلاین حداقل روی کنسول نمیخوره ! همین الان شما استارلینک هم داشته باشید به عنوان یک اینترنت بیسیم ، عمرا بتونید با پینگ کمتر از ۱۰۰ باهاش بازی کنید ، پکت لاست و بقیه موارد بماند ! چون خلاصه جمعیت گیمر ایران کم نیستن ، اگر اراده کنن میتونن اوضاع تغییر بدن !بحث همیشه تلاش کردن و تیری تو تاریکی رو به شخصه کامل درست میدونم، اما یک بار این مسیر رو به طور کامل 0 تا 100 اکثر بچه های این فروم و خود من از سال 92 تا 96 و حتی بعد از اون دوره جناب مهندس آذری جهرمی که کلی ایده جدید مطرح شد طی کردیم، اون هم زمانی که شرایط اینترنت واقعا ایده آل بود و ما دنبال بهتر کردنش بودیم (سیر و مسیری که طی شده داخل همین تاپیک و سایر تاپیک های مشابه این تالار قابل مشاهده است میتونید ببینید)
و خب راحت بگم ارزشش رو اصلا نداره که حتی بخوای 1 درصد یه گوشه ذهنت امیدواری به یه همچین موضوعی رو نگه داری. تو این شرایط از همون اول اگه بری دنبال راه دررو هم خودت راحت تری هم زودتر به نتیجه میرسی صراحتاخروجی این کارزارها و موارد مشابه نهایتا همیشه ده تا توییت بوده در قالب "خبر خوش برای گیمرها" و مواردی از این قبیل، بدون تغییر شرایط. بی جهت وقت تلف کردنه وقتی میشه ده تا کار خیلی بهتر دیگه انجام داد.
اتفاقی هم که این سری در زیرساخت و در ادامه در دیتاسنتر ها اتفاق افتاده، میشه گفت حالا حالا ها قابل حل نیست و صرفا دو تا پورت و روت قطع کردن ساده مثل دفعات گذشته نبوده. خیلی صریح بگم، ولش کن! راااحت.
برادر یچیزی میگم خلاصه داستانمن راستش مخالف این حرف شما هستم ! اولا اگر گیم و بازی آنلاین برای کسی اهمیت داشته باشه همه راه ها حتی با احتمال شانس پایین امتحان میکنه! ثانیا میشه چند راه در رو و کارهای بهتری که گفتید میشه انجام داد نام ببرید تا ما هم یاد بگیریم ؟ چون قضیه vpn و استارلینک و اینجور حرفها به درد بازی آنلاین حداقل روی کنسول نمیخوره ! همین الان شما استارلینک هم داشته باشید به عنوان یک اینترنت بیسیم ، عمرا بتونید با پینگ کمتر از ۱۰۰ باهاش بازی کنید ، پکت لاست و بقیه موارد بماند ! چون خلاصه جمعیت گیمر ایران کم نیستن ، اگر اراده کنن میتونن اوضاع تغییر بدن !
من نمیدونم این اطلاعاتی در مورد استارلینک میگید از کجا آوردید ولی من چند وقت پیشا که توی یه گپ التیمیت تیم بودم یکی از بچه ها داشت و فیفا و کالاف میزد خیلی از اینترنت داخلی ما بهتر بود فقط مشکلش گرونی سرویسش هستمن راستش مخالف این حرف شما هستم ! اولا اگر گیم و بازی آنلاین برای کسی اهمیت داشته باشه همه راه ها حتی با احتمال شانس پایین امتحان میکنه! ثانیا میشه چند راه در رو و کارهای بهتری که گفتید میشه انجام داد نام ببرید تا ما هم یاد بگیریم ؟ چون قضیه vpn و استارلینک و اینجور حرفها به درد بازی آنلاین حداقل روی کنسول نمیخوره ! همین الان شما استارلینک هم داشته باشید به عنوان یک اینترنت بیسیم ، عمرا بتونید با پینگ کمتر از ۱۰۰ باهاش بازی کنید ، پکت لاست و بقیه موارد بماند ! چون خلاصه جمعیت گیمر ایران کم نیستن ، اگر اراده کنن میتونن اوضاع تغییر بدن !
تو ایران ایستگاه زمینی نداره برای همین کیفیتش مثل بقیه جاها نیست ! کلا اگر حداقل اطلاعات هم در مورد شبکه های اینترنتی داشته باشید باید بدونید که کلا اینترنت 5G و wireless و ماهواره ای هیچ وقت کیفیت اینترنت بر بستر کابل و فیبر نداره ! حتی تو سایتهایی مثل اکتیویژن یا خود سونی هم برید نوشته برای داشتن کیفیت بالا در بازی های آنلاین حتی از wifi استفاده نکنید و دستگاه خودتونو با کابل lan به مودم وصل کنید ! اونوقت شما میخواین با استارلینک با پینگ پایین و بدون لگ بتونید آنلاین با کیفیت بازی کنید ؟من نمیدونم این اطلاعاتی در مورد استارلینک میگید از کجا آوردید ولی من چند وقت پیشا که توی یه گپ التیمیت تیم بودم یکی از بچه ها داشت و فیفا و کالاف میزد خیلی از اینترنت داخلی ما بهتر بود فقط مشکلش گرونی سرویسش هست
بهترین چیز استارلینکه، واقعا شاتل و آسیاتک و اینا دوره شون تموم شده و همین وضعیت فعلی هم اثباتش هست. جهت اطلاعتون اینترنت تی دی داغون و قطع ایرانسل هم همین امروز شدیدا گرون شدهمن نمیدونم این اطلاعاتی در مورد استارلینک میگید از کجا آوردید ولی من چند وقت پیشا که توی یه گپ التیمیت تیم بودم یکی از بچه ها داشت و فیفا و کالاف میزد خیلی از اینترنت داخلی ما بهتر بود فقط مشکلش گرونی سرویسش هست