بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امروز بعد از مدت ها با پینگ هینت تونستم ۳ مچ اورواچ بزنم، پینگم ۱۱۰ بود پکت لاس هم نداشت^:)^خدایا صد هزار مرتبه شکر.
الانم خاموش کردم منتظرم برق بره انشالله دو ساعت دیگه میرم برای ادامه برنامه.
مبین نت استفاده میکنم.
این پستو ترجمه کنیم پناهندگی نمیدن بمون؟

همراه اولم الان تست کردم ، با اینکه مبین نت از دکل همراه اول استفاده میکنه به مراتب هزار برابر از همراه اول استیبل تر است حداقل بالا پایین شدن پینگ نداره همراه اول عمق فاجعه است ، اینم تستش
Screenshot 2025-06-30 204628.png
حتی TD LTE ایرانسل که دیتا سنترش از دسترسی خارج شده بازم از همراه اول بهتره ، در کل همشون مشکل مسیریابی دارن معلوم نیست چه اتفاقی داره میوفته

همراه اولم الان تست کردم ، با اینکه مبین نت از دکل همراه اول استفاده میکنه به مراتب هزار برابر از همراه اول استیبل تر است حداقل بالا پایین شدن پینگ نداره همراه اول عمق فاجعه است ، اینم تستش
View attachment 385387
حتی TD LTE ایرانسل که دیتا سنترش از دسترسی خارج شده بازم از همراه اول بهتره ، در کل همشون مشکل مسیریابی دارن معلوم نیست چه اتفاقی داره میوفته
منطقه با منطقه فرق میکنه...برای من با الکترو قشنگ وصل میشه.بدون پکت لاست

برادر من شما فکر کردی در بلژیک زندگی میکنی که اتخاذ همچین تصمیماتی با نظرات مردم باشه؟
دیابت که هیچی یکبار دیدم برای بیماری پروانه ای کارزار گذاشته بودن و امضاء هم به حد نصاب رسیده بود ولی بازم تصمیمی گرفته نشد
اینکه یه بیماری بود که نه تنها از دیابت بشدت کمتره بلکه جامعه هدف خیلی محدودی هم داره
منم امضاء میکنم ولی کی اینجور مواقع حرف مردم بهش احترام گذاشته شده که ایندفعه بشه!
من خودم میدونم که احتمال موفقیت همچین کمپینهایی در ایران شاید ۱% هم نباشه ، ولی منظورم اینه که آدم از هر راه و ابزاری که میتونه باید استفاده کنه ، شاید همون ۱% فرجی شد ! هزینه ای که نداره ، به قول معروف تیری هستش تو تاریکی ! نمیشه همین تنها تفریحی که داریم هم بیخیال بشیم !

جهرمی استیم رو از فیلتر درآورد کارش مثبت بود خیلی مثبت ولی هیچکاری دیگه ای بعدش نکرد، در واقع هیچکدوم هیچ فرقی با هم نداشتن و ندارن ، همون زمان جهرمی VPS استفاده میکردم الانم وضع همون
این ستار هاشمی دو سه ماهی یبار یه تویتی میزنه و غیب میشه و گیمر جماعت رو کلا به هیچ جاش نمیگیره ، نفر قبلی که اسمشم نمیدونم تنها دستاوردش نرم افزار رادار بود 🤡 که تا 2 سال اول رو PC حتی بالا نمیومد و در بهترین حالتش کلی تایم اوت داشت و در نهایت حوالت میده سمت پشتیبانی پیام رسان بله !
این وسط الکترو و اینها بودن که فایدشون از بقیه بیشتر بوده

من چند شب بود تست میکردم ببینم میشه CS2 پلی داد، اوایل پینگم رو روی 250 اینطورا نشون میداد، یه چند باری سرور رو عوض میکردم، پینگ درست میشد، ولی جیتر شدید اتفاق میافتاد.
امشب تست کردم، پینگم خوبه (سرور دبی 45 - اروپا 75-80) ولی هنوز جیتر هست ولی کمتر شده.

بحث همیشه تلاش کردن و تیری تو تاریکی رو به شخصه کامل درست میدونم، اما یک بار این مسیر رو به طور کامل 0 تا 100 اکثر بچه های این فروم و خود من از سال 92 تا 96 و حتی بعد از اون دوره جناب مهندس آذری جهرمی که کلی ایده جدید مطرح شد طی کردیم، اون هم زمانی که شرایط اینترنت واقعا ایده آل بود و ما دنبال بهتر کردنش بودیم (سیر و مسیری که طی شده داخل همین تاپیک و سایر تاپیک های مشابه این تالار قابل مشاهده است میتونید ببینید)
و خب راحت بگم ارزشش رو اصلا نداره که حتی بخوای 1 درصد یه گوشه ذهنت امیدواری به یه همچین موضوعی رو نگه داری. تو این شرایط از همون اول اگه بری دنبال راه دررو هم خودت راحت تری هم زودتر به نتیجه میرسی صراحتا :دی خروجی این کارزارها و موارد مشابه نهایتا همیشه ده تا توییت بوده در قالب "خبر خوش برای گیمرها" و مواردی از این قبیل، بدون تغییر شرایط. بی جهت وقت تلف کردنه وقتی میشه ده تا کار خیلی بهتر دیگه انجام داد.

اتفاقی هم که این سری در زیرساخت و در ادامه در دیتاسنتر ها اتفاق افتاده، میشه گفت حالا حالا ها قابل حل نیست و صرفا دو تا پورت و روت قطع کردن ساده مثل دفعات گذشته نبوده. خیلی صریح بگم، ولش کن! راااحت.
من راستش مخالف این حرف شما هستم ! اولا اگر گیم و بازی آنلاین برای کسی اهمیت داشته باشه همه راه ها حتی با احتمال شانس پایین امتحان میکنه! ثانیا میشه چند راه در رو و کارهای بهتری که گفتید میشه انجام داد نام ببرید تا ما هم یاد بگیریم ؟ چون قضیه vpn و استارلینک و اینجور حرفها به درد بازی آنلاین حداقل روی کنسول نمیخوره ! همین الان شما استارلینک هم داشته باشید به عنوان یک اینترنت بیسیم ، عمرا بتونید با پینگ کمتر از ۱۰۰ باهاش بازی کنید ، پکت لاست و بقیه موارد بماند ! چون خلاصه جمعیت گیمر ایران کم نیستن ، اگر اراده کنن میتونن اوضاع تغییر بدن !

من راستش مخالف این حرف شما هستم ! اولا اگر گیم و بازی آنلاین برای کسی اهمیت داشته باشه همه راه ها حتی با احتمال شانس پایین امتحان میکنه! ثانیا میشه چند راه در رو و کارهای بهتری که گفتید میشه انجام داد نام ببرید تا ما هم یاد بگیریم ؟ چون قضیه vpn و استارلینک و اینجور حرفها به درد بازی آنلاین حداقل روی کنسول نمیخوره ! همین الان شما استارلینک هم داشته باشید به عنوان یک اینترنت بیسیم ، عمرا بتونید با پینگ کمتر از ۱۰۰ باهاش بازی کنید ، پکت لاست و بقیه موارد بماند ! چون خلاصه جمعیت گیمر ایران کم نیستن ، اگر اراده کنن میتونن اوضاع تغییر بدن !
برادر یچیزی میگم خلاصه داستان
همینکه ما تو اینجا با این اینترنت و باتوجه به اینکه با همه دنیا قهریم حتی به سرورهای سونی هنوز وصل میشیم خودش جای شکر داره
قبلاً هم خلاصه جمعیت جاهایی که زیاد بودن دیدیم اراده کردن و نتونستن تغییری تو اوضاع ایجاد کنن!
این چیزا اولین و کمترین حق آدمیزاد هست ولی اینجوری که همه راه هارو رومون میبندن واقعا رمقی باقی نمیمونه فقط باید نظاره گر بود تا دید وضعیت درست میشه یا نه!
امید واهی خیلی بدتر از ناامیدیه
الان چندروزه برای یه آنلاین بازی کردن صدتا روش میریم آخرم هیچی به هیچی
یا ea زده اکانت کلی ایرانی رو بخاطر اینکه از رادار یا dns استفاده کرده رو بن کرده
ما از اینور مونده و از اونور رونده ایم!

• Like
Reactions: Coffee Addicted
EA اکانت من رو بست و زده Restriction applied از اونجایی که تازه بتل فیلد خریدم ریفاندش کردم ، وسط بازی چندبار ارتباطتم قطع شد و این بلا سرش اومد
آپدیت جدید وارپم اومده رو همراه اول تست کردم وصل میشه شاید نیاز صبر کنید و چندبار تلاش کنید که صد البته پایدار نیست ممکنه تا 3 ساعتم جواب بده
با ایرانسلم نشد فعلا تست بگیرم چون ارتباط دیتاسنترش غیر فعال ، با مبین نتم متصل نشد
اون دستمون که میگفت استارلینک stable نیست خیلی هم استیبل

من نمیدونم این اطلاعاتی در مورد استارلینک میگید از کجا آوردید ولی من چند وقت پیشا که توی یه گپ التیمیت تیم بودم یکی از بچه ها داشت و فیفا و کالاف میزد خیلی از اینترنت داخلی ما بهتر بود فقط مشکلش گرونی سرویسش هست

من نمیدونم این اطلاعاتی در مورد استارلینک میگید از کجا آوردید ولی من چند وقت پیشا که توی یه گپ التیمیت تیم بودم یکی از بچه ها داشت و فیفا و کالاف میزد خیلی از اینترنت داخلی ما بهتر بود فقط مشکلش گرونی سرویسش هست
تو ایران ایستگاه زمینی نداره برای همین کیفیتش مثل بقیه جاها نیست ! کلا اگر حداقل اطلاعات هم در مورد شبکه های اینترنتی داشته باشید باید بدونید که کلا اینترنت 5G و wireless و ماهواره ای هیچ وقت کیفیت اینترنت بر بستر کابل و فیبر نداره ! حتی تو سایتهایی مثل اکتیویژن یا خود سونی هم برید نوشته برای داشتن کیفیت بالا در بازی های آنلاین حتی از wifi استفاده نکنید و دستگاه خودتونو با کابل lan به مودم وصل کنید ! اونوقت شما میخواین با استارلینک با پینگ پایین و بدون لگ بتونید آنلاین با کیفیت بازی کنید ؟

بهترین چیز استارلینکه، واقعا شاتل و آسیاتک و اینا دوره شون تموم شده و همین وضعیت فعلی هم اثباتش هست. جهت اطلاعتون اینترنت تی دی داغون و قطع ایرانسل هم همین امروز شدیدا گرون شده 😂
فعلا یکمی اوضاع خطرناکه ولی کم کم آب که از آسیاب افتاد باید بصورت دست جمعی بگیریم و با روتر و دستگاه های P2P بین دوستان و آشنایان شیر کنیم تا هزینه کمتر بشه.

• Like
Reactions: Destro
بیا آقا تحویل بگیر...

شکر نعمت نعمتت افزون کند ................. کفر نعمت از کفت بیرون کند :D

گیر دادیم که فیبر مخابرات فلان سایت و سرورها رو باز نمیکنه امروز دسترسی کلی سایت که تا دیروز باز میشدن هم قطع شدن.:)):)):)):)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or