SleepyTurtel
کاربر سایت
چه نتی بگیریم پس؟ فقط زیتل خوبه نامحدوده که اونمتو شهرستان نیست هیچ نتی به اندازه نت خونگی حجم نمیده حتی فیبرمگه هنوز کسیم هست که از نت خونگی استفاده کنه؟
نت خونگی فقط به درد پدر مادر ها که استفاده معمولی میکنن میخوره به نظرم
خدایا صد هزار مرتبه شکر.اینو یه اپدیت بدم امروز رفتم گفتن مودم برا adsl نمیدن فقط vdsl درحالی که تو سایت برا جفتش زدن با تشکر از مخابرات اشغال مجبور شدم ۱۲۵۰ برا سرویس عادی بدم بکساله با ۱.۴ ترا حجم درحالی که پیشگامان همین سرویسو با ۱۳۰۰ قیمت و۶ ترا حجم میده مودم هم مجبور شدم جدا بخرم دستشون درد نکنهتو این کشور بیشعور تر و کثافت تر از مخابرات و کارمنداش وجود نداره سالها حتی حاضر نبودم از مخابرات سرویس بگیرم از بس قدیم اشغال بود فکر کنم حدود سه چهار ساله از شرش راحت شده بودم الان برای محل کارم مجبور شدم باز برم سراغ مخابرات جشنواره گذاشتن با مودم رایگان روز اول ۳ بار زنگ زدم ۲۰۲۰ نفر اول شماره نمایندگی داد زنگ زدم طرف اصلا نمیدونست همچین جشنواره ای هست بعدش که چک کرد گفت نمیدونم چیه بعدا زنگ بزن اپراتور دوم گفت باید بری خود مخابرات رفتم مخابرات کارمند اول گغت من اصلا سایتو چک نمیکنم نمیدونم کارمند دوم گفت تموم شده قدیمیه کارمند سوم گفت تازه اومده بخشنامش نمیدونیم چیه اپراتور سوم ۲۰۲۰ گفت میتونم برات ثبت نام بزنم و هست ولی اگه vdsl میخوای برو پیش فلانی ازش بپرس
روز بعد رفتم پیش اون اقا گفت پورت vdsl نداری. اونجا فقط adsl هست که مودمش نیومده شماره ثابت اتاقشو داد زنگ بزنم حدود چهار روز بالغ بر ۳۰ بار زنگ زدم و برنداشت دوباره رفتم اونجا جلوی خودش زنگ زدم به شماره دیدم همینجور زنگ میخوره و برنمیداره!! بعد از اینکه بیست دقیقه گپ زدنش با همکاراش تموم شد گفت مودم هنوز نیومده شنبه یکشنبه زنگ بزن
دیروز ۲۰ بار زنگ زدم برنداشت امروز حدود دوساعت یکسره زنگ زدم برداشت گفت اومده مودم شماره و کد ملی گرفت گفت ثبت نامشو میزنم الان میگم واریز کنی و بازم انجام نداد!!! این حجم از بیشهوری اصلا از یک ادم عادی برنمیاد نمیدونم این موجوداتو مخابرات از کجا پیدا میکنه
بارها برای بیماری دیابت توی این کارزار شرکت کردیم با بسیاری از دوستان دیابتی تنها چیزی که گیرمون اومد دسته خر بوددوستان این کمپین برای رفع فیلتر سرورهای گیمینگ راه افتاده لطفا حمایت کنید : https://www.karzar.net/234198
حالا چون در مورد بیماری دیابت شما به نتیجه نرسیدین دلیل نمیشه کل کمپینهاش به نتیجه نرسه ! خلاصه از هیچی بهتره ! نه هزینه ای داره ، نه زمان بر هستش !بارها برای بیماری دیابت توی این کارزار شرکت کردیم با بسیاری از دوستان دیابتی تنها چیزی که گیرمون اومد دسته خر بود
اینجور تصمیمات با نظر مستقیم مردم در ارتباط نیست بنظرم خودتونو خسته نکنید
میخوای خط رو جمع کنی حضوری هم میتونی بریشاتل دیگه امروز حتی جواب هم نمیدن هر چی پشت خط میمونم
منم همین مشکل رو دارم، با شکن تست کن، سرعت کم و زیاد میشه ولی به تهش میرسه.سر دانلود یک آپدیت چهل و پنج مگابایتی به مشکل میخورم چون سرعت از 20-30 کیلوبایت شروع میشه و به صفر میرسه، واقعا معلوم نیست قضیه چیه

بسیار بی مسئولیت و اعصاب خورد کن هستیه غلطی کردم دیروز از شاتل تعریف کردم و گفتم یکم بهتر شده ولی انگار بهش برخورد
لامصب دیگه هیچی باز نمیکنه![]()
شاتل فقط بدرد بازی آنلاین میخورد که دیگه این مزیت هم نداره.قیمتشم که از اکثر اینترنتها گرونتره.بسیار بی مسئولیت و اعصاب خورد کن هست