mohammad688
عضو جدید
سلام دوباره اموزش میزارید منم همین مشکلو دارم.
مودمتون چیه؟ توی تنظیمات WAN باید پیدا کنید.سلام دوباره اموزش میزارید منم همین مشکلو دارم.
asus n16دوستان عزیزم سلام.
وقتتون بخیر.
ممنون میشم اگر یک مودم با قابلیت نصب وی ...ان معرفی بفرمایید.
سپاسگزارم
بله یک دفعه نت قطع میشه وصل میشه 2 تا3 هفته ای هست اینطوری شدهدیشب با پیشگامان دوبار از پابجی پرت شدم بیرون تایم اوت های یهویی داشتم. اولین بار بود تو این دو ماه، آیا برای بقیه هم پیش اومده؟ سایت ها رو راحت باز میکنم سرعت دانلودم هم عالیه.
اره دوستان در موردش صحبت کردندوستان از دیشب تا الان با ویند اسکرایب نمیتونم وصل بشم
نتم شاتل هست
کسی این مشکل رو داره؟
از BPB Panel استفاده کنید روی اپراتور هایی که میشناسم جواب میده. اگه همراه اول دارید از mahsaNG بجای V2rayNG استفاده کنید بهتره.از موقعی که انتخابات شروع شد سرعت نتم نصف شده!!!!مخصوصا فیلتر شکن ها خیلی سرعتشون افت کرده
درسته قطع وصل به صورت اتفاقی داره مثل حالتی که طرف فکر میکنه مشکل خط تلفن ایجاد شده اما همه چیز سالم و مثل قبل هست اینترنت مخابرات که واقعا افتضاح شده و جالبه قطعی بیشتر در زمان اتصال قندشکن اتفاق میوفته تا در حالت عادیبله یک دفعه نت قطع میشه وصل میشه 2 تا3 هفته ای هست اینطوری شده
وقتی این اتفاقات میوفته، snr خطتون چقدر هست؟ میشه از صفحه وضعیت مودمتون اسکرین بفرستید؟درسته قطع وصل به صورت اتفاقی داره مثل حالتی که طرف فکر میکنه مشکل خط تلفن ایجاد شده اما همه چیز سالم و مثل قبل هست اینترنت مخابرات که واقعا افتضاح شده و جالبه قطعی بیشتر در زمان اتصال قندشکن اتفاق میوفته تا در حالت عادی
سرعت رو چند ست شده؟ ظاهرا میرایی خطتون نشون میده که وضعیت خوبه و میتونید حداکثر سرعت رو دریافت کنید.Snr میترکه
View attachment 343049
سرعت بالاترین سرعت سرویس مخابرات ۱۶ هست رو این یکی خط تلفنسرعت رو چند ست شده؟ ظاهرا میرایی خطتون نشون میده که وضعیت خوبه و میتونید حداکثر سرعت رو دریافت کنید.
با چه VPN مشکل قطع و وصلی ایجاد میشه؟
تمام داخلی هارو قطع و مودم رو مستقیما به سر خط وصل کنید؛ اگه باز هم مشکل داشید، تمام مسیر خط تلفن (از سر خط مخابرات تا جعبه تقسیم سر کوچه) رو بررسی کنید که در مجاورت کابل برق نباشه. اگه تمام این هارو بررسی کردید و بازم مشکل داشتید؛ از ارایه دهنده اینترنت هست.Snr میترکه
View attachment 343049