اول یه چیزی بگم...این میزان snr یه چیز ثابتی نیست که بگیم مثلا 10 یا 12 استاندارده.بلکه باید ببینی تو اون کشش سرعت snr چنده.مثلا شما با آپلود 700 کیلو snr حدود 4 و دانلودت حدود 6 مگ snr حدود 6 داری که یعنی افتضاح نویز داری.اگه رو 16 مگ همین snr رو داشتی باز امید داشتی که سرعت رو کم کنی تا snr بیاد بالا که قطعی نداشته باشی.در کل منظورم اینه حتی با این سرعت پایین هم نویزت وحشتناکه.
حالا یه سوالی که دارم اینه که تلقن وصله؟بوق دارید؟چون من یه بار اینطوری شد که شب سرعت 16 مگ بود با snr بالای 10 ولی صبح بلند شدم دیدم مثل مال شما شده که به آشنایی که تو مخابرات داشتم زنگ زدم اومد کلی از سر خط چک کرد بعد گفت اصلا تلفن وصله؟گفتم نمیدونم چون تلفن رو این خط نداریم بعد تلفن زد و دید کلا قطع شده.منم زنگ زدم خرابی تلفن فرداش درستش کردن و سرعت هم درست شد.
مورد بعدی هم اینه که فکر کنم خیلی ها این مشکل رو دارن.منم یک ماهه شبا نویز اپلودم میره بالا وسرعتش کم میشه ولی ظهرها درست میشه
اون سرخط تست کردن هم کاری نداره 2 تا سیم هست جدا میکنی میزنی به سر یه سیم تلفن که لختش کردی.همین
فقط اگه تو آپارتمان هستید و نمیدونی کدوم سیم مال شما هست یهو انگولکش نکنی که تلفن بقیه قطع بشه