isp تون چیه ؟سلام اگه دیر نشده منم هستم البته قبلش یه براورد هزینه کنید ببینیم چقدر میشه
isp تون چیه ؟سلام اگه دیر نشده منم هستم البته قبلش یه براورد هزینه کنید ببینیم چقدر میشه
با این سرور ینی میخواین لینکهایی که بین المللی هست رو بیارین رو اپلود سنترهای داخلی؟isp تون چیه ؟
کنسل شده قضیه.سلام اگه دیر نشده منم هستم البته قبلش یه براورد هزینه کنید ببینیم چقدر میشه
سرویس من هم همینطور خیلی پکت لاست و اختلال داشت زنگ زدم پینگمو اوردن پایین حدود 80 ولی سرعت تغیر نکرد. هرچند جدیدا باز یکم اختلال داره.آقا من از پیشگامان سرویس میگیرم که یه مدته پکت لاس دارم؛ امروز دو دفعه بهشون زنگ زدم که بار اول فقط دی ان اس داد بهم و دفعه دوم که گفتم با دی ان اس هم پکت دارم گفت یه سری تغییرات میدم تو پروفایلت که بعدش دیدم سرعت آپلود و دانلودم رو نصف کرده! ولی الان با دی ان اس 8.8.8.8 تقریبا دیگه پکت ندارم؛ چرا سرعت رو آوردن پایین؟ امکانش نبود با همون سرعت بالا پکت لاس از بین بره؟ میترسم بهشون بگم سرعت رو برگردونن به وضعیت قبل باز پکت لاس برگرده :l
برا همه شده ولی برای بازی فایده ندارهپینگ من با 8.8.8.8 شده زیر 50 D:
Sent from my G3112 using Tapatalk
برای من بگیر نگیر داره شاتل دارم.کسی مشکلی نداره برای وصل شدن به استیم روی شاتل؟ الان وصل نمیشه