تاثیری نداره فقط به درد دوربین ها مدار بسته و کنترل از راه دور میخورهدوستان این ip ثابت دقیقا کارش چیه تو بازیا پینگ کاهش میده یا یه چیز چرت و پرت من نتم مبینت میخواستم ببینم تو پینگ و سرعت تاثیری داره یا نه
تاثیری نداره فقط به درد دوربین ها مدار بسته و کنترل از راه دور میخورهدوستان این ip ثابت دقیقا کارش چیه تو بازیا پینگ کاهش میده یا یه چیز چرت و پرت من نتم مبینت میخواستم ببینم تو پینگ و سرعت تاثیری داره یا نه
من تا 2000 هم میرمو میامجر داده منو این نت آسیاتک!
پینگم تو رینبو مدام بین 500 و 100 تو چرخشه! مدام لگ! اصلا نمیشه پلی داد! همین تیر میزنی و یکیو میبینی پینگ میشه 300 ! ریدن به اینترنت!
من یه 4 سالی ptp شاتل داشتم...هیچ فرقی نمیکرد تنها استفادش اینکه که خطت فیبر باشه و نخوای یا نتونی از مخابرات سرویس بگیری.شبا کیفیت نت برام میاد پایین
اگه نت point to point اسیاتک بگیرم درست میشه؟
کسی این نوع اینترنت و داره ؟؟
ینی دو تا رادیو خریده بودی؟ یکی سمت اونا یکی سمت خودت؟من یه 4 سالی ptp شاتل داشتم...هیچ فرقی نمیکرد تنها استفادش اینکه که خطت فیبر باشه و نخوای یا نتونی از مخابرات سرویس بگیری.
من مخابرات دارم مشهد ....پینگ تو BF V حدودا 75 تا 85 هست و آنلاین مشکلی ندارم سرعت دانلود هم 2 مگ فیکس هست
ینی دو تا رادیو خریده بودی؟ یکی سمت اونا یکی سمت خودت؟
اوکی ولی اون ptp نیست من از اسیاتک پرسیدمنه ...اونا دکل دارن رادیو میگیری به دکل ها وصل میشی.
خرج اولیه زیادی داره بخصوص الان. یه سیم cat6 خیلی بلند لازم داری از پشت بوم تا پشت مودم اگه میله ارث ساختمونتون داره که هیچی وگرنه یه میله هم وصل کنی که رادیو رو وصل کنی آخرین باری که زنگ زدم گفتن سرویس ها دیگه سرویس های پایه نیست و جداگانه شده که گرونتر هست و آخر هم خود رادیو که با توجه به فاصله از دکل ها گرونتر میشن
بعد دیده بان نت تا جایی که میدونم فقط داتک و های وب بیشتر از بقیه حجم میدن، پیشگامانم طرح VIP داره که یک خرده گرون تره اما حجم زیاد میده، من 8 مگش میگیرم که تا 12 مگ سرعت بازه 350 گیگ بین الملل 1050 گیگ داخلی 66 تومن.دوستان isp خوب با حجم بالا به غیر از دیده بان نت میشناسید؟
برای دانلود کردن فقط میخوام استفاده کنم.شهر تهران
اره پیشگامان سرعت رو باز میزاره اگه درخواست کنید ازشون. سرعت دانلود من حدود 1.5 فیکسهبعد دیده بان نت تا جایی که میدونم فقط داتک و های وب بیشتر از بقیه حجم میدن، پیشگامانم طرح VIP داره که یک خرده گرون تره اما حجم زیاد میده، من 8 مگش میگیرم که تا 12 مگ سرعت بازه 350 گیگ بین الملل 1050 گیگ داخلی 66 تومن.
مخابرات تهران قطع شده؟ من مودمم آی پی نمیگیره زنگ زدم پشتیبانی میگه اختلال همگانیه
جالب اینه که همینا ورمیدارن تجهیزات دی اسلم هارو فسبر میکنن تا نتونی از آی اس پی دیگه سرویس بگیری!مخابرات دوتا دیالوگ بیشتر نداره اختلال همگانیه . مودم رو ریست کنید .
جدا داریم پول به چی میدیم؟ چرا در گرفتن قرون ب قرون پول دقیق و ریز ن ولی در بحث خدمات افتضاح:/
اینترنت استیبل در ایران واقعا شاید تا چند نسل بعد ما هم آرزو بمونه
من دیگه ب اینجام رسیده چندساله شیصد جور isp شیصد جور سیم کشی شیصد جور فیبر شیصد جور وایرلس الان ب این نتیجه رسیدم که در مجموع بول شتی با رنگ های مختلف
فاتح بخونیم