بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پیشگامان دوباره خراب شده مثل تابستون محدودیت سرعتش تو طول روز برگشته.
میخوام isp رو عوض کنم قبلا مخابرات و داتک و دیده بان نت داشتم الان هم پیشگامان.دیده بان نت که پورت قرضی همین پیشگامانو میداد و وضعیت داغون.داتک بد نبود فقط پینگش یه مقدار بالا بود.مخابراتم حجمش خیلی کمه.
دوستان کسی از مخابرات شهید یزدان پناه اینترنت داره؟ vdsl داره؟
چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟

یه سوال
کسی علت اینکه درست از ساعت 8 شب تا حدود 12 اینا دیگه توییچ نمیتونم ببینم همش لگ میشه رو میدونه؟ ساعتهای دیگه راحت میشه دید! snr هم تو اون ساعتا فرقی نمیکنه.
ولی همون تایم nordvpn یا expressvpn میزنم درست میشه تقریبا قابل دیدن میشه!

یه سوال دیگه :قراره اینترنت پوینت تو پوینت بگیرم یعنی پول دو تا رادیو رو بدم مستقیم پهنای باند اختصاصی بهم بدن ولی با همون تعرفه بی سیم اشتراکی
مگه پهنای باند اختصاصی قیمتش گرون نیست و فقط به سازمانا میدن پس این قضیش چیه از اسیاتک کارشناسش بهم گفت!

یه سوال دیگه :قراره اینترنت پوینت تو پوینت بگیرم یعنی پول دو تا رادیو رو بدم مستقیم پهنای باند اختصاصی بهم بدن ولی با همون تعرفه بی سیم اشتراکی مگه پهنای باند اختصاصی قیمتش گرون نیست و فقط به سازمانا میدن پس این قضیش چیه از اسیاتک کارشناسش بهم گفت!
الان دیگه بخاطر گرون شدن تجهیزات و .... شرکتا به مشترک میگن اگر میخوای مشکل قطعی و افت سرعت دانلود و پینگ استیبل داشته باشی بیا دوتا انتن بگیر که این مشکلات رو نداشته باشی. در واقع مزیت این کار اینه که سرعت دانلود و آپلود شما بدون افت خواهد بود و پینگ هم استیبل، منتهی قیمت گرونش یک مقدار گرون هست و فکر کنم الان حدود 2 الی 3 میلیون باید هزینه کنید.

+ اینترنت برای شما هم منفجر شده؟ باز هیچ قندشکنی وصل نمیشه!

• Like
Reactions: kamivh1
الان دیگه بخاطر گرون شدن تجهیزات و .... شرکتا به مشترک میگن اگر میخوای مشکل قطعی و افت سرعت دانلود و پینگ استیبل داشته باشی بیا دوتا انتن بگیر که این مشکلات رو نداشته باشی. در واقع مزیت این کار اینه که سرعت دانلود و آپلود شما بدون افت خواهد بود و پینگ هم استیبل، منتهی قیمت گرونش یک مقدار گرون هست و فکر کنم الان حدود 2 الی 3 میلیون باید هزینه کنید.

+ اینترنت برای شما هم منفجر شده؟ باز هیچ قندشکنی وصل نمیشه!
واس من نت درسته! اون توییچ و شما مشکلی نداری باهاش شبا؟ یا استفاده نمیکنی

حالا واسه شما چند روزه
واسه من همیشه اینجوری بوده ولی فقط شبا اونم با چند نت مختلف
ولی فک کنم با نت پوینت تو پوینت با پهنای باند اختصاصی دیگه اینجوری نشه
البته اگه نت دوباره قطع نشه

واس من نت درسته! اون توییچ و شما مشکلی نداری باهاش شبا؟ یا استفاده نمیکنی
راستش برای من یک موقع میبینی شب خرابه یک موقع روز... مثلا هی بافر میشه... به صورتی که مجبورم زیر 360پی بزارم
الانم که دارم تایپ میکنم کلا نت برام منفجر شده، حتی همراه اول قطع شده باز

دارن چیکار میکنن معلوم نیست :-?

• Like
Reactions: kamivh1
پیشگامان دوباره خراب شده مثل تابستون محدودیت سرعتش تو طول روز برگشته.
میخوام isp رو عوض کنم قبلا مخابرات و داتک و دیده بان نت داشتم الان هم پیشگامان.دیده بان نت که پورت قرضی همین پیشگامانو میداد و وضعیت داغون.داتک بد نبود فقط پینگش یه مقدار بالا بود.مخابراتم حجمش خیلی کمه.
دوستان کسی از مخابرات شهید یزدان پناه اینترنت داره؟ vdsl داره؟
چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟
فعلا کاری نکن چون کلا وضعیت خرابه، آسیاتک به بعضیا پیام داده تا دوروز اینترنتتون اختلال خواهد داشت، دیده بان نت، نت خیلیارو قطع کرده چند روز، مخابرات سرعتو آورده پایین، تو بعضی شهرا ایرانسل و همراه اول کلا 3g شدن.
خدا میدونه دارن چیکار میکنن کم مونده دوباره برگردونن به همون وضعیت ماهه پیش :|

از آسیاتک ما رفتیم دیده بان نت:
گول حجم بالا رو نخورید ،من قبلش کلی پرسیدم. دیدم بیشتر به مثبت تمایل داره ،رفتم.
برا دونستن وخامت اوضاع .بالاترین سرعت دانلودم از سرور داخلی 300 کیلوبایت و همون 8 ای که گرفتم بستن و رو مودممم هم 8 مگ هست.
اوضاع چیز پی ان که وحشتناکه بعد از تست بیش از 80 سرور اکانتی نه رایگان. رو یه سرور ،سرعت 200 گرفتم.
فقط همینقدر که از جونتون سیر شدید بیاید. پینگهم 130-140 هست.
من دیده بان استفاده میکنم تهران. سرعتم خوبه همون اندازه ای که باید باشه کاهش هم نداره ولی پینگشون آره خوب نیست زیاد. منتها چون من آنلاین بازی نمیکنم برام مهم نیست

من دیده بان استفاده میکنم تهران. سرعتم خوبه همون اندازه ای که باید باشه کاهش هم نداره ولی پینگشون آره خوب نیست زیاد. منتها چون من آنلاین بازی نمیکنم برام مهم نیست
منم دیده بانم از 2 روز پیش که نتم وصل شد ( گفته بودن چند روز قطعه برای جابجایی زیرساختو نمیدونم چی چی ) پینگم خیلی خوب شده و امیدوارم همینطور بمونه
ولی بازم میگم این قطعیاش خیلی رو اعصابه

ثبات نداره. مثلا الان داره 900 میده. شب میشه 150. بعد 5 تا فایل همزمان دان کنی میشه 800
ایناش رو اعصابه . ولی جالبه ،پینگم دو روزه به 100 نزدیک شده و وضعیت پینگم خوب ششده.
چشم نخوره. بزنم به در و تخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or