بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من کاری ندارم شما چه سرویسی میخری، تجربه خودمو گفتم
گفتم ک بقیه هم بدونند سرویس معمولیش با گیمینگش هیچ تفاوتی از لحاظ پینگی نداره چون من خودم با دوستم ک سرویس گیمینگ داره مقایسه کردیم
تنها تفاوتش حجم بالای سرویس گیمینگه
در کل گول این چرندیات گیمینگ و اینا رو نخورید از لحاظ ایپی هم کاملا رندومه رفیقمم که گیمینگ داره رو رنج های منم میوفته

• Like
Reactions: iHamid
اگر یه isp , آی پی ای داره که پینگش با اروپا(المان) بالای 90 هست باید بره با زیرساخت مشکلشو حل کنه ...
همه از زیرساخت اینترنت میگیرن زیاد کاره ای نیستن که مثلا مسیرای خارج چجوری باشه .....اگر پینگ شما با داخل بالای 8-10 هست و خط هم روی fast هست مشکل از routing خود isp هست که یا عمدی هست یا تجهیزاتشون مشکل داره...

• Like
Reactions: Annunaki ™
دوستان یوتیوب رو گوشی برا شما هم باز هست؟ :D
اگر یه isp , آی پی ای داره که پینگش با اروپا(المان) بالای 90 هست باید بره با زیرساخت مشکلشو حل کنه ...
همه از زیرساخت اینترنت میگیرن زیاد کاره ای نیستن که مثلا مسیرای خارج چجوری باشه .....اگر پینگ شما با داخل بالای 8-10 هست و خط هم روی fast هست مشکل از routing خود isp هست که یا عمدی هست یا تجهیزاتشون مشکل داره...
والا من تو این 8 سال چهار تا ISP داشتم بهترین پینگی که با آلمان داشتم 99 بوده که اونم مال همین اواخر هست که پیشگامان 20 تا پینگارو آورد پایین، با داخلم بهترین پینگ 25-30 بوده :دی

از آسیاتک ما رفتیم دیده بان نت:
گول حجم بالا رو نخورید ،من قبلش کلی پرسیدم. دیدم بیشتر به مثبت تمایل داره ،رفتم.
برا دونستن وخامت اوضاع .بالاترین سرعت دانلودم از سرور داخلی 300 کیلوبایت و همون 8 ای که گرفتم بستن و رو مودممم هم 8 مگ هست.
اوضاع چیز پی ان که وحشتناکه بعد از تست بیش از 80 سرور اکانتی نه رایگان. رو یه سرور ،سرعت 200 گرفتم.
فقط همینقدر که از جونتون سیر شدید بیاید. پینگهم 130-140 هست.

• Like
Reactions: Sarvior
از آسیاتک ما رفتیم دیده بان نت:
گول حجم بالا رو نخورید ،من قبلش کلی پرسیدم. دیدم بیشتر به مثبت تمایل داره ،رفتم.
برا دونستن وخامت اوضاع .بالاترین سرعت دانلودم از سرور داخلی 300 کیلوبایت و همون 8 ای که گرفتم بستن و رو مودممم هم 8 مگ هست.
اوضاع چیز پی ان که وحشتناکه بعد از تست بیش از 80 سرور اکانتی نه رایگان. رو یه سرور ،سرعت 200 گرفتم.
فقط همینقدر که از جونتون سیر شدید بیاید. پینگهم 130-140 هست.
کدوم شهر؟ اینجا تو مشهد وضعش از نظر سرعت و چیز پی انو اینا که خیلی خوبه، خودم روی یک خط دیگه داشتم دوستامم دارن مشکلی ندارن ولی پینگش داغونه جز بدترین شرکتاس از نظر پینگ.
من بخاطر پینگ اومدم پیشگامان ولی تو اون مدتی که داشتم پشتیبانی بدی نداشت و پیگیری میکردن، زنگ بزن بگو.

کدوم شهر؟ اینجا تو مشهد وضعش از نظر سرعت و چیز پی انو اینا که خیلی خوبه، خودم روی یک خط دیگه داشتم دوستامم دارن مشکلی ندارن ولی پینگش داغونه جز بدترین شرکتاس از نظر پینگ.
من بخاطر پینگ اومدم پیشگامان ولی تو اون مدتی که داشتم پشتیبانی بدی نداشت و پیگیری میکردن، زنگ بزن بگو.
تا دو هفته پیش میگفتن خوب بوده. الان طرف هست 16 مگ گرفته تا 1 مگ سرعتش میاد تو شب پایین.
1571 که کلا اشغاله باید همش زنگ بزنی کرمان
کرج هستم. یه چیز عجیب غریبی هست.
خیلی بی در و پیکره.
وقتی پنل کاربری رو دیدم. فهمیدم چچه خبره.

• Like
Reactions: majidred2011
دوستان یوتیوب رو گوشی برا شما هم باز هست؟ :D
واسه من باز میشه منتها ویدیو نمیاره :/ از بعد قطعیا اینطوری شده خود اَپ اوکیه مثلا میری تو قسمت subscription کامل ویدیو ها رو با thumbnail میاره منتها میری داخل ویدیو ها خودشو نمیاره :/ . خیلی مسخره س که به خاطر یک سایت مشابه یوتیوب (آپارات) که توان رقابت رو نداره میزنن همچین چیز مفید و کاربردی ای رو مسدود میکنن.
(یکی ازتون پرسید معنی useless چیه بگید آپارات :) )

• Like
تا دو هفته پیش میگفتن خوب بوده. الان طرف هست 16 مگ گرفته تا 1 مگ سرعتش میاد تو شب پایین.
1571 که کلا اشغاله باید همش زنگ بزنی کرمان
کرج هستم. یه چیز عجیب غریبی هست.
خیلی بی در و پیکره.
وقتی پنل کاربری رو دیدم. فهمیدم چچه خبره.
هنوز ازش تعریف کردم امروز به رفیقم پیام داده بود به دلیل جابجایی زیرساخت چند روز قراره قطع بشه که امروز قطع شد واسش کلا :دی

• Like
Reactions: rahyarpaul
هنوز ازش تعریف کردم امروز به رفیقم پیام داده بود به دلیل جابجایی زیرساخت چند روز قراره قطع بشه که امروز قطع شد واسش کلا :D
به منم هفته پیش زنگ زدن گفتن احتمالا بین 3 روز تا 1 هفته به همین دلیلی که گفتی قطع میشه که از دیروز قطع شده
ولی در مورد سرعت برای من اوکی بود تا قبل از اون قطع شدن سراسری نت ( 8 مگ دارم ) ، بعدش که وصل شد سرعت اومد پایین چند روزی ولی این اواخر دوباره خوب شده بود
حالا امیدوارم این 1 هفته قطعیش که تموم بشه تر نزنن توی سرعت و پینگ با این جابجایی

• Like
هنوز ازش تعریف کردم امروز به رفیقم پیام داده بود به دلیل جابجایی زیرساخت چند روز قراره قطع بشه که امروز قطع شد واسش کلا :D
یکم بهتر شده. ولی ثبات اصلا نداره مخصوصا تو تک کانکشن.
پینگش که افتضاح. داخلیش تا 70 میرسه.
تازه میگن شانس تو خوب در اومده. بعضیا که پورتهای پیشگامان اینو دارن. کلا شکارن.
چون پورت که از خودش نداره ،پورتهای شرکتهای دیگه رو میفروشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
من قبلا اینترنت مخابرات میخریدم مثلا میزد 180 گیگ بین‌الملل و داخلی. ولی امروز اومدم بخرم فقط زد 94 گیگ بین الملل ! چطوریه الان؟ داخلی و بین الملل رو یکی کردن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or