amir_k2m
کاربر سایت
علتش ناقص گرفته شدن اون فایل در حال دانلود هست البته بیشتر مواقع این اتفاق نمیوفته چون برای من شده که نت قطع بشه اما دیتا سالم دان شده باشهاون وقت علت این اتفاق چی هست؟؟
علتش ناقص گرفته شدن اون فایل در حال دانلود هست البته بیشتر مواقع این اتفاق نمیوفته چون برای من شده که نت قطع بشه اما دیتا سالم دان شده باشهاون وقت علت این اتفاق چی هست؟؟
من الان با بعضی از سایت ها هم مشکل دارم نصفه لود میشن بعد ارور مشکل در لود پیج میده. جالبیش اینجاس تقریبا با وای فای مشکل حل میشه یعنی هم من دیروز امتحان کردن تونستم به سرورای یوبیسافت وصل بشم و هم مشکل سایت ها تقریبا حله ولی تا lan وصل میشه .....سلام. خواستم بگم من آسیاتک دارم الان یکی دو روزه نمیتونم به سرورای یوبیسافت وصل بشم ... حتی تو سایتشم نمیتونم برم. حالا Xbox live رو نمیدونم ولی به psn وصل میشم ولی به سرورای بازی نه. اولش وصل میشه بعد قطع میشه
خیر .دوستان هیچ راهی نیست که خط فیبر بشه ولی بتونم از جاهای دیگه بغیر از مخابرات اینترنت بگیرم؟ خیلی نویز دارم سرعت از ۴ مگ بیشتر نمیشه
بله همه شرکتا همینن بعد اتمام حجم سرعتو کاهش میدنسلام
تو سایت شاتل نوشته ۵ گیگ بین الملل و ۲۰ گیگ داخلی تضمین شدست.یعنی بعد از ۵ گیگ سرعتش میاد پایین؟