EHSAN1379U2
کاربر سایت
میتونن پینگ رو به زیر 100 برسونن؟؟ چون یه سری رو دیدم !پارس آنلاین - پیشگامان - شاتل
در مورد 4g چطوره؟؟
میتونن پینگ رو به زیر 100 برسونن؟؟ چون یه سری رو دیدم !پارس آنلاین - پیشگامان - شاتل
میتونن پینگ رو به زیر 100 برسونن؟؟ چون یه سری رو دیدم !
در مورد 4g چطوره؟؟
اگه میشه لطف کنید بگید بین این 3 تا باز کدوم؟4g به طور کلی مناسب گیم نیست ولی ممکن هست شانسی خوب باشه.
بله به زیر 100 امکانش هست ولی نهایت حدود 85تا 90 اگر خیلی پایین بیاد .
من پارس دارم و راضیم ، دوستم هم پیشگامان داره و گاهی پینگش از من بهتره . پینگ من بین 85 تا 120 هست.اگه میشه لطف کنید بگید بین این 3 تا باز کدوم؟
پیشاپیش ممنون
درود دوست عزیز هر محله تفاوت داره باید پرس و جو کنی ببینی تو محله شما کدومشون بهترهپارس آنلاین - پیشگامان - شاتل
دوست عزیز دیگه اون دوران گذشته که منطقه به منطقه فرق میکرد ، حداقل داخل تهران در 90% اوقات همه شبیه هم هستند.منطقه الغدیر تهران چه شرکتی برای گیم و دانلود خوبه؟
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
چرا پینگ انقد نوسان پیدا کرده؟! تا دیشب 86-93 بود از 95 بالاتر نمیرفت الان یهو میبینی تا بالای 100 میره! کلا هم یه 5-6 تایی بالا رفته. بقیه هم همچین مشکلی دارن؟!
برای من از امروز رفته بالا از ۹۰ اومده رو ۱۳۰برو خدا را شکر کن
از من از 110 شده 200 با 4.2.2.4 اصلا هیچ کاری نمیشه کرد
درود...
ISP مخابرات، الان دوماهه که پینگ افتضاح و غیر واقعیه!! با 8.8.8.8 120 الی 130 در نوسان. ولی در اسپیدتست با سرور فرانکفورت روی 198 و بعضی وقتا 211 هست! با سرور فرانسه هم همینطور... . کلا پینگ با اروپا دیگه نابود شد رفت