بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

الان مقداری وضع بهتر شده نسبت به ظهر ولی همچنان نوسان پینگ و پاکت لاست هست
من نمیدونم چرا ی اینترنت بدون اختلال چرا اینا نمیخوان ب مردم ارائه بدن هروز اختلال توسط شرکت زیر ساخت!!!!!!!
راستی دوستان مقدار پینگ چجوری مشخص میشه

Sent from my BND-L21 using Tapatalk

سلام. آقا ما نشسته بودیم تو خونه داشتیم زندگیمونو میکردیم، یهو دیدیم نتمون قطع شد، دوشنبه دو هفته ی پیش.... یعنی پس فردا میشد، دو هفته که نتمونو قطع کرده بودن...
چراغ DSL ثابت بود، اما نت چراغش روشن نبود و وصل نبود.
خلاصه از همون روز یکم صبر کردم گفتم شاید اخلال جزئی هست، پیگیری رو یکی دو ساعت بعد اینکه دیدم وصل نمیشه، انجام دادم، اول که یسری کارا رو گفتن تو مودم انجام دادم، دیدن نشد گفتن
از مخابرات، خلاصه گفتن یکی دوروز طول می کشه درست شه، آخر هفته بود، ما ام یه 3 روز رفتیم مسافرت، برگشتیم، همچنان درست نشده بود... خلاصه از شنبه گذشته، اول یکیو فرستادن چک کرد، گفت کلا لینک رو خط ندارید.
بازم صبر کردیم تا پیگیری کنند، آخر سر سه شنبه ظهر نامه زدن برای مخابرات، اونام اول گفتن چهارشنبه صبح، نشد، رفت تا آخر شب شیفت دارن انجام میدن (لول) خلاصه که تازه همین الان وصل شد.

تجربه جدیدی نبود، کلا تو این م.ملکت شب میخوابی صبح پا میشی خیلی چیزا سر جاش نیست این که یه خط تلفن سادس :| :))
منتها یادتون باشه حتی اکر مثل من آدم آروم و منطقی و خوش برخوردی هستید، در مقابل مشکلات اینشلکی، به هیچ وجه آدم خوبی نباشید.
والسلام

• Like
Reactions: Behnamm467
راستی دوستان مقدار پینگ چجوری مشخص میشه

Sent from my BND-L21 using Tapatalk

برا گرفتن پینگ تو ویندوز دکمه win+R را بزن بعد تو کادرش بنویس cmd
بعد ی پینجره سیاه باز میشه داخلش این دستور را بنویس یا کپی پست کن
ping 4.2.2.4

سلام. آقا ما نشسته بودیم تو خونه داشتیم زندگیمونو میکردیم، یهو دیدیم نتمون قطع شد، دوشنبه دو هفته ی پیش.... یعنی پس فردا میشد، دو هفته که نتمونو قطع کرده بودن...
چراغ DSL ثابت بود، اما نت چراغش روشن نبود و وصل نبود.
خلاصه از همون روز یکم صبر کردم گفتم شاید اخلال جزئی هست، پیگیری رو یکی دو ساعت بعد اینکه دیدم وصل نمیشه، انجام دادم، اول که یسری کارا رو گفتن تو مودم انجام دادم، دیدن نشد گفتن
از مخابرات، خلاصه گفتن یکی دوروز طول می کشه درست شه، آخر هفته بود، ما ام یه 3 روز رفتیم مسافرت، برگشتیم، همچنان درست نشده بود... خلاصه از شنبه گذشته، اول یکیو فرستادن چک کرد، گفت کلا لینک رو خط ندارید.
بازم صبر کردیم تا پیگیری کنند، آخر سر سه شنبه ظهر نامه زدن برای مخابرات، اونام اول گفتن چهارشنبه صبح، نشد، رفت تا آخر شب شیفت دارن انجام میدن (لول) خلاصه که تازه همین الان وصل شد.

تجربه جدیدی نبود، کلا تو این م.ملکت شب میخوابی صبح پا میشی خیلی چیزا سر جاش نیست این که یه خط تلفن سادس :| :))
منتها یادتون باشه حتی اکر مثل من آدم آروم و منطقی و خوش برخوردی هستید، در مقابل مشکلات اینشلکی، به هیچ وجه آدم خوبی نباشید.
والسلام

منم یکبار همین اتفاق برام افتاد یک دفعه همه چی قطع شد و دیگه وصل نشد فرداش زنگ زدم شرکت و پیگیری کرد گفت پورت! سوخته و 1 الی 2 روز زمان میبره بعد 2 روز وصل شد.

منم یکبار همین اتفاق برام افتاد یک دفعه همه چی قطع شد و دیگه وصل نشد فرداش زنگ زدم شرکت و پیگیری کرد گفت پورت! سوخته و 1 الی 2 روز زمان میبره بعد 2 روز وصل شد.

نه بابا، واسه من واقعا از مخابرات بود، طوری که دیگه چهارشنبه پاشدم رفتم مخابرات.
شرکتی که من سرویس گرفتم، دیده بان نت هست، سوای این مشکل، تا الان خیلی خوب بودن، من هم از سرعت، هم پینگ هم پشتیبانی همه چی راضی بودم، این مشکل
به قول خودشون سوتی مخابرات بود... واقعا هم مشکل از مخابرات بود چون کلا از درب ورودی ساختمان ما لینک رو خطمون وجود نداشت.

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern
خوب من موندم و 2 تا مودم که یکی وایفایش خرابه و یکی وایفایش عالیه ولی نویز می گیره خیلی. مودم ADSL با سیم (بدون وایفای) چی هست که خروجی ازش بگیرم و اونی که وایفایش سالمه رو به عنوان روتر استفاده کنم؟

دوستان شما هم افت Snr دارین؟ امروز مدام از 12 میاد روی 4 و هی نوسان داره؟؟!!!!! باز دوباره چکار میکنن؟
آره همش snr یهو میاد پایین دوباره می‌ره بالا باعث میشه لینک بپره. تلفن هم زنگ میخوره قطع میشه. معلوم نیس چه خبر شده:|

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern
حدودا یک ماهه جامونو عوض کردیم خط اینجا فیبره
راهی هست از شرکت دیگه‌ای نت بگیرم؟
یه نفر بهم گفت خط غیر فیبر میشه منتقل کرد ولی هنوز وقت نکردم برم دنبالش
اینجا کسی تجربه‌ای داره راهنمایی کنه؟

من هم به صورت زوری اینترنت ftth گرفتم x_x
زوری از این جهت که وقتی برای اپارتمان درخواست تلفن ثابت کردیم گفتن پورت سیم مسی نداریم و از همون اول اومدن تا دم در فیبر کشیدن:|یعنی از اول مشخص شد که گیر مخابرات افتادیم و راه فراری نیست .
البته پینگش که فعلا به نظرم خوبه ولی حجمش خیلی کمه .
Untitled.jpg

تو خارج از تاپیک یکی گفته بود پارس انلاین میخواد تعرفه هاروگرون و حجمو کم کنه..راسته کسی زنگ زدن بش ؟
یه ماهی هست از لحاظ کیفیت افت کردن قطعی های مکرر و ریبوت شدن مودم .حالا اینکارو بخوان بکنن خیانت کردن به مردم و جدایی وتحریمش واجب میشه.پارس انلاینی ها رو کنین ببینیم چطوری شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or