majidazad
کاربر سایت
برای منم داغون بود از ظهر که هیچی لود نمیشد پینگ بالای 300 و فقط سایتها داخلی اونم خیلی بد باز میشد الان کمی بهتر شده اما همچنان پینگ نوسان شدید و بالاست
راستی دوستان مقدار پینگ چجوری مشخص میشهالان مقداری وضع بهتر شده نسبت به ظهر ولی همچنان نوسان پینگ و پاکت لاست هست
من نمیدونم چرا ی اینترنت بدون اختلال چرا اینا نمیخوان ب مردم ارائه بدن هروز اختلال توسط شرکت زیر ساخت!!!!!!!
راستی دوستان مقدار پینگ چجوری مشخص میشه
Sent from my BND-L21 using Tapatalk
سلام. آقا ما نشسته بودیم تو خونه داشتیم زندگیمونو میکردیم، یهو دیدیم نتمون قطع شد، دوشنبه دو هفته ی پیش.... یعنی پس فردا میشد، دو هفته که نتمونو قطع کرده بودن...
چراغ DSL ثابت بود، اما نت چراغش روشن نبود و وصل نبود.
خلاصه از همون روز یکم صبر کردم گفتم شاید اخلال جزئی هست، پیگیری رو یکی دو ساعت بعد اینکه دیدم وصل نمیشه، انجام دادم، اول که یسری کارا رو گفتن تو مودم انجام دادم، دیدن نشد گفتن
از مخابرات، خلاصه گفتن یکی دوروز طول می کشه درست شه، آخر هفته بود، ما ام یه 3 روز رفتیم مسافرت، برگشتیم، همچنان درست نشده بود... خلاصه از شنبه گذشته، اول یکیو فرستادن چک کرد، گفت کلا لینک رو خط ندارید.
بازم صبر کردیم تا پیگیری کنند، آخر سر سه شنبه ظهر نامه زدن برای مخابرات، اونام اول گفتن چهارشنبه صبح، نشد، رفت تا آخر شب شیفت دارن انجام میدن (لول) خلاصه که تازه همین الان وصل شد.
تجربه جدیدی نبود، کلا تو این م.ملکت شب میخوابی صبح پا میشی خیلی چیزا سر جاش نیست این که یه خط تلفن سادس
منتها یادتون باشه حتی اکر مثل من آدم آروم و منطقی و خوش برخوردی هستید، در مقابل مشکلات اینشلکی، به هیچ وجه آدم خوبی نباشید.
والسلام
منم یکبار همین اتفاق برام افتاد یک دفعه همه چی قطع شد و دیگه وصل نشد فرداش زنگ زدم شرکت و پیگیری کرد گفت پورت! سوخته و 1 الی 2 روز زمان میبره بعد 2 روز وصل شد.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم، از امروز عصر اینطوری شده. سرعت آپلود هم اومده پاییناین پارس آفلاین چشه ،هر نیم ساعت یه بار مودم ریبوت میشه بدون هیچ دلیلی .
دهنم صاف شد.
زنگ زدم اوکی شد.منم دقیقا همین مشکل رو دارم، از امروز عصر اینطوری شده. سرعت آپلود هم اومده پایین
آره همش snr یهو میاد پایین دوباره میره بالا باعث میشه لینک بپره. تلفن هم زنگ میخوره قطع میشه. معلوم نیس چه خبر شدهدوستان شما هم افت Snr دارین؟ امروز مدام از 12 میاد روی 4 و هی نوسان داره؟؟!!!!! باز دوباره چکار میکنن؟