بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام. خواستم بگم من آسیاتک دارم الان یکی دو روزه نمیتونم به سرورای یوبیسافت وصل بشم ... حتی تو سایتشم نمیتونم برم. حالا Xbox live رو نمیدونم ولی به psn وصل میشم ولی به سرورای بازی نه. اولش وصل میشه بعد قطع میشه
من الان با بعضی از سایت ها هم مشکل دارم نصفه لود میشن بعد ارور مشکل در لود پیج میده. جالبیش اینجاس تقریبا با وای فای مشکل حل میشه یعنی هم من دیروز امتحان کردن تونستم به سرورای یوبیسافت وصل بشم و هم مشکل سایت ها تقریبا حله ولی تا lan وصل میشه .....

باز چه بلایی سر اینترنت اوردن :|:|
تو پابجی هیچکدوم از عکسای پروفایلا لود نمیشه، یوپلی عکسا لود نمیشه، سرعت دانلود از یوپلیم شده 0 اصن دانلود نمیکنه!

مخابرات -تهران امروز قشنگ شلوارشونو دراوردن تا ته فرو کردن تو نت . fortnite کامل packet lost . جالبه برام با هرچی ملت حال میکنن و طرفدار داره اینا چیلتر میکنن . پورت های گیم فورتنایت هم فیلتره ظاهرا

من دیگه روانی شدم... تانوما دارم.. تست سرعت ۱۱۰ mb نشون میده اما سرعت اپلودم ۱ mb هست... یه هفته هست وسط بازی قطع میشم.. هر روز همینه.. زنگ میزنم میگم دردتون چیه.. سریع میگن سرعتتون که خوبه مشکلی نیست.. میگم بابا زارت و زورت قطع میشم سرعت اپلودم پایینه.. فرداش یکیو میفرستن میاد میگه همه چی اوکی.. خسته شدم ای اس پی دیگه هم نمیتونم بگیرم فیبر نوری

دوستان هیچ راهی نیست که خط فیبر بشه ولی بتونم از جاهای دیگه بغیر از مخابرات اینترنت بگیرم؟ خیلی نویز دارم سرعت از ۴ مگ بیشتر نمیشه

امروز وضع افتضاح بود سایتی xbox که باز نمیشه بسلامتی کلا تب های کانتنت ندارن به سرور بازی ها یا اصلا کانتت نمیشه یا اگرم بشه خیلی سریع لاست میشه نت شده سایت مقام ع........

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern
سلام
تو سایت شاتل برای بسته شبانه نوشته ۵ گیگ بین الملل و ۲۰ گیگ داخلی تضمین شدست.یعنی بعد از ۵ گیگ سرعتش میاد پایین؟

آخرین ویرایش:
سلام
تو سایت شاتل نوشته ۵ گیگ بین الملل و ۲۰ گیگ داخلی تضمین شدست.یعنی بعد از ۵ گیگ سرعتش میاد پایین؟
بله همه شرکتا همینن بعد اتمام حجم سرعتو کاهش میدن
من به شخصه تا حالا حجمم تموم نشده ولی قبلا که میگفتن اکثرا شرکتا به 128کیلوبیت کاهشش میدن
بجز یکی دوتا شرکت مثل یوزنت که فکر کنم تقسیم بر 8 میکننش و توی سایتشونم زده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or