بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان سرعت دانلودتون امروز درسته؟؟؟

سرعت دانلود من امروز نابود شده::-o:-o:-o

49192822607587685636.png

سرعت دانلود چی هست؟؟/ والا من الان دو ماهه فقط به لود شدن پیج دارم فکر میکنم

سلام خدمت دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید میخواستم 10 مگ محدود آسیا تک بگیرم 1-سرعت دانش روزانه و شبانه چنده؟ 2-پینگ اسیا تک خوبه؟3- به نظرتون اسیا تک بهتره یا پارس انلاین؟

خیلی وضعیت بد شده...دیشب که کلاً جز فارس نیوز هیچ سایتی باز نمیشد واسم..
الانم همش timeout هست..
این نت فقط بدرد چت کردن میخوره.
2 مگ پارس افلاین

بهترین اینترنت ایران مال منه =))
3522013594.png
99% SLOWER THAN

- - -ویرایش - - -

سلام خدمت دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید میخواستم 10 مگ محدود آسیا تک بگیرم 1-سرعت دانش روزانه و شبانه چنده؟ 2-پینگ اسیا تک خوبه؟3- به نظرتون اسیا تک بهتره یا پارس انلاین؟

من اسیاتک دارم برای من که داغونه مرکز مخابراتی شما رو نمیدونم چطوره اما به جای شما بودم پارس انلاین میگرفتم

دوستان کسی اینجا میتونه کمک کنه؟
من پینگم خوبه ولی هرچند دقیقه مثلا از 120 میره رو 2000! الان مخابرات دارم قبلا عصرتلکام هم داشتم همین بود! از ساعت هشت صبح شروع میشه رو این خط تلفن هم ندارم فقط اینترنت!

دوستان کسی اینجا میتونه کمک کنه؟
من پینگم خوبه ولی هرچند دقیقه مثلا از 120 میره رو 2000! الان مخابرات دارم قبلا عصرتلکام هم داشتم همین بود! از ساعت هشت صبح شروع میشه رو این خط تلفن هم ندارم فقط اینترنت!

دوست عزیز اگر مشکل با عوض کردن شرکت اینترنت پا برجاست به احتمال زیاد خط تلفنتون نویز داره یا سیم کشی تلفن ساختمان مشکل داره.از سر خط تلفن امتحان کنید اگر مشکل باز حل نشد دیگه برمیگرده به ام دی اف مخابرات که کاری از شما ساخته نیست.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

دو روزه پینگ وایمکس ایرانسل زده روی تایم اوت فقط...نمیشه بازی کرد باهاش...سرعت دانلود همونه فعلا...

به نظرم بهترین پینگ رو فقط و فقط مخابرات میده بهت...

پارس انلاین تهرانو کرج عالییه خوراک گیمه و دانلودشم تا 9 مگ بازه شما یه 256 3ماه بگیر زنگ بزن به پشتیبانی بگو گیمرم بزار رو پروفایل گیم یا بگو دانلود زیاد میکنم بزا رو اون پروفایل بعد اصلا مهم نیست سرویست چیه 256 میکنش 512 1024 بستگی داره ختتم بکشه

فقط سرویس 128 کاری ندارن ولی از 256 برات مفتی ارتقا میده با این ترفندی که گفتم حالا هرکی دوست داشت تشکر بزنه :)

خورشید نتم برای کرجی ها خیلی خوبه وایرلس داره...شب خوش
سرعت نت ایران=حلزون حامله تو سر بالایی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

داداش مطمئنی از رسپینا اینترنت داری? فکر کنم بهت انداختن

www.speedtest.net/result/3504609160.png

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

اره داداش اما 1 ماهی میشه پینگم خیلی خرابه سرعت دانلود از سرورهای خارجی هم که داغونه کلی هم خرج کردم اما فایده نداشت

بچه های پارس آنلاینی سرعت دانلودشون نسبت به قبل از عید کاهش پیدا نکرده؟! مثلا من تا قبل از عید سرعت دانلودم با 512 صبح ها تا 400 هم میرفت اما الان خودشو می ترکونه 120 بالاتر نمیره. تا یکی دو هفته پیش می گفتن مشکل پهنای باند دارن (به خصوص مرکز اهواز). می خواستم بدونم کسی هم مشکل من رو داره یا نه؟! ممنون از همتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or