بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

های وب پینگش چطوره؟

من فن آوا دارم با سرعت دانلود 800 کیلوبایت بر ثانیه (البته بعضی وقت ها بیشتر هم میشه)
نزدیک به یک ساله
پینگش چطوره دوست عزیز؟

آخرین ویرایش:
این سرعت دانلود من از یک سرور خارجی در قرن 21 هستش::|

47627947847230664614.png

اینترنتی که دارم نزدیک به 70 هزار تومن بهش پول میدم سرعت دانلودش رو 30 هستش!:|

me 2:frown::sick::bored:

پس باید زنگ بزنم رو سرشون خراب شم :D

آقا سرعت dl سرویس 256 نامحدود شرکتای زیر چقده؟
1 پارس آنلاین (بعد سوسول بازیاش ) 2 صبانت (بعد سوسول بازیاش ) 3 های وب

ما خونمون منطقه فیبر نوریه ! با شاتل تماس گرفتم گفتن ما نمیتونم توی محل شما سرویس بدیم اونجا انحصاری مخابراته !! شرکت دیگه ای نیست که بتونه توی این محله های فیبر نوری سرویس ارایه کنه?????

- - -ویرایش - - -

ما خونمون منطقه فیبر نوریه ! با شاتل تماس گرفتم گفتن ما نمیتونم توی محل شما سرویس بدیم اونجا انحصاری مخابراته !! شرکت دیگه ای نیست که بتونه توی این محله های فیبر نوری سرویس ارایه کنه?????

بهترین بهانه رو داری برو خدا رو شکر کن :دی دو تا راه داری ۱. از مخابرات بگیری و چون فیبر نوری هست کیفیت فوق العاده فرق داره ۲. بزن پتیاک یا رسانه وایرلس بگیر بهترین اینترنت ایران رو داشته باش

- - -ویرایش - - -

پس باید زنگ بزنم رو سرشون خراب شم :D

آقا سرعت dl سرویس 256 نامحدود شرکتای زیر چقده؟
1 پارس آنلاین (بعد سوسول بازیاش ) 2 صبانت (بعد سوسول بازیاش ) 3 های وب

من الان نامحدود صبانت دارم 20 گیگ اول سرعت 600 تا 700 هست و بعد 20 گیگ سرعت بین 15 تا 30 متغیره :|

بچه هایی که نت مخابرات دارن تو کرج راضی هستینن ؟؟
اکانت های 2 مگ تا 10 مگ چطورن ؟؟؟
سیستم خرید حجمش رو هم من سر در نیاوردم :(
آهاا راستی من یه مودم tp link دارم می تونم از مودم خودم استفاده کنم یا باید از خودشون بگیرم حتما
و اینکه با نامه شرکتی می تونم رو خط خونه سرویس بگیرم یا نه
راستی به جز مخابرات ، isp دیگه رو با سرعت 2 به بالا توصیه می کنید که هم به کار دانلود بیاد هم قیمت خوب باشه

WTF !!! :|
بابا اینترنت ایران چرا اینطوریه!؟؟! مارو گرفتن اینا؟؟؟ :|

ماه پیش کلی زنگ زدن به خونمون که طرح یک سالتون این ماه ماه آخرشه و دیگه آخر ماه تموم میشه و باید الان یک طرح انتخاب کنین تا اول ماه بعد فعال کنم براتون منم طرح 2 گیگ ماهانه 20 تومن 1 مگ رو گرفتم!
امروز روز اول ماهه حالا رفتم نگاه کنم ببینم طرحم فعال شده؟ میبینم دوباره 8 گیگ برام ریختن طرح قبلیم که 8 گیگ 15 تومن با سرعت 512 بود دوباره تمدید شده :| :| :|

الان نمیدونم خوشحال باشم که دوباره میخوام با 15 تومن 8 گیگ بگیرم یا ناراحت باشم که هنوز سرعتم 512 ـه و شبانم 60 ـه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or