بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هیچ کسی حق نداره تو کرمانشاه از مخابرات بگیره چرا؟ اگر 10 دقیقه پشت هم تبادل دیتا داشته باشی ( همون dl خودمون) سرعتو از 120 میندازن رو 30. F#!k

بچه هایی که نت مخابرات دارن تو کرج راضی هستینن ؟؟
اکانت های 2 مگ تا 10 مگ چطورن ؟؟؟
سیستم خرید حجمش رو هم من سر در نیاوردم :(
آهاا راستی من یه مودم tp link دارم می تونم از مودم خودم استفاده کنم یا باید از خودشون بگیرم حتما
و اینکه با نامه شرکتی می تونم رو خط خونه سرویس بگیرم یا نه
راستی به جز مخابرات ، isp دیگه رو با سرعت 2 به بالا توصیه می کنید که هم به کار دانلود بیاد هم قیمت خوب باشه

من دارم راضیم
ماله من 1 مگ هست ولی مثل این که تا 10 مگ هم میدن
هر 2ماه یه بار میاد رو قبض خونه
با هر مورمی که داشته باشی میتونی کانفیگ کنی
صبا شبدیز اسیا تک اینا تو کرج خوبن

98225406.png
[/URL][/IMG]

با سلام دوستان عزیز
از دوستان ساکن شهر تبریز کسی‌ اینتر نت بی‌ سیم خوب که پینگش پایین در حدود ۸۰ و بدون تایم اوت , سراغ داره در مورد adsl چطور
مثل شبکه رسانه تهران
واسه بازی می‌خوام ( پینگ پایین. عدم تایم اوت . ثبات پینگ و پهنای باند خوب داشته باشه
سرعت هرچی‌ بیشتر، بهتر. پولش مهم نیست

سلام به همگی.
من یه مگ پارس انلاین دارم و تا چند وقت پیش تو psn به راحتی بازی میکردم ولی الان هر بازی بعد ده دیقه یا کمتر سریع از سرورا میفتم بیرون کلا دیگه نمیتونم بازی کنم . انگار با پارس انلاین مشکل داره psn کسی میدونه راه حلی براش هست یا نه؟؟؟؟؟

آقا من مشکل nat type دارم بازی مثه gta v آنلاین نمیشه زد میخواستم ببینم چه طور این مشکل حل میشه شرکتم هم سیستکه
این لنک یه توضیحاتی رو بخش 360 نوشته من نفهمیدم دقیق باید چیکار کرد یکی یه کمکی کنه
https://support.rockstargames.com/h...sing-connection-to-online-games-empty-lobbies

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or