بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امروز بعد از مدت ها از نته صبانتم استفاده کردم یه چند تا تست گرفتم دهنم وا موند !!:-o

3457282421.png

آیا یک نفر هست که از شاتل راضی باشه؟ امروز واقعا حالمو به هم زد این وضع تایم آوتش. نه میشه گیم زد. نه دانلود کرد. صفحه هم به نسبت کند تر باز میشد

امروز از مخابرات تهران زنگ زدند که سرویس شما وصل شده و یوزر و پسورد را به همراهت پیغام می کنیم,تا الان هم نفرستاند و من هم نمی خواهم تا شنبه صبرکنم.
ترتیبی خاصی دارد این یوزر پسورد؟یا رندوم انتخاب می کنند؟

پینگ با ایران 3 روزه 150 به بالا :| مخابرات خوزستان !! بچه های دیگه ای هم این مشکلو دارن ؟

کلا قاط داره منم مخابرات خوزستان تازه داغون داغون بود مودم رو ریست کردم یجورایی عالی شد شما هم مودم ریست بده چند بار درست میشه ولی چند ساعتی یبار باید هی مودم ریست بدی برای بهتر شدن دوباره

کلا قاط داره منم مخابرات خوزستان تازه داغون داغون بود مودم رو ریست کردم یجورایی عالی شد شما هم مودم ریست بده چند بار درست میشه ولی چند ساعتی یبار باید هی مودم ریست بدی برای بهتر شدن دوباره

امتحان کردم خیر توفیقی نداشت ... 8-|

static ip که نداری؟ اگه داری اینکار فایده ای نداره ولی اگه نداری صددرصد تاثیر داره فقط باید خیلی ریست کنی تا بالاخره درست شه!

با این چیزا حل نمیشه . وقتی پینگ داخلی 170 باشه حساب کن دیگه ... طبق معمول میگن از شبکه هست و به ما ارتباط نداره ... 8-|
تایم اوت اونم با سرور داخلی !!!! :|

پینگ با ایران 3 روزه 150 به بالا :| مخابرات خوزستان !! بچه های دیگه ای هم این مشکلو دارن ؟
مخابرات خوزستان 2مگ مرکز چمران اهواز:
ping.jpg

3460732974.png

البته لازم به توضیح هست: صبح ها شرایط آرمانیه و هم سرعت دانلود خوبه هم پینگ هم پکت لاست ندارم بعد از ظهر که میشه پکت لاست تو bf4 میشه 4% و سرعت دانلود نصف میشه شبها هم که پکت لاست فراوان اما در کل روز تایم اوت ندارم با 4.2.2.3 یا 4.2.2.1 حالا راه حل چیه؟ دیسکانکت و کانکت به میزان زیاد! ساعات دانلود رایگان که میشه سرعت دانلود زیاد جالب نیست مخصوصاً از سرور های خارجی من اونقدر دیسکانکت کانکت میکنم تا سرعت دانلود درست بشه کلاً داره جواب میده! در کل این بهترین پینگه اما پایدار نیست یه سرویس وایرلس از شرکت تاریانا گرفتم واسه موقعی که دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد او ترافیکش گیگی 6 تومن هست اما پینگش با 4.2.2.3 120 هست و تو bf4 هم اصلاً پکت لاست نداره ماهی 70 تومن خرج این 2 تا سرویس میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or