بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی میدونه محدودیت دانلود ایرانسل چقدره؟
مال من دائم سرعتش میاد پایین زنگ زدم پشتیبانی با زور میگه این ماه 80 گیگ دانلود کردی!!! :|

سلیقه ایه!!!
من یه ماه شبی 600-700 مگ دانلود داشتم خبری از کاهش سرعت نبود رو 60کیلوبایت بود

سرویس 2 مگ آسیاتک 4 گیگش چطوره؟پینگش تا چنده؟
اسیاتک یکی از بدترین پینگهارو داره فقط واسه دانلود خوبه.
اینم تست امروز من:
سرور تهران

سرور لندن که واسه بازی باید به این استناد کرد واسه پینگ.

جالبه 10 دقیقه پیش پینگم 100 تا بالاتر بود!
سرویسم هم اسیاتک 10 مگ.
هیچ فرقی تو پینگ نداره سرعت هاش همش همینه!

مودمم حدود يه هفته روشن بود دلم براش سوخت خاموشش كردم روشن كه كردم واقعا وضعيت نت شيرتوشير شده و گوگل رو هم به زور بالا مياره هر چند بار هم ريست كردم درست نشد
يه چيز ديگه چجورى NAT Type رو از ٣ به ٢ يا ١ تغيير بدم؟ به پشتيبانى زنگ زدم هيچى نميدونست
ISP هم شاتل

بلـــــــــــــــه امروز اینترنتم دیدم که بله اقایون زدن نامحدود و نابود کردن و دیگه چیزی به نام نامحدود وجود نداره:)(اهواز مخابرات)
برا یه دقیقه نابود شدم
یه ISPمعرفی کنید که نامحدود داشته باشه بدون قعطی سرعت بالا پینگ هم نخواستیم خداحافط انلاین بازی کردن
حالا که حوصله عوض کردن ISPرو داره هــــــوف
اینطوری میخواستن کشورو اباد کننن

وقتی سرعت روزانه و شبانه واسه من عوض میشه...روز 60 kb دانلود و الان 600 kb...
123H8ZtY.jpg

الانم توی بازی فوق العاده lag دارم.

بلـــــــــــــــه امروز اینترنتم دیدم که بله اقایون زدن نامحدود و نابود کردن و دیگه چیزی به نام نامحدود وجود نداره:)(اهواز مخابرات)
برا یه دقیقه نابود شدم
یه ISPمعرفی کنید که نامحدود داشته باشه بدون قعطی سرعت بالا پینگ هم نخواستیم خداحافط انلاین بازی کردن
مخابرات مثله اینکه سیاستش این بود مشتری جمع کنه بعد گند بزنه توش ! :|

امروز رفتم قرارداد تمدید کنم دیدم نامحدود حذف شده . مخابرات خوزستان یکی از معدود جاهایی بود که نامحدود رو نگه داشته بود که حذفش کرد !!!! اینطوری که باید ماهی 200 تومن پول نت داد ... باید رفت واسه آسیاتک که پینگش نابوده و فقط میشه دانلود کرد . بازی آنلاین پر :( الان اگه بری دیگه حتی تخلیه هم نمی کنن چی بشه شاید از رو برن و تخلیه کنن خط رو . چه بدبختی گرفتار شدیم از دست این ها ... :((:((:((

نخواستیم باو این دیگه چی بود ؟! ، صد رحمت به وزیر قبلی :|

آخرین ویرایش:
برا یه دقیقه نابود شدم

نامحدود که دیگه پر!! فقط اگه از سرعت دانلود و حجمت راضی نیستی میتونی بری آسیاتک! یکی از دوستام که اهوازه میگفت با آسیاتک پینگ 180داره پس پینگشم یدک نیست اونجا!

مرد فقط isp خودم! نامحدودا رو برداشته ولی محدودایی که گذاشته رو که میخریم(بعضیاش!) حجم 100 گیگ میریزه یا نامحدود میزنه!!!:دی

آخرین ویرایش:
نامحدود که دیگه پر!! فقط اگه از سرعت دانلود و حجمت راضی نیستی میتونی بری آسیاتک! یکی از دوستام که اهوازه میگفت با آسیاتک پینگ 180داره پس پینگشم یدک نیست اونجا!

مرد فقط isp خودم! نامحدودا رو برداشته ولی محدودایی که گذاشته رو که میخریم(بعضیاش!) حجم 100 گیگ میریزه یا نامحدود میزنه!!!:دی
یعنی حرفشو نزن اسیا تک بودم اومدم مخابرات
من که بدون نامحدود اصلا نمیتونم زندگی کنم تقریبا روزی 3 4 گیگ دانلود میکنم در حالت عادی
اسیاتک اون اواخر سرعت 512 شده بود 10kbبرام قعطی پشت سر هم پینگ نرمال400
ولی با توجه به وضعیت پیش اومده فکر کنم باید دوباره برم سراغش:(

یعنی حرفشو نزن اسیا تک بودم اومدم مخابرات
من که بدون نامحدود اصلا نمیتونم زندگی کنم تقریبا روزی 3 4 گیگ دانلود میکنم در حالت عادی
اسیاتک اون اواخر سرعت 512 شده بود 10kbبرام قعطی پشت سر هم پینگ نرمال400
ولی با توجه به وضعیت پیش اومده فکر کنم باید دوباره برم سراغش:(
برو های وب.نامحدود واقعی 512 ماهی 90 تومان.پینگشم بد نیست توی سرورهای اروپا بین 120 تا 190 میچرخه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or