کسی میدونه محدودیت دانلود ایرانسل چقدره؟
مال من دائم سرعتش میاد پایین زنگ زدم پشتیبانی با زور میگه این ماه 80 گیگ دانلود کردی!!!![]()
اسیاتک یکی از بدترین پینگهارو داره فقط واسه دانلود خوبه.سرویس 2 مگ آسیاتک 4 گیگش چطوره؟پینگش تا چنده؟

مخابرات مثله اینکه سیاستش این بود مشتری جمع کنه بعد گند بزنه توش !بلـــــــــــــــه امروز اینترنتم دیدم که بله اقایون زدن نامحدود و نابود کردن و دیگه چیزی به نام نامحدود وجود نداره(اهواز مخابرات)
برا یه دقیقه نابود شدم
یه ISPمعرفی کنید که نامحدود داشته باشه بدون قعطی سرعت بالا پینگ هم نخواستیم خداحافط انلاین بازی کردن
حالا که حوصله عوض کردن ISPرو داره هــــــوف
اینطوری میخواستن کشورو اباد کننن

الان اگه بری دیگه حتی تخلیه هم نمی کنن چی بشه شاید از رو برن و تخلیه کنن خط رو . چه بدبختی گرفتار شدیم از دست این ها ... 

اره خوبه .. ولی پینگ کاملن تعطیله!از سرعت دانلودش راضی هستی امین؟
بلـــــــــــــــه امروز اینترنتم دیدم که بله اقایون زدن نامحدود و نابود کردن و دیگه چیزی به نام نامحدود وجود نداره(اهواز مخابرات)
برا یه دقیقه نابود شدم
یه ISPمعرفی کنید که نامحدود داشته باشه بدون قعطی سرعت بالا پینگ هم نخواستیم خداحافط انلاین بازی کردن
حالا که حوصله عوض کردن ISPرو داره هــــــوف
اینطوری میخواستن کشورو اباد کننن
یعنی حرفشو نزن اسیا تک بودم اومدم مخابراتنامحدود که دیگه پر!! فقط اگه از سرعت دانلود و حجمت راضی نیستی میتونی بری آسیاتک! یکی از دوستام که اهوازه میگفت با آسیاتک پینگ 180داره پس پینگشم یدک نیست اونجا!
مرد فقط isp خودم! نامحدودا رو برداشته ولی محدودایی که گذاشته رو که میخریم(بعضیاش!) حجم 100 گیگ میریزه یا نامحدود میزنه!!!![]()

برو های وب.نامحدود واقعی 512 ماهی 90 تومان.پینگشم بد نیست توی سرورهای اروپا بین 120 تا 190 میچرخهیعنی حرفشو نزن اسیا تک بودم اومدم مخابرات
من که بدون نامحدود اصلا نمیتونم زندگی کنم تقریبا روزی 3 4 گیگ دانلود میکنم در حالت عادی
اسیاتک اون اواخر سرعت 512 شده بود 10kbبرام قعطی پشت سر هم پینگ نرمال400
ولی با توجه به وضعیت پیش اومده فکر کنم باید دوباره برم سراغش![]()