بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات تهران ! 2 مگ :d

3460966260.png

مخابرات خوزستان 2مگ مرکز چمران اهواز:
ping.jpg

3460732974.png

البته لازم به توضیح هست: صبح ها شرایط آرمانیه و هم سرعت دانلود خوبه هم پینگ هم پکت لاست ندارم بعد از ظهر که میشه پکت لاست تو bf4 میشه 4% و سرعت دانلود نصف میشه شبها هم که پکت لاست فراوان اما در کل روز تایم اوت ندارم با 4.2.2.3 یا 4.2.2.1 حالا راه حل چیه؟ دیسکانکت و کانکت به میزان زیاد! ساعات دانلود رایگان که میشه سرعت دانلود زیاد جالب نیست مخصوصاً از سرور های خارجی من اونقدر دیسکانکت کانکت میکنم تا سرعت دانلود درست بشه کلاً داره جواب میده! در کل این بهترین پینگه اما پایدار نیست یه سرویس وایرلس از شرکت تاریانا گرفتم واسه موقعی که دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد او ترافیکش گیگی 6 تومن هست اما پینگش با 4.2.2.3 120 هست و تو bf4 هم اصلاً پکت لاست نداره ماهی 70 تومن خرج این 2 تا سرویس میشه!

مال من اینه : :|

وضعیت من سه روزه خیلی مسخره شده :)) دقیقا از ساعت 9 شب تا 2 بعد از ظهر وضعیت خوبه درست بعد از 2 تا 9 رسما نیست و نابود میشه و هر یک دقیقه قطع و وصل میشه :)) :|

من چند روزه بشدت از سرویسم رازیم:دیجدی میگما!!!شبا ساعت ۱تا۷ بالای 6 گیگ دانلود دارم...تازه اولاشم نیست ک بگیم داره حال میده،۱۰ روز تا پایان یرویسم مونده و اینجوریه...کلا I'm walking on air...

من چند روزه بشدت از سرویسم رازیم:دیجدی میگما!!!شبا ساعت ۱تا۷ بالای 6 گیگ دانلود دارم...تازه اولاشم نیست ک بگیم داره حال میده،۱۰ روز تا پایان یرویسم مونده و اینجوریه...کلا I'm walking on air...

پس حتمن دارن حال میدن تا ماه بعدم ازشون نت بگیری!!!:دی

معاون شرکت مخابرات ایران مهمترین برنامه این شرکت را در سال 93 افزایش سرعت و کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت عنوان کرد و گفت: با برنامه ریزیهای تشویقی درصدد هستیم ADSL را به همه خانه ببریم.

علی سپهری راد در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حل مشکل دریافت پهنای باند اینترنت و با بیان اینکه هم اکنون پهنای باند مناسبی در اختیار شرکت مخابرات ایران قرار گرفته است، اظهار داشت: در سال جاری، افزایش سرعت اینترنت و افزایش تعداد کاربران در دستور کار شرکت مخابرات ایران قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه مخابرات در راستای تحقق مصوبه کاهش 20 درصدی نرخ اینترنت حجمی، که اواخر سال 92 از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ابلاغ شده برنامه توسعه شبکه اینترنت را در دستور کار قرار داده است، افزود: براین اساس علاوه بر کاهش 20 درصدی نرخ اینترنت حجمی، برنامه ریزی برای افزایش سرعت و حجم دانلود براساس قوانین مدنظر در دستور کار قرار گرفته است.

معاون شرکت مخابرات ایران با اشاره به برنامه های این شرکت در جهت مکانیزم های تشویقی برای استفاده مردم از سرویس ADSL تاکید کرد: در سال جاری ADSL را به همه خانه ها خواهیم برد.

وی افزود: نخستین سرویسی که در سال 93 مخابرات بر روی آن تمرکز خواهد داشت توسعه اینترنت پرسرعت در تمامی شهرها و روستاها خواهد بود و پس از آن ارائه سرویس های ارزش افزوده تصویری و دیتا بر بستر اینترنت در دستور کار قرار می گیرد.

:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|

سلام،

بچه هایی تو مرکز مخابرات شهید اکبری سرویس دارن بگن از کدوم ISP ان و پینگشون چطوره؟

من خودم آسیاتک دارم، پینگم هیچ جوره زیر 350 نمیاد! تو Dota 2 خیلی اذیت میکنه! بیشتر نظرم اینه برم Art1 شاتل بگیرم! واقعاً مرکز مزخرفیه!

کاربر مخابرات خوزستان هستم. 3 روزی هست پینگم با تمام سرورهای داخلی 150 به بالا شده . سابقه نداشته تا حالا . از بقیه بچه های هم استانی هم پرس و جو کردم مشکل ندارن . با پشتیبانی هم تماس گرفتم جواب دادن پینگ به ما ربطی نداره . تمام اتصالات رو چک کردم و نویز زیادی هم ندارم . میشه راهنمایی کنید ؟؟

آخرین ویرایش:
سلام. من سرویس 2 مگابیت وایمکس ایرانسل خریدم بعدا ایمیل داده 27000 تومان بریزم تا فعال شه!!! عجیبه؟ تو سایتش تو قسمت تعرفه ها دو مگابیت 1 ماهه رو زده 66تومان. قضیه چیه؟:|

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

وی افزود: نخستین سرویسی که در سال 93 مخابرات بر روی آن تمرکز خواهد داشت توسعه اینترنت پرسرعت در تمامی شهرها و روستاها خواهد بود و پس از آن ارائه سرویس های ارزش افزوده تصویری و دیتا بر بستر اینترنت در دستور کار قرار می گیرد.

همینو راست گفته باشن بسه!! اصن نمیشه یه مسافرت رفت!! نت روستاها از این زاغارتی که ما داریمم بدتره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or