بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

3465639278.png

حرفی واسه گفتن نمونده :|
تازه سرور من رو تو ی عربستان نشون داد :|

3465649063.png

این یکی با سرور توکیو بود :-"

بچه ها مخابرات خبری شده؟!!!! یه چند روزی هست سرعت شبانه شدیدا بالارفته من شبی 5 تا 6 گیگ میزنم!!!
قبلا به زور 1 گیگ میشد! نکنه کنترل اینترنت از دستشون در رفته؟:d
شاید من خواب میبینم؟:|

اینجام سرعت رفته بالا. منم دارم خواب میبینم. فقط من هنوز پینگم رو فضاس که احتمالا از خط تلفن باشه (اومد دسکاری کردن نفهما گند خورده به خط)

برا پینگ بهتره از این pingtest استفاده کنید با سرورای معروف اروپا مثل فرانکفورت و لندن. هم جیتر (نوسان پینگ) و هم پکت لاست رو حساب میکنه. البته نمیدونم من هر کاری میکنم پکت لاستش درس نمیشه پلاگینم نصب کردم نشد، اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه.

برا پینگ بهتره از این pingtest استفاده کنید با سرورای معروف اروپا مثل فرانکفورت و لندن. هم جیتر (نوسان پینگ) و هم پکت لاست رو حساب میکنه. البته نمیدونم من هر کاری میکنم پکت لاستش درس نمیشه پلاگینم نصب کردم نشد، اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه.

شما هر چی جاوا نصب داری پاک کن فقط اینو نصب کن.
http://dl2.soft98.ir/soft/sun.java.8.0.x86.exe
در ضمن این تست شما برای چه isp‌ ایی هست؟

آسیاتک
الان ویندوز 64 بیتی نصبه مشکلی نداره با فایلی که شما دادید؟
کاری به ویندوزت نداره. browser مهمه که همشون 32 بیت هستن. همین رو نصب کن فقط
آسیاتک داره همچین پینگی می ده یعنی؟! مطمئنی؟ اون موقع که من داشتم با تهران پینگ 80 می داد!!!

من دو مگ پارس آنلاین گرفتم ، تازه امروز وصل کردم ... سرعت شدیدا پایینه ! 100kb میگیرم ! ملت گفته بودن تا 1mg میاد .
چون تازه گرفتم طبیعیه یا نه ؟

برو تو مودمت ببین Downstream چقدره
بعد صبح حدود ساعت های ۸ یا ۹ برو sdpol.ir با idm یه چیزی دان کن ببین سرعت چنده!
تعداد تقسیمات رو هم بزار رو ۳۲

من دو مگ پارس آنلاین گرفتم ، تازه امروز وصل کردم ... سرعت شدیدا پایینه ! 100kb میگیرم ! ملت گفته بودن تا 1mg میاد .
چون تازه گرفتم طبیعیه یا نه ؟
زنگ بزن نویز خط رو چک کنن! من نویز داشت خطم سرعتم 350 بود وقتی که نویز رو برطرف کردم شد 1 مگ!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or