بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

وصله !
ببین رو ۶ قطع نمیشه ها اما لب لب مرزه!!
با تلفن زنگ بزن امتحان کن ببین قطع میشه یا نه! ضمنا خط های ایران طی ۲۴ ساعت روز نویزشون کم و زیاد میشه (طرف های شب معمولا بیشتر میشه)
اسپلیتر گذاشتی؟
راستی سعی کن حالت خط رو ثابت نگهداری یعنی مثلا هی تلفن رو قطع نکن و وصل کن و...

الان سرعتت وقتی از sdpol.ir میگیری چنده؟ تعداد کانکشن هارو ۳۲ کردی تو idm?

اینم که در عرض این مدت crc شده ۳۴ یعنی یه مشکلی هست!ببین سیم هات زدگی نداشته باشن پورت ها رو ببین کامل جا رفتن...

آخرین ویرایش:
ببین رو ۶ قطع نمیشه ها اما لب لب مرزه!!
با تلفن زنگ بزن امتحان کن ببین قطع میشه یا نه! ضمنا خط های ایران طی ۲۴ ساعت روز نویزشون کم و زیاد میشه (طرف های شب معمولا بیشتر میشه)
اسپلیتر گذاشتی؟
راستی سعی کن حالت خط رو ثابت نگهداری یعنی مثلا هی تلفن رو نکن و بزن و...

الان سرعتت وقتی از sdpol.ir میگیری چنده؟ تعداد کانکشن هارو ۳۲ کردی تو idm?

اسپلیتر آره گذاشتم ولی یدونه ! اقا من idm ندارم سیستم ام مکینتاشه :| الان از همون سایت sdpol گرفتم سرعتش زیر صد بود ! ولی رو تست 7.5 میده

اسپلیتر آره گذاشتم ولی یدونه ! اقا من idm ندارم سیستم ام مکینتاشه :| الان از همون سایت sdpol گرفتم سرعتش زیر صد بود ! ولی رو تست 7.5 میده

اگه یدونه اسپلیتر داری به تلفن وصلش کن برا مودم در اسرع وقت یکی بگیر! میتونی یبار هم مودم و تلفن رو با یک اسپلیتر به خط وصل کنی! اما بهترینش برا من تا حالا این بوده که برا هر کدوم اسپلیتر جدا وصل کنم! شما باید حالت های مختلف رو تست کنی ببینی کدوم بهتر برات جواب میده!
کجا ۷.۵ میده؟اسپید تست؟
اگه گوشی اندروید داری adm رو بگیر باش دان کن. این برنامه با idm فرق داره ها اسمش adm هست.
ضمنا Crc هم ببین چند شده؟

اینم که در عرض این مدت crc شده ۳۴ یعنی یه مشکلی هست!ببین سیم هات زدگی نداشته باشن پورت ها رو ببین کامل جا رفتن...

مال من واسه دانلود 100ـه ولی همون سرعتی که بهم میدن میگیرم!!

اگه یدونه اسپلیتر داری به تلفن وصلش کن برا مودم در اسرع وقت یکی بگیر! میتونی یبار هم مودم و تلفن رو با یک اسپلیتر به خط وصل کنی! اما بهترینش برا من تا حالا این بوده که برا هر کدوم اسپلیتر جدا وصل کنم! شما باید حالت های مختلف رو تست کنی ببینی کدوم بهتر برات جواب میده!
کجا ۷.۵ میده؟اسپید تست؟
اگه گوشی اندروید داری adm رو بگیر باش دان کن. این برنامه با idm فرق داره ها اسمش adm هست.
ضمنا Crc هم ببین چند شده؟

الان تلفن بی سیم و مودم جفتشون به یه پریز وصل اند ! منظورت اینه که این دوتا رو جدا کنم ؟ هر کدوم به یه پریز متفاوت با یه اسپلیتر ؟ آقا سرعت دانلود ام نوسان شدید داره مثلا با تورنت از ۸۲۰ یهو میپره میاد پایین تا ۳۰ دوباره میاد بالا ! ولی تو بروزینگ مشکلی نیست سرعت پایداره .
آره با اسپید تست گرفتم ! این نوسان به خاطر مرزی بودن نویزه ؟؟ crc هم اومده رو 500 !!!

الان تلفن بی سیم و مودم جفتشون به یه پریز وصل اند ! منظورت اینه که این دوتا رو جدا کنم ؟ هر کدوم به یه پریز متفاوت با یه اسپلیتر ؟ آقا سرعت دانلود ام نوسان شدید داره مثلا با تورنت از ۸۲۰ یهو میپره میاد پایین تا ۳۰ دوباره میاد بالا ! ولی تو بروزینگ مشکلی نیست سرعت پایداره .
آره با اسپید تست گرفتم ! این نوسان به خاطر مرزی بودن نویزه ؟؟ crc هم اومده رو 500 !!!

اوه اوه‌ crc شده ۵۰۰! این خوب نیست
بله منظورم اینه که پریز جدا وصل کنی.ببین شما حتما یک اسپلیتر تهیه کن دو تارو‌جدا با اسپلیتر بزن! یکاری هم هست میتونی اسپلیتر رو بزاری ورودی خط!
این که سرعت میاد پایین و‌میره بالا مال نویز نیست ! سرور‌خارجی داری میگیری که با یه وی p ان حل میشه
شما الان با تلفن زنگ بزن ببین snr چی میشه!

مال من واسه دانلود 100ـه ولی همون سرعتی که بهم میدن میگیرم!!

Downstream شما چنده؟ عکس بزار

آخرین ویرایش:
Downstream شما چنده؟ عکس بزار

الان بیشتر شد!(البته سرعت تغییر محسوسی نکرده!) البته الان با وای فای وصلم!
42473985425380627558.png

خطت رو ۱ مگه سرعتت هم باید حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰‌باشه

منم همینو میگم! ولی اون crc چی میگه پس؟
نتم 128 نامحدوده که اینجوری بستنش!!

- - -ویرایش - - -

دوستان من یوزر و پسورد مودمم رو یادم رفته.همون که تو مرورگر وارد میکنی.چیکار کنم؟؟؟ مدلشم dlink هست

هر دو رو بزن admin! مگه اینکه عوضش کرده باشی که در اون صورت فقط باید مودمو ریست کنی!

دوستان من شاتل نامحدود دارم ولی از محدودیت هایی کهه میزاره نا راضی ام میخواام مخابرات بگیررم مصلا نامحدود 2مگه سرعت و پینگش برای شهرستان مثل ساری چه طوره

فرستاده شده از LG-D802ِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or