اگر تا دیروز می شد با پینگ 300 یه دست دوتا 2 زورکی زد الان با پینگ 450-500 لابد من باید برم فقط وب گردی ؟! من نمیدونم چرا ما در قرن 21 ام باید اینقدر در وضعیت وخیم اینترنتی به سر ببریم و همچنان این مشکلات منقرض شده و تاریخی رو داشته باشیم.چرا با وجود تغییر دولت و روی کار اومدن دولت جدید که هدفش بهبود وضعیت زندگی مردم هست هنوز هیچ فکری به حال این فاکتور که الان به عنوان ضروریات هر خانه ای شناخته میشه نشده؟!
چرا با این همه مشکل و بدون کوچکترین روزنه ی بهبودبخش صد بار تا به حال وزارت خونه ی ارتباطات میگه پهنای باند 2 برابر شده یا فلان مقدار اضافه شده ؟!
اگر مسئولان وزارت ارتباطات و ریاست جمهوری صدای این قشر استفاده کننده از اینترنت که جمعیتشون کم هم نیست رو می شنوند لطفا تصمیم بسیار فوری و جدی در این زمینه بگیرند چون وضعیت اینترنتی که من و هزاران هزار نفر از ایرانیان در حال سر و کله زدن با اون هستیم بسیار حاد شده و نتنها بهبود نیافته روز به روز داره بدتر و بدتر میشه ، در غیر این صورت به مصداق ضرب المثل "مارا به خیر تو امیدی نیست شر مرسان" لطفا دست از ادعاهای دروغین و مزحک افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت بر دارند و رک بگویند
همین که هست.
(به شخصه ماهی دارم به طور متوسط حدود 100 تا 150 هزار تومان فقط پول 1-ترافیک ماهیانه 2-سرویس اینترنت 3-ضد فیل**تر 4-سرویس پینگ گیمینگ و ... رو میدم.)