بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برادر, شما راضی هستی.خدا را شکر.
ولی بقیه حق اعتراض دارن.
آزادن که تجربیاتشون رو بگن. شلوغ بازی دیگه؟ من نمیفهمم؟

یه چیزی هم هست اونم این که من از استان گیلان هستم شاید پشتیبان هراستان فرق می‌کنه
چون باورکن خیلی با احترام وبا صحبت می‌کنن

By Tapatalk

منم همین سرویس این آقا رو دارم شبا نامحدود بهم 400 تا میده خب وقتی شب نا محدود باشه چجوری کم میاد
فقط یه مشکلش پینگ زیادشه حدود 250

- - -ویرایش - - -

چرا من همین دیشب با 400 تا دانلود میکردم از همون سرویس
عزیزم من سرعتم 8مگ هست دیشب 20 کیلو دانلود داشتم رو سرورهای ایرانی قبلن اگر دانلود زیاد انجام میدادی میبستنت ولی باز رو سرورهای ایرانی باز بود سرعت. از دیشب با دانلود بالا سرور های ایران رو هم میبندن من دیشب با پشتیبانی شاتل حرف زدم خودش گفت از امشب اینطوری شده.
دوستم هم که پارس داره پریشب رو سرورهای ایران ردیف بوده با 1مگ دانلود دیشب اونم 60 کیلو شده بود شرعتشم 9مگ هست اون.

یه چیزی هم هست اونم این که من از استان گیلان هستم شاید پشتیبان هراستان فرق می‌کنه
چون باورکن خیلی با احترام وبا صحبت می‌کنن

By Tapatalk

اصولا برام تجربه شده، اگه فردی که جواب میده مرد باشه (بیشتر شیها و آخر شب) خوب و با احترام جواب میدن. اگه زن باشه ==> طلبکاره و میخواد سریع قطع کنه.

اصولا برام تجربه شده، اگه فردی که جواب میده مرد باشه (بیشتر شیها و آخر شب) خوب و با احترام جواب میدن. اگه زن باشه ==> طلبکاره و میخواد سریع قطع کنه.
حالا تو داری شب رو میگی من امروز 10صب زنگ زدم شاتل زنه من که 2تا لیسانس کامپیوتر دارم رو میخواد دور بزنه من اصلا را نمیدم قهوه ای میکنم باسه من بی اعصاب بازی در بیارن من خودم آسیا تک کار کردم جای دیگم بودم 4-5سال پشتیبانی بودم نمیگم همیشه خوش برخورد بودم ولی مردم رو احمق فرض نمیکردم اینا فرق اینترنت با اینترانتو نمیدنن فرق ای پی ولید داینامیک و استاتیک رو نمیدونن.

internet.jpg

اگر تا دیروز می شد با پینگ 300 یه دست دوتا 2 زورکی زد الان با پینگ 450-500 لابد من باید برم فقط وب گردی ؟! من نمیدونم چرا ما در قرن 21 ام باید اینقدر در وضعیت وخیم اینترنتی به سر ببریم و همچنان این مشکلات منقرض شده و تاریخی رو داشته باشیم.چرا با وجود تغییر دولت و روی کار اومدن دولت جدید که هدفش بهبود وضعیت زندگی مردم هست هنوز هیچ فکری به حال این فاکتور که الان به عنوان ضروریات هر خانه ای شناخته میشه نشده؟!
چرا با این همه مشکل و بدون کوچکترین روزنه ی بهبودبخش صد بار تا به حال وزارت خونه ی ارتباطات میگه پهنای باند 2 برابر شده یا فلان مقدار اضافه شده ؟!
اگر مسئولان وزارت ارتباطات و ریاست جمهوری صدای این قشر استفاده کننده از اینترنت که جمعیتشون کم هم نیست رو می شنوند لطفا تصمیم بسیار فوری و جدی در این زمینه بگیرند چون وضعیت اینترنتی که من و هزاران هزار نفر از ایرانیان در حال سر و کله زدن با اون هستیم بسیار حاد شده و نتنها بهبود نیافته روز به روز داره بدتر و بدتر میشه ، در غیر این صورت به مصداق ضرب المثل "مارا به خیر تو امیدی نیست شر مرسان" لطفا دست از ادعاهای دروغین و مزحک افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت بر دارند و رک بگویند همین که هست.
(به شخصه ماهی دارم به طور متوسط حدود 100 تا 150 هزار تومان فقط پول 1-ترافیک ماهیانه 2-سرویس اینترنت 3-ضد فیل**تر 4-سرویس پینگ گیمینگ و ... رو میدم.)

internet.jpg

اگر تا دیروز می شد با پینگ 300 یه دست دوتا 2 زورکی زد الان با پینگ 450-500 لابد من باید برم فقط وب گردی ؟! من نمیدونم چرا ما در قرن 21 ام باید اینقدر در وضعیت وخیم اینترنتی به سر ببریم و همچنان این مشکلات منقرض شده و تاریخی رو داشته باشیم.چرا با وجود تغییر دولت و روی کار اومدن دولت جدید که هدفش بهبود وضعیت زندگی مردم هست هنوز هیچ فکری به حال این فاکتور که الان به عنوان ضروریات هر خانه ای شناخته میشه نشده؟!
چرا با این همه مشکل و بدون کوچکترین روزنه ی بهبودبخش صد بار تا به حال وزارت خونه ی ارتباطات میگه پهنای باند 2 برابر شده یا فلان مقدار اضافه شده ؟!
اگر مسئولان وزارت ارتباطات و ریاست جمهوری صدای این قشر استفاده کننده از اینترنت که جمعیتشون کم هم نیست رو می شنوند لطفا تصمیم بسیار فوری و جدی در این زمینه بگیرند چون وضعیت اینترنتی که من و هزاران هزار نفر از ایرانیان در حال سر و کله زدن با اون هستیم بسیار حاد شده و نتنها بهبود نیافته روز به روز داره بدتر و بدتر میشه ، در غیر این صورت به مصداق ضرب المثل "مارا به خیر تو امیدی نیست شر مرسان" لطفا دست از ادعاهای دروغین و مزحک افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت بر دارند و رک بگویند همین که هست.
(به شخصه ماهی دارم به طور متوسط حدود 100 تا 150 هزار تومان فقط پول 1-ترافیک ماهیانه 2-سرویس اینترنت 3-ضد فیل**تر 4-سرویس پینگ گیمینگ و ... رو میدم.)

من از طرف اون ها بهت میگم , همینیه که هست. ! ;;)
حداقل اینطوری انتظار بهبود وضعیت رو نمیکشی ! انتظار خیلی سخته .
من چند سال پیش این امید رو تو خودم کشتم چون یقین پیدا کردم که هر مشکلی هم حل بشه این مشکل اینترنت حل نمیشه به 1001 دلیل که نمیشه گفت :|

اسیاتک داره اینترنت 10مگ میده !!!10 گیگ اش 57 تومنه ماهی 2 ساعت هم رایگان داره . اگه اون دو ساعتم سرعت 10 مگابیت = 1 مگابایت باشه یا نه اصلا 500 کیلو بایت باشه خوبه . کسی داره اسیاتک ؟
صبانت دارم سرعت 200 ه شبا هم 150-200 هر شبی 1 گیگ دانلود میشه . ماهی 50 تومن دارم میدم !! خوب میرم 10 مگ میخرم ! صبانت *******

من از طرف اون ها بهت میگم , همینیه که هست. ! ;;)
حداقل اینطوری انتظار بهبود وضعیت رو نمیکشی ! انتظار خیلی سخته .
من چند سال پیش این امید رو تو خودم کشتم چون یقین پیدا کردم که هر مشکلی هم حل بشه این مشکل اینترنت حل نمیشه به 1001 دلیل که نمیشه گفت :|
چی بگم والا وقتی ادم میبینه روزانه دارن هی دروغ می گن میمونه که ساکت بشینه یا یه جوری حرفشون به دیگران اطلاع بده.

اسیاتک داره اینترنت 10مگ میده !!!10 گیگ اش 57 تومنه ماهی 2 ساعت هم رایگان داره . اگه اون دو ساعتم سرعت 10 مگابیت = 1 مگابایت باشه یا نه اصلا 500 کیلو بایت باشه خوبه . کسی داره اسیاتک ؟
صبانت دارم سرعت 200 ه شبا هم 150-200 هر شبی 1 گیگ دانلود میشه . ماهی 50 تومن دارم میدم !! خوب میرم 10 مگ میخرم ! صبانت *******

من آسیاتک 512 دارم. الان که وضعیتش واقعا افتضاحه تو یه هفته ی اخیر. سرعتش شده در حد دایال آپ. از آپلود باز الان یه هفته است نمی تونم چیزی دانلود کنم چون سرعت دانلود از 5کیلوبایت بالاتر نمی ره !!

چی بگم والا وقتی ادم میبینه روزانه دارن هی دروغ می گن میمونه که ساکت بشینه یا یه جوری حرفشون به دیگران اطلاع بده.
به نظرم بهتر بود اگه کاری میخواستن انجام بدن اول انجام میدادن مردم اثرش رو ببینن بعد اطلاع رسانی میکردن .
تو مصاحبش گفته بود ما اگه بخوایم این اینترنت رو درست کنیم دو سال حداقل طول میکشه . :| خوب پس بری چی از الان مردم رو با وعده هاتون فریب میدین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or