amirarsenal
کاربر سایت

واسه من مهم سرعت دانلوده!شاتل آره خیلی داغونه ! هدف این آدمایی که میگیرن رو نمیدونم واقعا !
مخابرات هم مال من درست شده امروز ! پینگ با 4.2.2.4 شده 100-105 دانلود هم نه با سرورای داخلی مشکل داره نه با سرورای خارجی ! (چشمم شوره الان نابود میشه کلا :d)
پینگم که خوب بوده فرق خاصی نکرده!
دلم تنگ شده واسه نتم 
اینو تو پی سی ورلد دیدم, میزان مصرف تضمینی دیگه چیه, واسه نامحدود ها محدودیت گذاشتن؟
![]()

زنگ زدم مخابرات بعد از 10 دقیقه طرف گوشی رو برداشته ، بهش میگم 2 تا از نرم افزارام آنلاین نمیشه 3 روزه . میگه اینترنت داری میگم آره میگه چراغه مودمت خاموشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میگم آقا من به شما میگم اینترنت دارم بعد شما میپرسی مودمم روشنه یا نه؟!! میگه خوب زنگ بزن یارانه کمک !!!!!!!!!
یعنی کل سیستم ضمانت و پشتیبانیه تو کشورمون یجا تو حلقم :d.بچه ها پارس قیمت نامحدوداشو دو برابر کرده شبدیز الان از نظر سرعت چطوره و سرویسهای art 7 ,art 8 شاتل چطوره شبانش مهم نیست فقط روزانش بالای 100 باشه چون هوس تخلیه کردم
چون نامحدود پارس حجم داره قبلا 20 گیگ سرعت بالا میداد و بقیش میومد رو 16 و 27 تومن بود
الان شده 10 گیگ سرعت بالا و 27 تومن
و 20 گیگش شده 45 تومن
منطقه: کرج رجایی شهر
برادر ghost چک کن اگه چراغات روشنه ببین تنظیم ****** رو مرورگرت نکرده باشی
ولی اگه نمیتونی یه مرورگر جدید بنصب و با اون امتحان کن شاید هم فایروالتو زدی که اجازه دسترسی به اینترنت نده حتی میتونی تو قسمت account هات تعریف کرده باشی که اجازه دسترسی نده بهت