بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
این وزیر ارتباطات مصاحبه کرد گفت پهنای باندو زیاد میکنم فک کنم بیخود نمیگفت منم اولش باور نکردم ولی بعدش که این صحنه رو دیدم به یقین رسیدم:d
86375836406692996272.png

این وزیر فکر کنم از افعال معکوس سریال برره استفاده کرده:|
1 مگ دارم سرعتش 6 هست یعنی در حد دایل اپ
دمت گرم وزیر نخواستیم فتوا بدی
همین قبلی بهتر بود
پهنا مهنا بیخیالش

دوستان من 512 داتک دارم اما بخوام نامحدود کنم هزینش خیلی زیاد میشه.مخابرات چطوره؟شما ی مشاوره بدید چه شرکتی بگیرم

Sent from my C6903 using Tapatalk

Sent from my C6903 using Tapatalk

شاتل آره خیلی داغونه ! هدف این آدمایی که میگیرن رو نمیدونم واقعا ! :|
مخابرات هم مال من درست شده امروز ! پینگ با 4.2.2.4 شده 100-105 دانلود هم نه با سرورای داخلی مشکل داره نه با سرورای خارجی ! (چشمم شوره الان نابود میشه کلا :d)
واسه من مهم سرعت دانلوده!
الان سرعت دانلود 60-70 بیشتر نیست برام :| پینگم که خوب بوده فرق خاصی نکرده!

کی میخواد درست بشه؟ :(( دلم تنگ شده واسه نتم :(

سرعت رایگان شبانه پارس آنلاین رو در زیر مشاهده میکنید

"2مگ اقتصادی"تهران" ماهی 23 تومن"3گیگ ترافیک "شبانه رایگان 2 تا 7 صبح" محدودیت دانلود هم نداری

فقط خواستید بگیرید از پارس آنلاین" لطف کنید یه پیام خصوصی بهم بدید تا شماره کاربریمو بهتون بدم تا اسم معرفی کنندتونو بهشون بگید تا ما هم این وسط یه هدیه از این شرکت بگیریم

56450900529997543080.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان یه مشکلی پیش امده نمی دونستم کجا باید می پرسیدم دیگه اینجا گفتم شرمنده. هیچ کدوم از مرورگرها پیج باز نمی کنن. با هر وسیله دیگه مثل موبایل و... وصل میشم به نت مشکلی ندارن ولی خوده PC هیچ مرور گیری پیج باز نمی کنه. کسی می تونه کمک کنه چی کار کنم درست بشه ممنون.

زنگ زدم مخابرات بعد از 10 دقیقه طرف گوشی رو برداشته ، بهش میگم 2 تا از نرم افزارام آنلاین نمیشه 3 روزه . میگه اینترنت داری میگم آره میگه چراغه مودمت خاموشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میگم آقا من به شما میگم اینترنت دارم بعد شما میپرسی مودمم روشنه یا نه؟!! میگه خوب زنگ بزن یارانه کمک !!!!!!!!!

زنگ زدم مخابرات بعد از 10 دقیقه طرف گوشی رو برداشته ، بهش میگم 2 تا از نرم افزارام آنلاین نمیشه 3 روزه . میگه اینترنت داری میگم آره میگه چراغه مودمت خاموشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میگم آقا من به شما میگم اینترنت دارم بعد شما میپرسی مودمم روشنه یا نه؟!! میگه خوب زنگ بزن یارانه کمک !!!!!!!!!

یارانه کمک :)) یعنی کل سیستم ضمانت و پشتیبانیه تو کشورمون یجا تو حلقم :d.

بچه ها پارس قیمت نامحدوداشو دو برابر کرده شبدیز الان از نظر سرعت چطوره و سرویسهای art 7 ,art 8 شاتل چطوره شبانش مهم نیست فقط روزانش بالای 100 باشه چون هوس تخلیه کردم
چون نامحدود پارس حجم داره قبلا 20 گیگ سرعت بالا میداد و بقیش میومد رو 16 و 27 تومن بود
الان شده 10 گیگ سرعت بالا و 27 تومن
و 20 گیگش شده 45 تومن
منطقه: کرج رجایی شهر
برادر ghost چک کن اگه چراغات روشنه ببین تنظیم ****** رو مرورگرت نکرده باشی
ولی اگه نمیتونی یه مرورگر جدید بنصب و با اون امتحان کن شاید هم فایروالتو زدی که اجازه دسترسی به اینترنت نده حتی میتونی تو قسمت account هات تعریف کرده باشی که اجازه دسترسی نده بهت

بچه ها پارس قیمت نامحدوداشو دو برابر کرده شبدیز الان از نظر سرعت چطوره و سرویسهای art 7 ,art 8 شاتل چطوره شبانش مهم نیست فقط روزانش بالای 100 باشه چون هوس تخلیه کردم
چون نامحدود پارس حجم داره قبلا 20 گیگ سرعت بالا میداد و بقیش میومد رو 16 و 27 تومن بود
الان شده 10 گیگ سرعت بالا و 27 تومن
و 20 گیگش شده 45 تومن
منطقه: کرج رجایی شهر
برادر ghost چک کن اگه چراغات روشنه ببین تنظیم ****** رو مرورگرت نکرده باشی
ولی اگه نمیتونی یه مرورگر جدید بنصب و با اون امتحان کن شاید هم فایروالتو زدی که اجازه دسترسی به اینترنت نده حتی میتونی تو قسمت account هات تعریف کرده باشی که اجازه دسترسی نده بهت

ممنون از راهنمایی. این مشکل در اصل مشکل دوستم هست و از اونجایی که این آقا از فیل تر شکن های رایگان و معمولی استفاده کرده احتمالا قضیه بر میگرده به همون فیل تر شکن و اینترنت آپشن و از اونجا باید درست کنم. حالا امروز نبودش فردا انجام می دم این کار هارو انشاالله که درست میشه. بازم ممنون از راهنمایی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or