بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا من الان 10 15 روزه نمیتونم به Men of war Assault Squad (استیم) که تحت گیم اسپای هستش کانکت کنم....زنگ میزنم آی اس پی میگه یه تریس با اسم سایت گیم بگیر معلوم میشه از کجاست! :| trace به گیم اسپای بگیرم؟؟ کسی هست دستورشو اینجا بنویسه؟؟ چطور تریس با گیم اسپای بگیرم؟؟ کممممک!! o:-)....بین رفقا فقط من نمیتونم کانکت کنم پس صد درصد مشکل از نت منه.....

آقا این مخابرات کلا ر-ی-د-ه سرعت دانلودم قبلا 130 بود با سرعت اینترنت 1mg الان همون سرعت اینترنت سرعت دانلودم 30
پینگم که نگو قبلا راحت با 120-140 بازی میکردم الان بهترین سرور شده 210-200
اصلا وضعی شده فک کنم میخوان کلا جمعش کنن اون اینترنت 10mg الکیه:d

آقا تبریک میگم من از مخابرات دارم دیروز داشتم تو ps3 بتل 3 ر بازی میکردم بعد تقریبا یه 10 یا 15 ثانیه ای دیلی بود تقریبا من ر یکی میکشت بعد کارکترم رو هوا در جا میزد نزدیک به 10 ثایه
پینگم با گوگل 383 همین الان رسیده سرعت دانلودم هم از سایت های خارجی خیلی بد شده
به خدا من شانس ندارم هر شرکتی میگیرم اولش خوب هستا ولی بعد:((

اینو تو پی سی ورلد دیدم, میزان مصرف تضمینی دیگه چیه, واسه نامحدود ها محدودیت گذاشتن؟ /:)

dzebzqnndo8ga63t6u7.jpg

همه مشکلات به خاطر پهنای باند هست.
اگه گفتگوی وزیر ارتباطات و فناوری رو میدیدید میفهمیدید که قراره درست بشه
40 گیگ پهنای باند کشور رو افزایش دادن و از این 40 گیگ 10 گیگ رو توزیع کردن که باعث شده در بعضی مناطع پینگ و لگ خوب بشه مثلا یکی از دوستان من الان چند روز هست که با پینگ 100-150 داره بازی میکنه که قبلاپینگش کمتر از 200-300 نبود.
این 30 گیگ باقی مونده رو هم گفت که دستورش رو 3 روز پیش داده و اونم اضافه خواهد شد.
قراره در تا عید نوروز پهنای باند رو همینقدر بیشتر کنه.
یعنی هر 100 روز تقریبا 40 گیگ به پهنای باند اینترنت اضافه کنه.
درضمن کسانی که داشتن از اینترانت بد میگفتن و هرچی دوستان میگفتن که ربطی به اینترنت جهانی نداره باورتون نمیشد اگر نگاه میکردید میفهمیدید که اصلا ربطی به اینترنت نداره.
اینم لینگ گفتگو که ببینید بهتره
پهنای باند اینترنت در 100 روز اول دولت تدبیر و امید 50 درصد افزایش یافت + فیلم

40 گیگ پهنای باند کشور رو افزایش دادن و از این 40 گیگ 10 گیگ رو توزیع کردن که باعث شده در بعضی مناطع پینگ و لگ خوب بشه مثلا یکی از دوستان من الان چند روز هست که با پینگ 100-150 داره بازی میکنه که قبلاپینگش کمتر از 200-300 نبود.
این 30 گیگ باقی مونده رو هم گفت که دستورش رو 3 روز پیش داده و اونم اضافه خواهد شد.
درضمن کسانی که داشتن از اینترانت بد میگفتن و هرچی دوستان میگفتن که ربطی به اینترنت جهانی نداره باورتون نمیشد اگر نگاه میکردید میفهمیدید که اصلا ربطی به اینترنت نداره.
کلا خیلی با این وزیر جدید حال میکنم انگار با علاقه کارش رو انجام میده.شاید یه روزنه امیدی برای اینترنت کشورمون باشه

تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی هست. اینا همش حرف توخالی و عامه خرکن هست. همه ی وزیرا از تخیلات و آرزوهاشون حرف میزنن. در 100 روز 50درصد افزایش یافته؟! خودشونم این حرفها رو باور میکنن؟

تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی هست. اینا همش حرف توخالی و عامه خرکن هست. همه ی وزیرا از تخیلات و آرزوهاشون حرف میزنن. در 100 روز 50درصد افزایش یافته؟! خودشونم این حرفها رو باور میکنن؟
دولت جدیده شما بهشون فرصت بده،من که دلم روشنه:d
اما اگه بخوایم حساب کنیم از 5 6 سال پیش این پهنای باند ما همینحور در حال افزایش هست الان یه 9999999GB ما پهنای باند داریم اینا رو نمی کنن:))

چند روز است اینترنت مخابرات من درست شده و سرعتش خوبه.اما یک مشکل عجیب دارم پینگ روی 200 است اما با خارحی ها راحت بازی می کنم اما با ایرانی ها مشکل دارم :d

تاپیک بحث هست که هست
شما ناظمی میای اخطار میدی
درضمن شما اطلاعاتی نداری حرف نزن
میشه حتی میشه بیشتر از این هم افزایش داد
فقط باید تجهیزات و زیرساخت آماده بشه.
درضمن لطفا با این نظرات توخالی و مفت تاپیک رو اشغال نکنید.

باشه!
---------------------------------------------------
دوستانی که شاتل دارن، الان شاتل مشهد وضعیت شبانه اش چه جوریه؟ می ارزه بگیرم؟

باشه!
---------------------------------------------------
دوستانی که شاتل دارن، الان شاتل مشهد وضعیت شبانه اش چه جوریه؟ می ارزه بگیرم؟
جاااان؟ :دی شاتل؟ :دی اونم شبانه؟؟؟ اصلا فکرشم وحشتناکه :دی شاتل فقط واسه پولدارایی هست که دوست دارن تو روز با سرعت خیلی بالا دانلود کنن! شبانش آشغاله! پینگش از آشغالم اونورتره! قیمتاشم خوب نیست!
من یک زمانی شاتل داشتم بدترین دوره اینترنتی زندگیم بود :|

همین مخابرات تا چند روز آینده درست میشه باو! گرچه همین الان با اینکه افتضاح سرعتش خراب شده باز از شاتل بهتره از همه نظر :|

جاااان؟ :دی شاتل؟ :دی اونم شبانه؟؟؟ اصلا فکرشم وحشتناکه :دی شاتل فقط واسه پولدارایی هست که دوست دارن تو روز با سرعت خیلی بالا دانلود کنن! شبانش آشغاله! پینگش از آشغالم اونورتره! قیمتاشم خوب نیست!
من یک زمانی شاتل داشتم بدترین دوره اینترنتی زندگیم بود :|

همین مخابرات تا چند روز آینده درست میشه باو! گرچه همین الان با اینکه افتضاح سرعتش خراب شده باز از شاتل بهتره از همه نظر :|
شاتل آره خیلی داغونه ! هدف این آدمایی که میگیرن رو نمیدونم واقعا ! :|
مخابرات هم مال من درست شده امروز ! پینگ با 4.2.2.4 شده 100-105 دانلود هم نه با سرورای داخلی مشکل داره نه با سرورای خارجی ! (چشمم شوره الان نابود میشه کلا :d)

دوستان من 512 داتک دارم اما بخوام نامحدود کنم هزینش خیلی زیاد میشه.مخابرات چطوره؟شما ی مشاوره بدید چه شرکتی بگیرم

Sent from my C6903 using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or