بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از وقتی اینترنت داشتم با کلمه "lag" خو گرفتم...
پارس آنلاین 128 نامحدود
128 نا محدودشونو که گند زدن رفت حجم مصرفیشو اوردن 10 گیگ
زنگ زدم گفتم قیمتو چرا دو برابر کردیم گفتند چون مردم گفتند پهنا رو افزایش بدین ما پهنا رو دو برابر کردیم حجم رو نصف ،گفتم این مردم کین اینا رو به من نشون بده .پینگ تو از من بهتره ،گفتم اخه کی حاضره حجم دانلودش نصف شه بعد سرعتش بیاد رو سی .

طی سوال و جواب هایی که شده بود خوده وزیر دو تا خبر جدید در مورد اینترنت دادن که گفتم لینک هاشون رو بزارم دوستان هم در جریان باشن.

اول : وزیر ارتباطات : فیل ترینگ سایت ها در اختیار وزارت ارتباطات نیست

لینک

دوم : واعظی : تا عید، پهنای باند داخلی را دو برابر می کنیم

لینک

برا من مخابرات چند روزه یو...وب ر مثل هولو باز می کنه پینگم از گوگل در ساعت 6 بعد از ظهر 110 بود با یاهو 210 با 4.2.2.4 97 بودش 4 یا 5 روزه عالی شده تازه این اعداد در شلوغترین ساعات بهتون گفتم خیلی خوب شده جدیدا (سرویسم: 1مگ مخابرات و نامحدود ماهانه 38 هزار تومن) چشم نخوره ایشالاه:d
برای منم سرعت عالی شده(1 مگ نامحدود).کلا مخابرات بقول یکی از دوستان آخرت نوسان!یعنی اگه دو روز دیگه باز سرعت ترکید نباید تعجب کنیم!:d
داداش من تازه 1 مگو گرفتم.تو سایت خود مخابرات ماهیانه زده 43 تومن برای شما چجوری شده 38ت؟!

برای منم سرعت عالی شده(1 مگ نامحدود).کلا مخابرات بقول یکی از دوستان آخرت نوسان!یعنی اگه دو روز دیگه باز سرعت ترکید نباید تعجب کنیم!:d
داداش من تازه 1 مگو گرفتم.تو سایت خود مخابرات ماهیانه زده 43 تومن برای شما چجوری شده 38ت؟!

قیمت این رو نمیدونم ولی طرح های مخابرات هر استان با استان دیگه فرق داره.

خواهش میکنم به من بگید که تو تهران پاسداران چه سرویسی بهترین پینگ رو میده؟؟؟ خواهش میکنم بگید :((((

- - -ویرایش - - -

فکرکنم مخابرات اونجا خوب باشه ولی اینجا نیست!

چه خبر شده, تا دیروز پینگ رو 250 -300 بود : :d

3152209123.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or