بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آشغال ترین پینگ و کیفیت اینترنت رو آسیاتک داره ! هیچ شکی هم توش نیست.

این ماه تموم بشه نقل مکان میکنم به مخابرات. اگه اونم خوب نبود دیگه نمیدنم باید چیکار کنم چون تا حالا کلی isp عوض کردم و همشون بعد از یه مدت پینگشون رفت بالا. ولی از همه بدتر همین آسیاتک ـه
در تایید حرف امیر حیسن جان دوستان نگیرید از اسیا دیگه دانلودشم مثل قدیم نیست نابوده منم ماهه دیگه 100% از مخابرات میگیرم

کلاْ بگو مخابرات به درد بازی آنلاین میخوره؟
میخوره ولی باید صبر و بردباری زیادی داشته باشی..
تو طول صبح که کلا انلاین بازی کردن با خارجیا تعطیل.. ولی میتونی با ایرانیا بازی کنی..
واسه سعت 5 تا 9 صبح پینگش بد نیست

دوستان من یه 512 مخابرات از طریق اینترنت سفارش دارم، اما در حال حاضر کارت دانشجویی دم دست ندارم، حالا این یارو IP زن الاغ (:d) که فردا بخواد بیاد وصلش کنه، گیر میده؟ :-/

دوستان من یه 512 مخابرات از طریق اینترنت سفارش دارم، اما در حال حاضر کارت دانشجویی دم دست ندارم، حالا این یارو IP زن الاغ (:d) که فردا بخواد بیاد وصلش کنه، گیر میده؟ :-/

کارت دانشجویی. :d پس من که دکترم کارت دانشجویی ندارم باید چیکار کنم.:d
داداش اینا همش چرت گیر نمیدن ... یعنی برای یک اینترنت کوفتی 512 باید کارت نشون بدی...!! من 1 مگ مخابرات دارم.. بدون هچی ..
تازه اگر هم فکر میکنی گیر میدن میتونی یک 128 بگیر بعد بری تو سایت سرویس تغییر بدی.:d

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

واسه شاخ بازی نیست . صرفا برای دوستان خوزستانی که یه اطلاع از وضعیت مخابرات داشته باشن . :) ! حسین تغییر بده به مخابرات ! ولی روز بد هم داره این هم بگم ها بعد نیاد گیر بدید ! 8-|

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

واسه شاخ بازی نیست . صرفا برای دوستان خوزستانی که یه اطلاع از وضعیت مخابرات داشته باشن . :) ! حسین تغییر بده به مخابرات ! ولی روز بد هم داره این هم بگم ها بعد نیاد گیر بدید ! 8-|
درود اقا من 512 مخابرات اهواز دارم ولی پینگم بین 300-400 یکی درمیون تایم اوت سرعتم بین 0-20 (بعضی مواقع اصلا نمیشه دانلود کرد) فقط بین 6 تا 9 صبح نرمال میشه هر روز هم همینطوره الان مشکل از چیه زنگ بزنم پشتیبانی ؟من فکر میکردم کلا مخابرت همینطوره .
شما کدوم منطقه هستین؟

آخرین ویرایش:
درود اقا من 512 مخابرات اهواز دارم ولی پینگم بین 300-400 یکی درمیون تایم اوت سرعتم بین 0-20 (بعضی مواقع اصلا نمیشه دانلود کرد) فقط بین 6 تا 9 صبح نرمال میشه هر روز هم همینطوره الان مشکل از چیه زنگ بزنم پشتیبانی ؟من فکر میکردم کلا مخابرت همینطوره .
شما کدوم منطقه هستین؟

منم مشکل شما رو دارم.
ولی یه چیزی رو توجه نکردی.ایشون(نوید خان) گفتن روز بد هم داره مخابرات.
کلا این روزا مخابرات سرعت دانلودش با سرورای خارجی کم شده! محدود و نامحدود نداره.

مخابرات در یک کلمه یـعنی نـوسان.

نه بابا بی خود کردن گیر بدن ، یک مدتی هست این مخابرات بی همه چیز (!) محدودیت پهنای باند تا 2 مگ برداشته ، شما با خیالت راحت سفارش بده اگر شهرستان هستید باید با اون دفتر مرکزی تماس چیزی بگیری بگی پهنای باند های بالا توی اون کنترل پنلشون برات تعرفه ها بزارن حتی .

این اینترنت انقدر بد هست که هیچ عذر و بهانه ای رو قبول نکنیم .

خوب من دارم میگم که تاحالا یه روز نرمال نداشتم فقط صبح بین 6 تا 9 صرعت پینگ نرمال میشه هر روز تو این 2 ماه همینطور بوده یعنی فقط باش پیج دارم باز میکنم .

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

دو هفته دیگه که این تموم 100% من هم میزنم تو کار مخابرات پدر خودمم مخابراتی ببینم میتونه یه سرویس توپ برام جور کنه:دی
نوید جان سرویس چیه الان 512 یا 1 mb بعد حجمیه؟چقدر هزینه میکنی ماهیانه؟
بابت تست ها هم خیلی ممنون
از اون ساعت و اینا هم اطلاع دارم قبلا مخابرات بودم شبا خوب میشه تا 9 10 اینطوری ها هم خوبه یدفه میبینی میترکهتا شب دوباره در کل باید شب کار بشیم:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or