CriRo7
کاربر سایت
در تایید حرف امیر حیسن جان دوستان نگیرید از اسیا دیگه دانلودشم مثل قدیم نیست نابوده منم ماهه دیگه 100% از مخابرات میگیرم

در تایید حرف امیر حیسن جان دوستان نگیرید از اسیا دیگه دانلودشم مثل قدیم نیست نابوده منم ماهه دیگه 100% از مخابرات میگیرم

ip همه شرکتا داینامیک هست اگه بخواین استاتیک هم میدن..علت تغییر در پینگ با خاموش و روشن کردن مودم تغییر در پرووایدر isp هست بعضی شرکت ها چندتا پرو وایدر دارندای پی مخابرات دینامیکه دلیلش همینه
کلاْ بگو مخابرات به درد بازی آنلاین میخوره؟یه نکته ای رو هم بگم با هر بار Reconnect کردن پینگ تغییر میکنه
مثلا دفعه قبلی که کانکت شدن پینگم با فرانکفورت 400 بودالان شده 150
شما هم اینکارو بکنین شاید بهتر شد![]()
شما اول با ارپا تست کن بعد

دوستان من یه 512 مخابرات از طریق اینترنت سفارش دارم، اما در حال حاضر کارت دانشجویی دم دست ندارم، حالا این یارو IP زن الاغ (:d) که فردا بخواد بیاد وصلش کنه، گیر میده؟![]()
درود اقا من 512 مخابرات اهواز دارم ولی پینگم بین 300-400 یکی درمیون تایم اوت سرعتم بین 0-20 (بعضی مواقع اصلا نمیشه دانلود کرد) فقط بین 6 تا 9 صبح نرمال میشه هر روز هم همینطوره الان مشکل از چیه زنگ بزنم پشتیبانی ؟من فکر میکردم کلا مخابرت همینطوره .[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]![]()
واسه شاخ بازی نیست . صرفا برای دوستان خوزستانی که یه اطلاع از وضعیت مخابرات داشته باشن .! حسین تغییر بده به مخابرات ! ولی روز بد هم داره این هم بگم ها بعد نیاد گیر بدید !
![]()
درود اقا من 512 مخابرات اهواز دارم ولی پینگم بین 300-400 یکی درمیون تایم اوت سرعتم بین 0-20 (بعضی مواقع اصلا نمیشه دانلود کرد) فقط بین 6 تا 9 صبح نرمال میشه هر روز هم همینطوره الان مشکل از چیه زنگ بزنم پشتیبانی ؟من فکر میکردم کلا مخابرت همینطوره .
شما کدوم منطقه هستین؟
دوستان من یه 512 مخابرات از طریق اینترنت سفارش دارم، اما در حال حاضر کارت دانشجویی دم دست ندارم، حالا این یارو IP زن الاغ (:d) که فردا بخواد بیاد وصلش کنه، گیر میده؟![]()
دو هفته دیگه که این تموم 100% من هم میزنم تو کار مخابرات پدر خودمم مخابراتی ببینم میتونه یه سرویس توپ برام جور کنه[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]![]()
واسه شاخ بازی نیست . صرفا برای دوستان خوزستانی که یه اطلاع از وضعیت مخابرات داشته باشن .! حسین تغییر بده به مخابرات ! ولی روز بد هم داره این هم بگم ها بعد نیاد گیر بدید !
![]()