بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این داستان قطعی چراغ لینک adslهم خیلی عجیبه من صبانت دارم از ساعت 4عصر تا 1؛2شب همین طور هر 2دقیقه 5دقیقه قطعا وصل میشه اصلا نمیشه کار کرد خط هم چک شده سالم سالمه معلوم نیست این دیگه چه گند کاری و کلک جدیدی هست:|
 
متاسفانه در کشور ما به جای اینکه به اینترنت از منظر پیشرفت یک کشور نگاه بشه از منظر امنیتی و دزدی بهش توجه شده و تا وقتی این دیدگاه ارازل و اوباش کنترل کننده اینترنت تغییر نکنه وضعیت کیفیت همین که هست میمونه ولو اینترنت 8 مگابیت هم ببندیم.

وقتی در کشور کوچکی مثل سوئد یا لیتوانی که جزو 5 کشور پرسرعت اینترنت در دنیا هستن پهنای باند قیمتش یک هزارم ایران هست و اصلا محدودیت پهنای باند و ترافیک اینترنت معنایی نداره همینطور اکثر کشور های دیگر دنیا ، قطعا این عمل شرکت دزد زیرساخت یک عمل ضد قانونی و دزدی آشکار از جیب مردم به شمار میره و کیفیت هم که مبرهن است.
 
برای اولین بار پینگ زیر 90 با ایران دیدم :| :
2806324702.png
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or