AM!R HOS3!N
کاربر سایت
![]()
یکی به من توضیح بده که اگر من تهرانم ، پس چرا این زده 200 مایل با تهران فاصله داری ، اگر من تهران نیستم پس اینجا که هستم کجاست ؟![]()
به احتمال زیاد فاصله شما با سرور توی تهران زیاده

![]()
یکی به من توضیح بده که اگر من تهرانم ، پس چرا این زده 200 مایل با تهران فاصله داری ، اگر من تهران نیستم پس اینجا که هستم کجاست ؟![]()

سلام دوستان...
یه سوال از خدمتتون داشتم...
من امروز بخاطر نویز بالای خط باز به مخابرات حضوری رجوع کردم اونها از اونجا خط رو 3 بار چک کردن و گفتن هیچ مشکلی نداره ...بعد نکته جالب اینکه من upstream روی 20 ولی downstream روی 6 مگه میشه روی خطی که نویز داره وایراد داره یکی خوب باشه و یکی بد؟... مخابرات میگفت اشکال از isp...
برو حالشو ببرو

وضع پینگ من در حد فاجعه اس... اگه یه فیلم از mw3 واستون آپ کنم ببینین چقد وضع خرابه واسم دلتون به حالم گریه میکنه
mp7 با etended mags + با یه گان دیگه کلا رو هم خشاباشون خالی کردم واسه کشتن یه نفر آخرم تیر نخورد که نخورد اونم تازه 2هزاریش افتاد برگشت با کلی افتخار زدم
درکل نمیدونم جریان چیه بعضی از دوستام تو تهران دارن با پینگ زیر 80 70 با خارج بازی میکنن!! و ثابت هم هست... یعنی من نت اونارو میبینم اینجوری میشم:baby:
حالا یا مشکل سراسریه یا بعضی جاها مشکل دارن:من پینگم انقد وضعش خرابه با ایران هم از 100 پائین تر نمیاد! بعضی اوقات هم با قسم و آیه و امید میاد رو 90 :wallbash:
امیدوارم نت وضعش خوب شه بعد چند وقت.. بخدا ایرانیا بهترین مردمن.. حقشون نیست اینجوری تو جوونی حسرت چیزای دیگر نقاط جهان و بخورن...

ای پی مخابرات دینامیکه دلیلش همینهیه نکته ای رو هم بگم با هر بار Reconnect کردن پینگ تغییر میکنه
مثلا دفعه قبلی که کانکت شدن پینگم با فرانکفورت 400 بودالان شده 150
شما هم اینکارو بکنین شاید بهتر شد![]()