بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

2806403770.png

یکی به من توضیح بده که اگر من تهرانم ، پس چرا این زده 200 مایل با تهران فاصله داری ، اگر من تهران نیستم پس اینجا که هستم کجاست ؟ :|

به احتمال زیاد فاصله شما با سرور توی تهران زیاده:-/

سلام دوستان...
یه سوال از خدمتتون داشتم...
من امروز بخاطر نویز بالای خط باز به مخابرات حضوری رجوع کردم اونها از اونجا خط رو 3 بار چک کردن و گفتن هیچ مشکلی نداره ...بعد نکته جالب اینکه من upstream روی 20 ولی downstream روی 6 مگه میشه روی خطی که نویز داره وایراد داره یکی خوب باشه و یکی بد؟... مخابرات میگفت اشکال از isp...

سلام دوستان...
یه سوال از خدمتتون داشتم...
من امروز بخاطر نویز بالای خط باز به مخابرات حضوری رجوع کردم اونها از اونجا خط رو 3 بار چک کردن و گفتن هیچ مشکلی نداره ...بعد نکته جالب اینکه من upstream روی 20 ولی downstream روی 6 مگه میشه روی خطی که نویز داره وایراد داره یکی خوب باشه و یکی بد؟... مخابرات میگفت اشکال از isp...

دقیقا برای منم همینه snr
20 اپلود.
6 دانلود..

- - -ویرایش - - -

برو حالشو ببرو

وضع پینگ من در حد فاجعه اس... اگه یه فیلم از mw3 واستون آپ کنم ببینین چقد وضع خرابه واسم دلتون به حالم گریه میکنه:D
mp7 با etended mags + با یه گان دیگه کلا رو هم خشاباشون خالی کردم واسه کشتن یه نفر آخرم تیر نخورد که نخورد اونم تازه 2هزاریش افتاد برگشت با کلی افتخار زدم :|
درکل نمیدونم جریان چیه بعضی از دوستام تو تهران دارن با پینگ زیر 80 70 با خارج بازی میکنن!! و ثابت هم هست... یعنی من نت اونارو میبینم اینجوری میشم:baby:

حالا یا مشکل سراسریه یا بعضی جاها مشکل دارن::D من پینگم انقد وضعش خرابه با ایران هم از 100 پائین تر نمیاد! بعضی اوقات هم با قسم و آیه و امید میاد رو 90 :wallbash:
امیدوارم نت وضعش خوب شه بعد چند وقت.. بخدا ایرانیا بهترین مردمن.. حقشون نیست اینجوری تو جوونی حسرت چیزای دیگر نقاط جهان و بخورن...

- - -ویرایش - - -

وضع پینگ من در حد فاجعه اس... اگه یه فیلم از mw3 واستون آپ کنم ببینین چقد وضع خرابه واسم دلتون به حالم گریه میکنه:D
mp7 با etended mags + با یه گان دیگه کلا رو هم خشاباشون خالی کردم واسه کشتن یه نفر آخرم تیر نخورد که نخورد اونم تازه 2هزاریش افتاد برگشت با کلی افتخار زدم :|
درکل نمیدونم جریان چیه بعضی از دوستام تو تهران دارن با پینگ زیر 80 70 با خارج بازی میکنن!! و ثابت هم هست... یعنی من نت اونارو میبینم اینجوری میشم:baby:

حالا یا مشکل سراسریه یا بعضی جاها مشکل دارن::D من پینگم انقد وضعش خرابه با ایران هم از 100 پائین تر نمیاد! بعضی اوقات هم با قسم و آیه و امید میاد رو 90 :wallbash:
امیدوارم نت وضعش خوب شه بعد چند وقت.. بخدا ایرانیا بهترین مردمن.. حقشون نیست اینجوری تو جوونی حسرت چیزای دیگر نقاط جهان و بخورن...

داداش فیلم اپلود نکن چرا چون نه حوصله داریم نه میتونیم با این وضع نت ببینیم... تازه غیرممکنه بتونی فیلم اپلود کنی با این وضع نت..>:)

- - -ویرایش - - -

اینم از وضع نت من :((

اینم تست من با سرور فرانکفرت:

این یکی هم با سرور اصفهان:

تفاوت را احساس کنید :d :|
با این یکی هم دیگه نا امدیم از زندگی کامل شد :( مارو باش میخواستیم با این وضع PS4 بخریم و بازی دیجیتال بخریم دانلود کنیم:)):(

آخرین ویرایش:
آشغال ترین پینگ و کیفیت اینترنت رو آسیاتک داره ! هیچ شکی هم توش نیست.

این ماه تموم بشه نقل مکان میکنم به مخابرات. اگه اونم خوب نبود دیگه نمیدنم باید چیکار کنم چون تا حالا کلی isp عوض کردم و همشون بعد از یه مدت پینگشون رفت بالا. ولی از همه بدتر همین آسیاتک ـه

یه نکته ای رو هم بگم با هر بار Reconnect کردن پینگ تغییر میکنه
مثلا دفعه قبلی که کانکت شدن پینگم با فرانکفورت 400 بود :| الان شده 150
شما هم اینکارو بکنین شاید بهتر شد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or