بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم مشکل شما رو دارم.
ولی یه چیزی رو توجه نکردی.ایشون(نوید خان) گفتن روز بد هم داره مخابرات.
کلا این روزا مخابرات سرعت دانلودش با سرورای خارجی کم شده! محدود و نامحدود نداره.

مخابرات در یک کلمه یـعنی نـوسان.

واقعا گل گفتی آقا مسعود ( مخابرات در یک کلام یعنی نوسان ) ، کلا مخابرات باید به عنوان یک ISP جانبی این روزا داشته باشی ، چون واقعا ناپایدار هست و همش دقیقا همه خرابیهاشم از سمت ISP هست . همه چی مخابرات در بدترین وضعیت خودش هست حداقل مال اکثریت ، پینگ ، سرعت ، قطعی و غیره

این روزا اگه کسی می خواد مخابرات بگیره بهتره نامحدود بگیرید.
چون سرعتا تا اونجایی که من خودم تست کردم و از بقیه دوستانم شنیدم.سرعتای 128 تا 1 مگ دقیقا مثل هم هستند. محدود با نامحدودش فرقی نداره.
مثلا تو شرکتای خصوصی اینطوریه که سرعت دانلود سرویس محدود رو بیشتر میبندن تا زودتر ترافیکت تموم شه.ولی تو مخابرات از این خبرا نیست.حداقل مازندران که اینطوریه.

فقط یه خوبی این مخابرات داره اینه سرعتش با سرورای داخل افت نمی کنه.وقتی نامحدود داری.نگران حجم نیستی.مثلا می تونی کل سایت مهین‌دانلود رو دان کنی. من الان خودم مجبور شدم برم یهی هارد اکسترنال بخرم. واسه دانلود خارجیم باید سحر خیز بشی دیگه.روزی 5,6 گیگ می تونی دانلود کنی.
واسه ماهی 13 تومن.سرویس بدی نیست.

هر کی میخواد اشتباه کنه برود مخابرات بگیرد.!

اگه منظورت مخابرات تهرانه شما خیلی بیشتر اشتباه می کنی !

یه اینترنت 512 نامحدود با سرعت 64 کیلو بیت دانلود بدون افت سرعت ! و با بهترین پینگ ! یه وب گردی کنین ببینید 512 نامحدود شرکت های خصوصی چقدر میدن همین پارس افلاین داره 75 هزار ماهی میگیره ! ولی مخابرات ماهی 20 تومان هستش !

ماهی 140 گیگ میشه دانلود کرد با بهترین پینگ میشه بازی کرد نمیدونم رو چه حساب میگید این حرفو :/

دوستان اینترنت من به طرز وحشتناکی پینگش عالی شده !!! الان دارم 4.2.2.4 = 180 و بتلفیلد 3 هم 140 دارم... نمیدونم چرا ولی قطعا موقتی است. :)

من؟؟؟!!!پينگ؟؟؟؟؟!!!!!خدا؟؟؟!!!!
48719864625130023494.jpg

- - -ویرایش - - -

مخابرات اصفهان;)

WTF ! بیا روز بدش هم رسید ! پینگ الان ! :-o

viewer.php
[/URL][/IMG]

دوستان محترم مخابرات به معنای واقعی کلمه نوسان داره ! /:) از ما گفتن ! اون پینگ دیروز این هم مال امروز ولی از بقیه ی آی اس پی ها تو خوزستان بهتره ! :bighug: سرویس من 1 مگ نامحدود هستش ! پینگ 1 درصد هم در محدود و نامحدود تفاوت نداره ! همش یک جور هست ! ضریب اشتراک هم 1 به 8 ! سوال دیگه ای بود در خدمتیم ! :)

اینترنت

من واقعا درک نمی کنم یه سری از این دوستان میرن پینگ میگیرن از سرور تهران مثلا شد 50 ms میاد اینجا پز میده ..... !!
دوست عزیز پینگ بالای 10/15 ms تو شبکه داخلی یعنی فاجعه !!!!!!!!!!!!!! و تو کل کشور بالا 50 ms باشه یعنی افتضاح .. ..

تو اینترنت پینگ تایم یکی از مهمترین ارکان هست که متاسفانه تو ایران ادعای قانونی بودن می کنند در حالی که در مجامع بین المللی تعریف برای پینگ شده است !! 0 تا 250 سبز ، 250 تا مثلا 350/400 زرد ( یعنی نت شما نت خوبی نیست و به اصطلاح افتضاح هست و مشکل ای اس پی شماست ) ، 400 به بالا هم که قرمز یعنی کلا تعطیلی کشورت جزء عقب مونده ترین کشور هاست .

دوستان ناراحت نشن واقعیت هستش از این سر دنیا تا اون سر دنیا پلیر ها و ... پینگشون به زور به 250/300 میرسه و stayable هست ولی اینجا تا اروپا شما 300 تا 400 اکثرا می گیری و میگن خوبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تمام دوستانی که خوندن این مورد رو فکر کنم دیگه زمانش رسیده باشه که شکایت دسته جمعی صورت بگیره و پیگیری کنیم همه دست رو دست گذاشتن این مخابرات و زیر ساخت و آی اس پی ها هم همشون هی پاسگاری می کنند هر روز هایگ پینگ تایم داریم و دیسکانکت و اختلال مثلا 30 روز یه ماه 2/3 اختلال تا کی دیگه باید سکوت کرد ؟ هزینه هایی که بابت نت میشه منصفانه نیست .. انصاف نیست تو کشوری که ادعای مسلمان بودن میشه و پاک بودن وضعیت اینه .. .. پهنای باند کم فروشی میشه از جانب زیر ساخت 7 سال سرعت نت و پینگ تایم همینه و هیچ موردی خوب نشده .. اگه بخوایم با انصاف باشیم کلا 20% بهتر شده

الان 3 / 4 ماه است اختلال رو بازی های آنلاین هست .. کل تابستون و بهار اگه بخوایم هیچ شکایتی نکینم همین میشه !! ما فقط پول میدیم بابت چی ؟ من خودم ماهی 50 هزار تومان بابت نت میدم اونم این نت آشغال ..

دوستان اگر پسندیدید لایک کنید و مایل بودید بگید من دارم شکایتی تنظیم میکنم که حداقل حق خودمون کاربرای بازی های آنلاین رو بگیرم یعنی پایمال نشه ..

دوستان اگر پسندیدید لایک کنید و مایل بودید بگید من دارم شکایتی تنظیم میکنم که حداقل حق خودمون کاربرای بازی های آنلاین رو بگیرم یعنی پایمال نشه ..
دلت خوشه ها ... وضعیت مملکت فاریش میریشه بعد شما میخوای بری از چی کی شکایت کنی ؟

نتم کلا قعط بود مدمو ریست کردم بتل لاگ اومد بازی سنتر وصل نمیشد دوباره ریست کردم بازی سنتر میاد ولی بتل لاگ نمیره:))
کلا پدیده ایه برا خودش نته ایران

دوست عزیز شما بجای اینکه تنه بزنی چیزی نگی بهتره .. ..
اینجا وضعیت اینطور شده هر بلایی سرت بیاد صدات در نیاد همین میشه دیگه وقتی امثال مثل شما زورشون میاد بابت چیزی که هزینه کردند شکایت کنند به خاطر تنبلیشون و پیگیری کنند به حقشون هم نمیرسند !! حقت رو می خورد یه آبم روش .. .. ..
یه دست صدا نداره ولی تعداد دستا که زیاد شه اثر هم خواهد داشت ، من از روی تجربه می گم شکایت از شرکت .. کردم و پیگیری فراوان به نتیجه هم رسیدم البته بگم دسته جمعی بود شکایت ، همین الان بزور تو بازی سنتر پست میشه داد همش می پره ... نت شده افتضاح ..

میگم شما هر چی سرت آید خوشت آید مگه اینکه واقعا پیگیری کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or