زنگی بزن پشتیبانی بگو من روز نتم یادم رفته کمک کنید:dاقا یکی کمکم کنه.با داداشم دعوام شد اونم زد رمز نت رو عوض کرد کسی میتونه کمکم کنه؟
اگه بگم شبی 15 گیگ ساعت رایگان دانلود میکنم باورت نمیشه...2 تا 8...بدون هیچ ترفندی ...:d هاردم داره میترکهساعت 2:12 دقیقه بامداد سرویس 2 مگ اکو شاتل:
هر شب از 1 تا 8 صبح فیکس 2 مگ 5 گیگابایت در شب.
اینطوری پدر شرکت های دزد رو در میاریم.![]()
با همون 23 هزار تومن ؟اگه بگم شبی 15 گیگ ساعت رایگان دانلود میکنم باورت نمیشه...2 تا 8...بدون هیچ ترفندی ...:d هاردم داره میترکه

من زنگ زدم بخش مشکلات فنی میگه زنگ بزن بخش شکایات ، زنگ زدم اونجا میگه اینجا شکایت تحویل میگیریم فقط میگم خب باشه شکایت دارم میگه مسئولش نیستلفن رو هم بر نمیدارن حروم خور ها

یعنی چه؟! ما از isp میگیریم و اون باید به مخابرات بگه به ما چه ربطی داره؟ شما پرتقال گندیده بهت میفروشن به مغازه دار گیر میدی یا کشاورز؟؟؟دوستان به اعصابتون فشار نیارید این وضع تا وقتی که زیرساخت فروشنده ی پهنای باند و اینترنت باشه خواهد بود و هر چند هفته به چند هفته اینترنت بشدت مختل خواهد شد و هیچ کارش هم نمیشه کرد. یک خواهش خیلی مهم دارم : لطفا از تماس گرفتن با ISP ها و اعصاب خورد کردن اینطوری اکیدا خودداری کنید چون مسئله ی پینگ هیچ تکرار می کنم هیچ ربطی به ISP ها نداره و فقط شرکت زیرساخت و مخابرات مقصر هستند. اگر زورتون میرسه برید اونجا اعتراض کنید.
عزیز دلم درک می کنم من الان پینگ خودم اومده 400 ولی این قضیه با میوه تره بار سر خیابون فرق داره ، اینجا بحث سازمان های پرقدرت نظامی و امنیتی هست که گلوگاه اینترنت کشور رو قبضه کردند فقط این رو بگم که ISP ها فقط اینترنت رو از مخابرات و زیرساخت به صورت پورت و پهنای باند خریداری می کنن و خودشون با برنامه هایی که دارن سرعت بندی می کنن و اشتراک و از این حرفا بعد می فروشن به کاربر در واقع مبدا اینترنت و پهنای باندش اصلا دست ISP نیست پس پینگ هم ربطی به اونا نداره مثل این میمونه که من از یه فروشنده ی اینترنت یه پورت 100 مگابیت بگیرم بعد اون رو خودم بین 50 نفر با سرعت 2 مگابیت تقسیم کنم در این مثال نه من مبدا اینترنت رو در دست دارم نه مقصد پس زیاد انظار فرج از ISP ها نداشته باشید.10 دقیقه دارم خودمو جر میدم که پستمو ویرایش کنم... ای تف تو اینترنتتون بی شرفای عوضی کثافت... هی میگن کم فروشی نکنین فلان نکنین...هر 2 روز یه بار همین وضعه...
- - -ویرایش - - -
یعنی چه؟! ما از isp میگیریم و اون باید به مخابرات بگه به ما چه ربطی داره؟ شما پرتقال گندیده بهت میفروشن به مغازه دار گیر میدی یا کشاورز؟؟؟