اگه از دم ورودی تست گرفتی و همین مشکلا داشتی مشکل از خودشونه راست میگه بعضی مواقع کاری نمیشه انجام داد و باید خط را عوض کرد اما بازم خودت برو مخابرات به تلفن اکتفا نکن برو اونجا ببین چی میگندوست عزیز خطم رو چک کردن اعلام خرابی کردن مخابرات امروز جواب داده که مشکلی از طرف ما نیست میتونم بگم کلا 2 دقیقه چراغ مودم سبزه کامل قطع میشه دوباره وصل میشه..isp هم میگه خط جدید بگیرین ظاهرا بستر این خط مشکل داره
کاری به سرعت نداره شما ببین پینگت با سرورای اروپا چنده اگه زیر 200 باشه راحت میتونی بازی کنیدوستان با سرعت140kb/sدان میشه راحت آن زد باpsn
با تعهد نامه ی این شرکت اگر بیش از 2% اوقات در سرویس برنزی این شرکت سرعت داده شده به شما سرعتی که لحاظ شده نباشد شما میتونی خیلی راحت به خاطر رعایت نکردن تعهدات اول بهشون اخطار بدید بعد هم ازشون شکایت کنید اگر واقعا وضع سرعتتون انقدر خرابه به هیچ وجه نرمش نشون ندید وگرنه وضع همینهدیشب که حماسه افرید من داشتم 1 مگ برنزی با سرعت 5 تا 15 دانلود میکردم خجالت اوره واقعا
تازه اگه نرفته بودم پیگیر شم نتم وصل نمیشد...
تو زمستونم یخ میبنده
لنگرم میفته روش 
دی ماه پارسال برای دفتر درخواست داده بودم جالبیش اینجا بود که 2 3 ساعت بعدش لینک مودم ثابت شد.امروز از مخابرات زنگ زدن میگن شما در خواست ADSL داده بودید؟
گفتم بله دو ماهه وصل شده!
یعنی تا الان نمی دونستند که من مشترک ADSL هستم؟!![]()

دوستان کسی جدیدا با سرویس های گوگل مثل پلاس و جیمیل مشکل پیدا نکرده!؟
من به هر دوتاشون فقط با چیز میتونم وصل شم...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
مشکل پینگ درستش کردم بعد کلی سختی درست شد بالاخره! اینم پینک کف کنید..
![]()