بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوست عزیز خطم رو چک کردن اعلام خرابی کردن مخابرات امروز جواب داده که مشکلی از طرف ما نیست میتونم بگم کلا 2 دقیقه چراغ مودم سبزه کامل قطع میشه دوباره وصل میشه..isp هم میگه خط جدید بگیرین ظاهرا بستر این خط مشکل داره
اگه از دم ورودی تست گرفتی و همین مشکلا داشتی مشکل از خودشونه راست میگه بعضی مواقع کاری نمیشه انجام داد و باید خط را عوض کرد اما بازم خودت برو مخابرات به تلفن اکتفا نکن برو اونجا ببین چی میگن

دیشب که حماسه افرید من داشتم 1 مگ برنزی با سرعت 5 تا 15 دانلود میکردم خجالت اوره واقعا​

با تعهد نامه ی این شرکت اگر بیش از 2% اوقات در سرویس برنزی این شرکت سرعت داده شده به شما سرعتی که لحاظ شده نباشد شما میتونی خیلی راحت به خاطر رعایت نکردن تعهدات اول بهشون اخطار بدید بعد هم ازشون شکایت کنید اگر واقعا وضع سرعتتون انقدر خرابه به هیچ وجه نرمش نشون ندید وگرنه وضع همینه

مخابرات پاک گند زده!!!
من پنجشنبه پول و به حسابشون ریختم تا شنبه نتم وصل نشد :| تازه اگه نرفته بودم پیگیر شم نتم وصل نمیشد...
مدام میگن مشکل از خطوطه!! سیم ها آب شده:| تو زمستونم یخ میبنده :| لنگرم میفته روش :|

امروز از مخابرات زنگ زدن میگن شما در خواست ADSL داده بودید؟
گفتم بله دو ماهه وصل شده!
یعنی تا الان نمی دونستند که من مشترک ADSL هستم؟!:-/
دی ماه پارسال برای دفتر درخواست داده بودم جالبیش اینجا بود که 2 3 ساعت بعدش لینک مودم ثابت شد.
بعد از این همه مدت، هفته پیش زنگ زدن میگن سرویستون وصله ؟! استفاده میکنین ؟! :|

مشکل پینگ درستش کردم بعد کلی سختی درست شد بالاخره! اینم پینک کف کنید..

13725396071.jpg

از دوستان کسایی که wow بلیز بازی میکنن کسی هست از تهران که مشکل پینگ نداشته باشه یا طوری باشه بشه بازی کرد؟ من نتم 512 مخابرات هست و تا وارد هر درگیریی که میشم حتی تو مپ هم وایسادم پینگ بسیار بالاست و طوری شده که اصلا نمیشه بازی کرد از سه منطقه مختلف تهران تست کردم حتی با 1 مگ مخابرات ولی فرقی نداشت.
چه شرکتی الان پینگ بهتری میده من یه خط تلفن دیگه دارم میتونم روی اون یه نت دیگه بگیرم فقط برای گیم میخوام حجمی باشه نباشه مهم نسیت فقط پینگ خوبی بده که بشه حداقل raid رفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or