بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من آسیا تک دارم پینگم همیشه 130-140 بود الان 1 هفتس که پینگ 380 سرعت دانلود هم اومده 30 نتم همش تای اوت میده فک میکردم فقط نت من این مشکل رو داره پست ها رو خوندم فهمیدم بقیم مشکل دارن زنگ میزنم پشتیبانی میگه مشکل خارج از استان هست :|

من آسیا تک دارم پینگم همیشه 130-140 بود الان 1 هفتس که پینگ 380 سرعت دانلود هم اومده 30 نتم همش تای اوت میده فک میکردم فقط نت من این مشکل رو داره پست ها رو خوندم فهمیدم بقیم مشکل دارن زنگ میزنم پشتیبانی میگه مشکل خارج از استان هست :|
اسیا تک بعد از مدتی سرویس خوب یدفه نابود میکنه همه چی رو فقط اولش خوبه برا جذب مشتری
دیگه قید اون پینگو بزن

آخرین ویرایش:
ایجاد خط اینترنتی اِپک در ایران

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ایجاد خط اینترنتی اِپک خبر داد و گفت: این خط تا فرانکفورت خواهد رفت که هم برای کشور ارزآوری خواهد داشت و هم پهنای باند افزایش پیدا خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایتنا، نامی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر با بیان اینکه این خط اینترنتی، شرق و غرب را به هم متصل خواهد کرد، افزود: خط اِپک هم برای ترانزیت است و هم استفاده داخلی دارد.1
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین گفت: امسال، ۱۰۰ هزار نقطه از سازمان‌ها به دولت الکترونیک متصل می‌شود.آقای نامی افزود: تاکنون، ۱۰۰هزار نقطه به دولت الکترونیک متصل شده است و پیش‌بینی می‌کنیم امسال نیز همین تعداد افزایش یابد.

( در حقیقت میشه گفت دروغی دیگر از دروغ های سه ریالی ( سریالی :دی ) وزارت ارتباطات . هر وقت یه خبر از افزایش پهنای باند دادن بعدش نت ترکیده. الان گفتن میخوان به فرانکفورت وصل کنن دیگه خدا بخیر کنه ! :| این هم قیافه چتش هنگام قطع کردن نت:p)
IMAGE635011011988703230.jpg

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ایجاد خط اینترنتی اِپک خبر داد و گفت: این خط تا فرانکفورت خواهد رفت که هم برای کشور ارزآوری خواهد داشت و هم پهنای باند افزایش پیدا خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایتنا، نامی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر با بیان اینکه این خط اینترنتی، شرق و غرب را به هم متصل خواهد کرد، افزود: خط اِپک هم برای ترانزیت است و هم استفاده داخلی دارد.1
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین گفت: امسال، ۱۰۰ هزار نقطه از سازمان‌ها به دولت الکترونیک متصل می‌شود.آقای نامی افزود: تاکنون، ۱۰۰هزار نقطه به دولت الکترونیک متصل شده است و پیش‌بینی می‌کنیم امسال نیز همین تعداد افزایش یابد.

( در حقیقت میشه گفت دروغی دیگر از دروغ های سه ریالی ( سریالی :دی ) وزارت ارتباطات . هر وقت یه خبر از افزایش پهنای باند دادن بعدش نت ترکیده. الان گفتن میخوان به فرانکفورت وصل کنن دیگه خدا بخیر کنه ! :| این هم قیافه چتش هنگام قطع کردن نت:p)
IMAGE635011011988703230.jpg
اخ اخ این بار هواپیما و پرنده ها با خط برخورد میکنن

این از خریت و نبود اطلاعات دولت هست که سر هر مسائلی بر میداره چنین بلایی سر نت میاره !
خوب احمقا نت اداره هاتون رو داخلی کنید از نت کشور بکشید بیرون :((
اخه برای چهارشنبه سوری برای محرم برای انتخابات برای هر کوفت و زهر ماری باید افت نت داشته باشیم ؟
اخه یه احمقی که بخواد کار سیاسی بکنه میاد نت 512 مخابرات ثبت نام کنه کار سیاسی کنه ؟ خوب با نت ماهوار ای این کار رو میکنه !
چه قدر اینا نفهمن اخه ؟!
من بدبخت ،من قانع ، من 64 کیلو دانلود با IDM ،من خسته چرا منو انقدر اذیت میکنید :((
مسئولینمون هم شبیه خاجه های دوره ی قاجار هستن :(( :|

من ديگه تصميم گرفتم يك خط ديگه بگيرم در كنار مخابرات كه در اين روز ها كلا از اين رو به اون رو شده.از سرعت گرفته تا قطعي شديد.پشتيباني هم كه كلا يا تلفنش خرابه يا اپراتور ها مشغولو يا گوشيرو روت قطع ميكنه.مخابرات تو مشهد ديگه نامحدود نميده و وضعيت سرويس هاي محدودشم كه اينجوريه كه گفتم
ميخوام از يك شركت كه اينترنت نامحدود داره اينترنت بگيرم.به نظر شما كدوم شركت خوبه؟
من مشهد هستم.

آخرین ویرایش:
این از خریت و نبود اطلاعات دولت هست که سر هر مسائلی بر میداره چنین بلایی سر نت میاره !
خوب احمقا نت اداره هاتون رو داخلی کنید از نت کشور بکشید بیرون :((
اخه برای چهارشنبه سوری برای محرم برای انتخابات برای هر کوفت و زهر ماری باید افت نت داشته باشیم ؟
اخه یه احمقی که بخواد کار سیاسی بکنه میاد نت 512 مخابرات ثبت نام کنه کار سیاسی کنه ؟ خوب با نت ماهوار ای این کار رو میکنه !
چه قدر اینا نفهمن اخه ؟!
من بدبخت ،من قانع ، من 64 کیلو دانلود با IDM ،من خسته چرا منو انقدر اذیت میکنید :((
مسئولینمون هم شبیه خاجه های دوره ی قاجار هستن :(( :|
مرد مومن تو اگه اپلود نت ماهواره ایی رو فعال کنی که بعد از 10 دقیقه در خونتن فقط میتونی دانلود کنی پس در نتیجه مجبوره همون 512 مخابرات رو بگیره

ماهی ۵۱ دلار برای اینترنت 2 گیگابیت نامحدود در منزل.

یک شرکت ISP ژاپنی که سونی پشت آن قرار دارد، سرویس اینترنتی جدیدی را با فناوری فیبر نوری عرضه کرده که سرعت دانلود آن ۲ گیگابیت در ثانیه است.

به گزارش نارنجی؛ به این شکل لقب سریع‌ترین سرویس اینترنت خانگی جهان را به خود اختصاص می‌دهد.

نام این سرویس Nuro گذاشته شده و برای خانه‌ها و مشاغل کوچک در توکیو و ۶ حوزه پیرامون آن در دسترس است. سرعت آپلود اندکی پایین‌تر از سرعت دانلود و معادل ۱ گیگابیت بر ثانیه است ولی هنوز سریع‌تر اکثر سرویس‌هایی است که در دنیا ارائه می‌شود.

برای اینکه مقایسه‌ای داشته باشیم سرویس گوگل فیبر سرعت دانلودی برابر با ۱ گیگابیت در ثانیه را ارائه می‌کند -که البته خود این هم نزدیک ۱۰۰ برابر سریع تر از میانگین سرعت اینترنت خانگی در دنیا است.

سرویس Nuro با یک قرارداد ۲ ساله، ماهی ۵۱ دلار حق اشتراک دارد و البته هزینه نصب آن هم حدود ۵۳۵ دلار است. شما اگر یک اینترنت ۲ گیگابیتی در خانه یا محل کار داشتید، اولین چیزی که دانلود می کردید چه بود؟

ما75 میدیم ماهی 2 mb با سرعت دانلود 200 قشنگ یه فیس پالم
سرعت آپلود اندکی پایین‌تر از سرعت دانلود و معادل ۱ گیگابیت بر ثانیه است ولی هنوز سریع‌تر اکثر سرویس‌هایی است که در دنیا ارائه می‌شود.
از کی تا حالا 1 gb شده اندکی والا نتمون سر و تهش 1mb تازه سرعت اپلودش 60 kb/s اونوقت 1 gb اندکیست?:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or