اسیا تک بعد از مدتی سرویس خوب یدفه نابود میکنه همه چی رو فقط اولش خوبه برا جذب مشتریمن آسیا تک دارم پینگم همیشه 130-140 بود الان 1 هفتس که پینگ 380 سرعت دانلود هم اومده 30 نتم همش تای اوت میده فک میکردم فقط نت من این مشکل رو داره پست ها رو خوندم فهمیدم بقیم مشکل دارن زنگ میزنم پشتیبانی میگه مشکل خارج از استان هست![]()
این هم قیافه چتش هنگام قطع کردن نت
)
اخ اخ این بار هواپیما و پرنده ها با خط برخورد میکننوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ایجاد خط اینترنتی اِپک خبر داد و گفت: این خط تا فرانکفورت خواهد رفت که هم برای کشور ارزآوری خواهد داشت و هم پهنای باند افزایش پیدا خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایتنا، نامی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر با بیان اینکه این خط اینترنتی، شرق و غرب را به هم متصل خواهد کرد، افزود: خط اِپک هم برای ترانزیت است و هم استفاده داخلی دارد.1
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین گفت: امسال، ۱۰۰ هزار نقطه از سازمانها به دولت الکترونیک متصل میشود.آقای نامی افزود: تاکنون، ۱۰۰هزار نقطه به دولت الکترونیک متصل شده است و پیشبینی میکنیم امسال نیز همین تعداد افزایش یابد.
( در حقیقت میشه گفت دروغی دیگر از دروغ های سه ریالی ( سریالی) وزارت ارتباطات . هر وقت یه خبر از افزایش پهنای باند دادن بعدش نت ترکیده. الان گفتن میخوان به فرانکفورت وصل کنن دیگه خدا بخیر کنه !
این هم قیافه چتش هنگام قطع کردن نت
)
![]()

مرد مومن تو اگه اپلود نت ماهواره ایی رو فعال کنی که بعد از 10 دقیقه در خونتن فقط میتونی دانلود کنی پس در نتیجه مجبوره همون 512 مخابرات رو بگیرهاین از خریت و نبود اطلاعات دولت هست که سر هر مسائلی بر میداره چنین بلایی سر نت میاره !
خوب احمقا نت اداره هاتون رو داخلی کنید از نت کشور بکشید بیرون
اخه برای چهارشنبه سوری برای محرم برای انتخابات برای هر کوفت و زهر ماری باید افت نت داشته باشیم ؟
اخه یه احمقی که بخواد کار سیاسی بکنه میاد نت 512 مخابرات ثبت نام کنه کار سیاسی کنه ؟ خوب با نت ماهوار ای این کار رو میکنه !
چه قدر اینا نفهمن اخه ؟!
من بدبخت ،من قانع ، من 64 کیلو دانلود با IDM ،من خسته چرا منو انقدر اذیت میکنید
مسئولینمون هم شبیه خاجه های دوره ی قاجار هستن![]()
![]()
کلا مسئود توی این کار ماهرهمسعود نذار اینارو دلمون رو خون میکنی..![]()

از کی تا حالا 1 gb شده اندکی والا نتمون سر و تهش 1mb تازه سرعت اپلودش 60 kb/s اونوقت 1 gb اندکیست?:dسرعت آپلود اندکی پایینتر از سرعت دانلود و معادل ۱ گیگابیت بر ثانیه است ولی هنوز سریعتر اکثر سرویسهایی است که در دنیا ارائه میشود.