بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اومدم اینجا جواب بگیرم کلی خندیدم..........یعنی من اینقدر بیکارم بیام با فتوشاپ چنین کاری کنم که چی بشه...............من لینکم دادم با server t.u..n.n.e.l که یه جور وی پی هست دان کردم منم گفتم فقط همین یه فایل اینطوریه ..............................واقعا که
شما به دل نگیر عزیز :d بچه ها خیلی نکته بین هستند همین جای تقدیر زیادی داره که به راحتی چیزی رو باور نمی کنند.
بحث اینکه فوتوشاپ بود یا نبود نیست اصلا ناراحت نشید.:p

اومدم اینجا جواب بگیرم کلی خندیدم..........یعنی من اینقدر بیکارم بیام با فتوشاپ چنین کاری کنم که چی بشه...............من لینکم دادم با server t.u..n.n.e.l که یه جور وی پی هست دان کردم منم گفتم فقط همین یه فایل اینطوریه ..............................واقعا که
Haters gonna hate ! بحث اینه که بعضی ها نه که خودشون نمیتونن بدشون میاد بقیه رو اینطوری ببینن یا کلا کارشون Hating هست شما راه خودتو برو داداش :> .

---------- نوشته در 11:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 AM ارسال شده بود ----------

امروز یکم سرعتها افت کرده
این ماله دیروزه بتل 3 رو دوختم به هم!!
wkdi4ik1cxcm0wq63ec.jpg
خدایا قبل از اینکه من بمیرم و از این زندان خلاص بشم لااقل یه دونه پینگ اینجوری بده یه بار تست کنم :praying:

نه دیگه . داریاشتباه میکنی. به کیلوبیت حساب کنی درسته . شما 800 رو در 60 تقسیم کن . خود متوجه میشی . به عبارتی ساده تر با سرعت 64 کیلوبیت یا 512 کیلوبایت شما باید تو 30 دقیقه 100 مگ و تو 1ساعت 200 مگ دانلود داشته باشی . حالا یه حساب سر انگشتی با سرعت 800 کیلوببیت یا سرعت 8 کیلوبایت کنی خودت متوجه میشی که عکس چه قدر فوتوشاپه و زمانش چه قدر باید باشه . با توجه به اینکه 74 مگ هم دانلود کرده .
دوست عزیز اصلا میدونی این دوستمون برای چی لینک گذاشته بود ؟؟؟؟
شما فکر کردی تست هست ولی در صورتی که تست نبود !
ایشون روی یه لینک وقتی با وی پی ان میره سرعت در حدود 800 کیلو میگیره در حالی که سرعت دانش 64 کیلو مخابرات هست !
دقیقا همین موضوع رو من تایید میکنم (لینکش رو هم صفحه قبل گذاشتم ) وقتی با وی پی ان میرفتم تو سایت 7zip یه نرم افزار دانلود کنم سرعتم به 1 مگ برثانیه رسید داشتم شاخ در میاوردم !!!
کسی هم جوابی برای این موضوع نداشت

قبلا همه تعرفه ها ( 1 ساله - 6 ماهه - 3 ماهه - 1ماهه ) از 1 تا 6 صبح شبانه رایگان داشت

ببخشید دوست عزیز اما مخابرات تهران یا حداقل منطقه ای که ما هستیم 512 نامحدود است وسرعتش هم روی همون 60 است.من با پشتیبانی هم که صحبت کردم گفت ما سرویس حجمی اصلا نداریم.
شما برچه مبنایی می گید الان اینترنت مخابرات ADSL حجمی است.ممنون میشم منبع را معرفی کنید.

از ساعت 7 صبح تا 12 حدود 120 است از 12 تا 6 بعد از ظهر حدود 200 است از 6 عصر تا نصف شب روی 300 است.
اره مثل این که جدیدا دارن گندشو بالا میارن
بقیه دوستان چه طورن ؟
پری روز یه عالمه timeout و مشکلات داشتم دیروز درست شد فکر کنم امروز هم دوباره از اون روزاست !

---------- نوشته در 02:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:52 PM ارسال شده بود ----------

الان گرفتم بین 105 تا 107 بود.
سرویستون چی هست ؟
256 ؟ 512 ؟

ببخشید دوست عزیز اما مخابرات تهران یا حداقل منطقه ای که ما هستیم 512 نامحدود است وسرعتش هم روی همون 60 است.من با پشتیبانی هم که صحبت کردم گفت ما سرویس حجمی اصلا نداریم.
شما برچه مبنایی می گید الان اینترنت مخابرات ADSL حجمی است.ممنون میشم منبع را معرفی کنید.
دوست عزیز
شما هم خیلی از حرفاتون مطمئنید:دی

توی تهران اونطوریه
توی مشهد دقیق برعکسه
مخابرات سرویس محدود داره ولی نامحدودشو همین چند ماه پیش به کلی برداشت

---------- نوشته در 03:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:00 PM ارسال شده بود ----------

مگه از IDM چیز بهتری داریم ؟ Orbit هم استفاده کردم اونم خیلی خوبه .
از آخر معلوم نشد چه دانلود منیجری واسه Windows بیشتر از همه کانکشن باز میکنه
منظورم کانکشن بالا 16 تا هست!!!؟!

هست واسه ویندوز؟
یکی بود که اون مال لینوکس بود

از آخر معلوم نشد چه دانلود منیجری واسه Windows بیشتر از همه کانکشن باز میکنه
منظورم کانکشن بالا 16 تا هست!!!؟!
هست واسه ویندوز؟
یکی بود که اون مال لینوکس بود

بابا کانکشن بالای 16 تا برای ایران که معنی نداره :| کار آدم تو ایران با 8 تا کانکشن هم راه میفته .
اون برنامه لینوکس هم (برای اوبونتو هست فقط) Prozgui نام داره . خب شما که اینقدر علاقه به +16 تا کانکشن داری یه اوبونتو بنصب . ولی تو ایران 8 تا کانکشن بیشتر مصرف نمیشه . :]
دوستان نت همه پیشاپیش به مناسبت ان تخا بات ریده ؟
ما به نت ریده اش هم راضی هستیم . ببخشید ولی نت ایران
اسهال
داره :)

آخرین ویرایش:
دوست عزیز
شما هم خیلی از حرفاتون مطمئنید:دی

توی تهران اونطوریه
توی مشهد دقیق برعکسه
مخابرات سرویس محدود داره ولی نامحدودشو همین چند ماه پیش به کلی برداشت

اتفاقا برعکس.من نقل قول صحبت های پشتیبانی و فروش مخابرات تهران را گفتم.متاسفانه کسانی که اینترنت را به ماها می فروشند کلا مثل اینکه توی باغ نیستند مثلا وزیر ارتباطات یک چیز می گه و مخابرات یک منطقه ای یک چیز دیگه می گه.بخاطر همین سوال کردم برای این که اطمینان پیدا کنم که ظاهرا در بعضی از شهر ها این نامحدود ها را برداشتند اما در مخابرات منطقه ما یک بنر بزرگ زدن که اینترنت ADSL نامحدود در سراسر کشور.دروغ که کنتور نمی اندازه این مخابرات هم مثل سایر سازمان های دولتی به راحتی به مشتریاش دروغ می گه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or