بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از همین تریبون اعلام میکنم که رکورد زدم پینگم ۴ رقمی شده :|
Sent from my iPod touch using Tapatalk 2
برو خدا رو شکر کن که حداقل پینگت با ؟؟؟؟؟؟؟ 4 رقمی شده . برا ماها که کلا Time Out ـه .
سرور ـی که باش پینگ گرفتی کجا ـه ؟
پ.ن : رکورد نزدی . پینگ 4 رقمی زیاد داریم . پینگ 5 رقمی فقط ندیدیم (حداقل که من ندیدم.)

دوستان باتوجه با اینکه فقط این تاپیک بخش اینترنت بازدید میشه و بقیه تاپیکها یه ماه یه بارم بهشون سر زده نمیشه و خاک میخورن سوالمو همین جا میپرسم :
برای پورت فوروادینگ نیاز به بخش Nat تو تنظیمات مودم هست .
بنده مودمم Broadkam مدل PJ871 هست و تو تنظیمات همه جاشو گشتم خبری از Nat و port forwarding نیست .
کسی هست بتونه کمک کنه ؟

برو خدا رو شکر کن که حداقل پینگت با ؟؟؟؟؟؟؟ 4 رقمی شده . برا ماها که کلا Time Out ـه .
سرور ـی که باش پینگ گرفتی کجا ـه ؟
پ.ن : رکورد نزدی . پینگ 4 رقمی زیاد داریم . پینگ 5 رقمی فقط ندیدیم (حداقل که من ندیدم.)

با ۴.۲.۲.۴
با گوگل از اونم افتضاح تر بود

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

بابا کانکشن بالای 16 تا برای ایران که معنی نداره :| کار آدم تو ایران با 8 تا کانکشن هم راه میفته .
اون برنامه لینوکس هم (برای اوبونتو هست فقط) Prozgui نام داره . خب شما که اینقدر علاقه به +16 تا کانکشن داری یه اوبونتو بنصب . ولی تو ایران 8 تا کانکشن بیشتر مصرف نمیشه . :]

ما به نت ریده اش هم راضی هستیم . ببخشید ولی نت ایران
اسهال
داره :)
آخه قبلا بحث +16 تا بود :دی
خیلی تاثیر داره که:دی من همیشه روی 16 تا تنظیم میکردم
وین که عوض کردم گزاشتم رو دانلود میبینم سرعت نصف همیشس بعد رفتم 8 و کردم 16 دقیق سرعت دوبرابر شد:دی
والا من که بیشتر سر در نمیارم:دی

اونقدرم اهمیت نمیدم که باز ابنتو واسش بنصبم

ببخشید دوست عزیز اما مخابرات تهران یا حداقل منطقه ای که ما هستیم 512 نامحدود است وسرعتش هم روی همون 60 است.من با پشتیبانی هم که صحبت کردم گفت ما سرویس حجمی اصلا نداریم.
شما برچه مبنایی می گید الان اینترنت مخابرات ADSL حجمی است.ممنون میشم منبع را معرفی کنید.

والا اینجا ( مازندران ) که هم نامحدود داره هم محدود ( حدود 2 ماه پیش یک پارچه سازی کشوری تعرفه ها صورت گرفته ) در عجبم شما چطور محدود ندارید هنوز !!!

---------- نوشته در 11:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:06 PM ارسال شده بود ----------

از آخر معلوم نشد چه دانلود منیجری واسه Windows بیشتر از همه کانکشن باز میکنه
منظورم کانکشن بالا 16 تا هست!!!؟!

هست واسه ویندوز؟
یکی بود که اون مال لینوکس بود
آقا 8تا بیشتر دیگه میره قاتی باقالیها که !!! مخصوصا تو که از آپلودباز خیلی دانلود میکنی

---------- نوشته در 11:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

دوستان مخابراتی شما هم هنوز با گوگل سرچ و جیمیل مشکل دارید ؟ آدم پیر میشه تا باز بشه . بعضی وقتا هم نصفه نیمه باز میکنه بعضی ها هم ورقه سفید تحویل میده:d

دوستان مخابراتی شما هم هنوز با گوگل سرچ و جیمیل مشکل دارید ؟ آدم پیر میشه تا باز بشه . بعضی وقتا هم نصفه نیمه باز میکنه بعضی ها هم ورقه سفید تحویل میده
:d
شدید :|
مسنجر رو هم باز نمیکنه !
--------------------------------------------
دوستان مشهدی مخابرات این چند روز ه برا شما قطعی نداشته ؟ هر وقت برا من قطع میشد ارور یوزر و پس میداد :|
لامصب ها نمیدونم چیکار میکنن جدیدا تلفن گویا شون هم مشغول میزنه :|

دوستانی که با پروتکل HTTPS مشکل دارند ، فکر کنم مشکلتون باید برطرف شده باشه چون چند روز گذشته بنده هم مشکل کندی این پروتکل رو داشتم اما الان مشکل برطرف شده.

دوستان مخابراتی شما هم هنوز با گوگل سرچ و جیمیل مشکل دارید ؟ آدم پیر میشه تا باز بشه . بعضی وقتا هم نصفه نیمه باز میکنه بعضی ها هم ورقه سفید تحویل میده:d
مشکل نصفه اومدن تو تمام سایتها هست
+
اگر چک کنی میبینی که پینگ درستو حسابی هم نداری پر از TIMEOUT هم هست..
+
هی احساس میشه نت در حال قطع و وصل شدنه !!!
پری روز نت من اینطوری بود دیروز درست شد و امروز دوباره اونطوریه !
تف واقعا !
میدونم اگر به پشتیبانی زنگ بزنم وضعم بدتر میشه زنگ نمیزم !! از اونموقعه که زنگ زدم پشیمونم ! اومدن سرعت دانم رو درست کنند زدند پینگ 102 رو کردند 200 تو خورده ای ! دیگه درست بشو هم نیست !
برای حل این مشکل باید چیز پی ان رو روشن کرد

دوستانی که با پروتکل HTTPS مشکل دارند ، فکر کنم مشکلتون باید برطرف شده باشه چون چند روز گذشته بنده هم مشکل کندی این پروتکل رو داشتم اما الان مشکل برطرف شده.

واسه من در 20 -30 روز گذشته همش اینجوری میشه

---------- نوشته در 01:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:22 AM ارسال شده بود ----------

مشکل نصفه اومدن تو تمام سایتها هست
+
اگر چک کنی میبینی که پینگ درستو حسابی هم نداری پر از TIMEOUT هم هست..
+
هی احساس میشه نت در حال قطع و وصل شدنه !!!
پری روز نت من اینطوری بود دیروز درست شد و امروز دوباره اونطوریه !
تف واقعا !
میدونم اگر به پشتیبانی زنگ بزنم وضعم بدتر میشه زنگ نمیزم !! از اونموقعه که زنگ زدم پشیمونم ! اومدن سرعت دانم رو درست کنند زدند پینگ 102 رو کردند 200 تو خورده ای ! دیگه درست بشو هم نیست !
برای حل این مشکل باید چیز پی ان رو روشن کرد
نه فقط برای من https همچین مشکلی رو داره .پینگمم 160 تا 180ـه . از پینگ نیست

شدید :|
مسنجر رو هم باز نمیکنه !
--------------------------------------------
دوستان مشهدی مخابرات این چند روز ه برا شما قطعی نداشته ؟ هر وقت برا من قطع میشد ارور یوزر و پس میداد :|
لامصب ها نمیدونم چیکار میکنن جدیدا تلفن گویا شون هم مشغول میزنه :|
هم افت سرعت هم قطعی خیلی داغونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or